Üyelikal
Üyelikal
Beyler ben üyelikaldan çemberli kutu alıcam ancak ekranda direk kodların gelmesini istiyorum eve posta olarak gelmesini değil ne yapabilirim yada böyle bir hizmetleri varmı şimidden teşekkürler bilenlere
Kendiniz için değil, bağlı bulunduğunuz ulus için elbirliği ile çalışınız. Çalışmaların en yükseği budur. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
- JackGhosen
- FareAdam Düşmanı

Re: Üyelikal
Canlı Destek Hattına Girip Ödeme Bildirimini Yapıyorsun.
Ben Genelde PTT'den Aldığım Ödeme Fişini Taratıp Yolluyorum.
Dekontu Yetkili Kişi Onayladıktan Sonra Canlı Destek Hattındaki Arkadaştan İstediklerini Temin Edebilirsin.
Ben Genelde PTT'den Aldığım Ödeme Fişini Taratıp Yolluyorum.
Dekontu Yetkili Kişi Onayladıktan Sonra Canlı Destek Hattındaki Arkadaştan İstediklerini Temin Edebilirsin.
Re: Üyelikal
Posta havalesi olsa bile evine gelmiyor.Alucard yazdı:Beyler ben üyelikaldan çemberli kutu alıcam ancak ekranda direk kodların gelmesini istiyorum eve posta olarak gelmesini değil ne yapabilirim yada böyle bir hizmetleri varmı şimidden teşekkürler bilenlere
Sadece bazen adresine fatura gönderiyorlar bana 5-6 defa geldikten sonra fatura felan gelmedi.
Hesap açtınmı o hesapla alışverişinş yap ödeme bölümüne posta dedinmi ne zaman ödeme yaparsan senin hesabındaki siparis bölümünde kodlar gözükür.
Cabuk işlem görmesni istiyorsan Canlı onlne bölümünden ben siparis verdin bugun paramı yatırdım dekont numaram su dedinmi bir saniyenizi alcam diyor işlemizni gerçekleştirdim iyi oyunlar diyor.
Ama yok posta ilede almıyacam diyorsan Kredi kartı ama kredi kartında onaylı bir cep telefonu bankaya ait o olmuyorsa işlem gerçekleşmiyor.
Buda olmadı web sayfasında banka hesapları var oraya atm o bankanın atmsinden girişe basarak hesaba havale dersen 5 tlni alıp paranı yatıyor (Artık 5 tlde almıyor galiba elvelden alıyordun)ordaki dekontu al orda saat var o saati canlı bölümden hesaba girdiğin cep nuaranı verdinmide işlemin gerçekleşiyor yeterki para onların elinde olsun her türlü yardımcı oluyorlar eve kod gönderilmiyor.
Siparis bölümünde gözüküyorrr.
Ailem öğrenmesin benim oyuna para vermediğim anlaşılmasın diyorsan Atmden ödeme yap.
Hesap bilgilerini girerkende adresi senin yakındaki bir yeri yazıver. Zati artık fatura göndermiyorlar galiba istek üzerine.
Hha birde unutmadan Mobil ödeme ilede ödeme yapabliyorsun onun için canlı bölümden ne yazıp göndereceğiz diyede sor ödemede mobil ödeme yapablirniz diyorda ben almadığımdan sen soruver digerlerini denedimde ondan.
35 tlye kadar mobil ödeme geerli hatırlatam devletin öngördüğü limitmiş.
A R Z L O D O S