MÜJDEEEE Lag'a Kesin Çözüm Bulundu !!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
xKaNuNi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Enderun

MÜJDEEEE Lag'a Kesin Çözüm Bulundu !!!!

Mesaj gönderen xKaNuNi »

Lag'ı ortadan kaldıran FORMÜL...!!!

1995 Akçe ile Dükkanda sizleri bekliyor.... (Anlayana)
xҠΛИƱИĪ xƬŔƱѴΛ xDƐĴΛѴƱ

Loncamıza katılacak olan yeni Neferleri bekliyoruz...

Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Re: MÜJDEEEE Lag'a Kesin Çözüm Bulundu !!!!

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

xKaNuNi yazdı:Lag'ı ortadan kaldıran FORMÜL...!!!

Protestonu yaptın güzel...Artık uyuyabilirsin.Hadi yum gözlerini sessizliği dinle...
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

LEPRECHAUN yazdı:

Protestonu yaptın güzel...Artık uyuyabilirsin.Hadi yum gözlerini sessizliği dinle...
:D :D :D :D :D
Kullanıcı avatarı
kafemeze
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: We Are Family

Mesaj gönderen kafemeze »

Herşeyi paraya vurman saçmalık lag senin bilgisayarındanda oluşabilir ben bilgisayarı değiştirdim hiç bir sorun yok
her zaman sorun aramaya kendinden başla
DALEK | GALLIFREY | TARDIS

Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Kullanıcı avatarı
Fahrenheit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vatansever

Mesaj gönderen Fahrenheit »

kafemeze yazdı:Herşeyi paraya vurman saçmalık lag senin bilgisayarındanda oluşabilir ben bilgisayarı değiştirdim hiç bir sorun yok
Amd Phenom ii x4 965 3.2 İşlemci
4 GB RAM
DDR 3 ASUS Anakart
512 MB ATI Ekran Kartı

Sonuç olarak LAG' ın kralı bende.Yukarıda ki bilgisayar parçaları bence İKV oynamak için fazla bile ancak yinede lag var.LAG dediğimiz olay internet bağlantımızın yavaşlığından kaynaklanabileceği gibi SOBEE' nin server ve altyapı yetersizliğinden de kaynaklanabilir ki en büyük etkende budur!

İyi Forumlar...!
Kullanıcı avatarı
avss123
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Pardonn

Mesaj gönderen avss123 »

silkroad oynasam bu kadar lag olmaz yemin ediyorum
Kyuubimode[Ruh Döven Asa(^)][Hidroflorik Asa(^)]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
xKaNuNi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen xKaNuNi »

LEPRECHAUN yazdı:

Sende sesini çıkar ki ilgili yerler konuya gerektiğinden fazla hassasiyetini göstersin...!!

kafemeze yazdı:Herşeyi paraya vurman saçmalık lag senin bilgisayarındanda oluşabilir ben bilgisayarı değiştirdim hiç bir sorun yok
Söylediğin saçmalığı denedim fakat bilgisayarımın değil, bilgisayarlarımın kralı bende sorun hep aynı...!!!
Haaa şunuda diyebilirsin; bağlantın yavaş netinde problem vardır diye... Gel gör ki net hızı her tarafta aynı bu bilgisardada diğerinde de diğer mmorpg oyunlarını oynarken sıkıntı olmuyorda neden acaba İKV de böyle birşey var...
Ayrıca bunun parayla bir ilgisi yok, eleştiri yapmak için bir yöntem...

Eleştiriyi yapacaksın ki bir işi yaparken daha dikkatli olacaklar...
xҠΛИƱИĪ xƬŔƱѴΛ xDƐĴΛѴƱ

Kullanıcı avatarı
SoldierKurt
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Lonca: yok

Mesaj gönderen SoldierKurt »

Ya hala şöyle yönetici yancıları çıkıp sorun senin pc den kaynaklanıyodur diyor ya adamı daha bi sinir ediyolar.Be aynştayn bu sanki ilk online oyunumuz mu gelip burda artislik yapıyosun.Bu derece lag ne CounterStrike da Ne Silkroad da Ne Knıght da Nede başka bir online oyunda oluyor.Adamlar hala yönetici abilerini savunuyor ya kaç akçe veriyolar size bunları söylemeniz için kendiniz olun biraz.Herşeye görmemezlikten gelmeyin.Pc özelliklerine gelince Codmw2 Battlefield3 Assasin's ne bilim işte son teknoloji ile üretilen oyunları kasmadan oynatan bilgisayar ikv ye gelince mi sorun çıkartıcak.He şu şekilde çıkartır ben bu kadar düşük bi oyunu açmam arkadaş der anca.Açamam demez.Daha savunmayın şu yönetimi kaç akçe veriyolarsa bende verim sorun değil.
Resim
xKaNuNi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen xKaNuNi »

SoldierKurt yazdı:Ya hala şöyle yönetici yancıları çıkıp sorun senin pc den kaynaklanıyodur diyor ya adamı daha bi sinir ediyolar.Be aynştayn bu sanki ilk online oyunumuz mu gelip burda artislik yapıyosun.Bu derece lag ne CounterStrike da Ne Silkroad da Ne Knıght da Nede başka bir online oyunda oluyor.Adamlar hala yönetici abilerini savunuyor ya kaç akçe veriyolar size bunları söylemeniz için kendiniz olun biraz.Herşeye görmemezlikten gelmeyin.Pc özelliklerine gelince Codmw2 Battlefield3 Assasin's ne bilim işte son teknoloji ile üretilen oyunları kasmadan oynatan bilgisayar ikv ye gelince mi sorun çıkartıcak.He şu şekilde çıkartır ben bu kadar düşük bi oyunu açmam arkadaş der anca.Açamam demez.Daha savunmayın şu yönetimi kaç akçe veriyolarsa bende verim sorun değil.

Mesele yöneticilere yağ çekme değil, tabii ki yeri gelecek onları övecekler göklere çıkaracaklar, ama uzun zamandır süren bu lag sorunu içinde yeri gelecek kulaklarını çekmeyide bilecekler... Bir iş yapıyorlarsa eğer bunun düzgün yapılması için yöneticilerden yeri gelecek hesap soracak... Bu iş için uğraşan yönetici arkadaşlar ara ara konuyla ilgili bu oyunu oynayan arkadaşlar içinde bi açıklama yapacak oynayanları bilinçlendirecek, kapalı kapılar ardından yapılan işleri ikv severlerle paylaşmazlarsa daha çooookkk kişi atıp tutacak yönetim hakkında...En azından oyunseverlere mantıklı bir açıklama yapacaklar, yapsınlarki kişileri oyundan soğutup oyuna küstermeyecekler... Bilmem anlatabildimmi..!!
xҠΛИƱИĪ xƬŔƱѴΛ xDƐĴΛѴƱ

Kullanıcı avatarı
Hummer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Hummer »

Fahrenheit yazdı:
Amd Phenom ii x4 965 3.2 İşlemci
4 GB RAM
DDR 3 ASUS Anakart
512 MB ATI Ekran Kartı

Sonuç olarak LAG' ın kralı bende.Yukarıda ki bilgisayar parçaları bence İKV oynamak için fazla bile ancak yinede lag var.LAG dediğimiz olay internet bağlantımızın yavaşlığından kaynaklanabileceği gibi SOBEE' nin server ve altyapı yetersizliğinden de kaynaklanabilir ki en büyük etkende budur!

İyi Forumlar...!
Lag sadece internete bakmaz şayet ikimizde aynı firmanın altyapısından internete giriyoruz ama benim bilgisayarım seninkinden iyiyse ve ben lag sorunu yaşamıyorsam problem sendedir.
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Jeova Sanctus Unus
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön