Gelmiş geçmiş en köklü ve değerli LONCALAR.

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ufukdiler90
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: CeHeNNeM

Re: Gelmiş geçmiş en köklü ve değerli LONCALAR.

Mesaj gönderen ufukdiler90 »

cccilyasccc06 yazdı:
ufukdiler90 yazdı:sıralama falan bilememde CcC loncası en koklu we dagılmasına üzücü bi lonca idi belki yeni sistem geldiginde tekrar toparlanırlar cCcBuRaKcCc bazen oyunda göruyorum eskilerden diger cCc ler cakma sanırım eskiden hiç duymadım isimlerini yada yeni actıkları karakterler olabilir CeHeNNeM loncası
Oyunda ki bir kaç Ccc Hariç hiç bir Ccc çakma değildir çünkü çoğumuz reelden birbirini tanıyan oyundan öncede arkadaşlığı olan kişileriz.Üzücü olansa loncanın kendi içindeki sebelerden dolayı yıpranması ve milletin dağıldı gözüyle bakması ben ve cccFSAccc olduğumuz sürece bu lonca bitmez. Burak'ın şu anda loncamızla Bağlantısını kesmiştir.

sizin içinizde olan sorunlardan dolayı kimler loncada kimler degil bilemeyiz tabi cakma dediklerim sizler degilsiniz eski bi lonca oldugunuzdan dolayı eski isimlere pek raslayamıyorum sadece okadar
**CeHeNNeM***
Kullanıcı avatarı
cccilyasccc06
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen cccilyasccc06 »

ufukdiler90 yazdı:
cccilyasccc06 yazdı:
ufukdiler90 yazdı:sıralama falan bilememde CcC loncası en koklu we dagılmasına üzücü bi lonca idi belki yeni sistem geldiginde tekrar toparlanırlar cCcBuRaKcCc bazen oyunda göruyorum eskilerden diger cCc ler cakma sanırım eskiden hiç duymadım isimlerini yada yeni actıkları karakterler olabilir CeHeNNeM loncası
Oyunda ki bir kaç Ccc Hariç hiç bir Ccc çakma değildir çünkü çoğumuz reelden birbirini tanıyan oyundan öncede arkadaşlığı olan kişileriz.Üzücü olansa loncanın kendi içindeki sebelerden dolayı yıpranması ve milletin dağıldı gözüyle bakması ben ve cccFSAccc olduğumuz sürece bu lonca bitmez. Burak'ın şu anda loncamızla Bağlantısını kesmiştir.

sizin içinizde olan sorunlardan dolayı kimler loncada kimler degil bilemeyiz tabi cakma dediklerim sizler degilsiniz eski bi lonca oldugunuzdan dolayı eski isimlere pek raslayamıyorum sadece okadar
Loncanın şu anda ki aktif oyuncularının 3\2 si eski isim zaten, fazla oyunda olmadığımızdan da raslayamayabılırsın.
Cccilyasccc -- cccİYSccc [CCC LONCASI ÖNDERİ]
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

xxxTaTaNgAxxx yazdı:Kim demiş öldüm diye, kaç aydır burnum dahi kanamadı. :D
Mekanı Cennet Olsun İnşallah.İyiydi Lan
Kullanıcı avatarı
ufukdiler90
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

cccilyasccc06 yazdı:
ufukdiler90 yazdı:
cccilyasccc06 yazdı:

Loncanın şu anda ki aktif oyuncularının 3\2 si eski isim zaten, fazla oyunda olmadığımızdan da raslayamayabılırsın.
yok hergun 4-6 saat ortalama oyundayım ama brup bolgelerinde takılıyorum genelde oyuzden olabilir tekrar hayırlı olsun yeni kurulumunuz
**CeHeNNeM***
Kullanıcı avatarı
hakyol
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen hakyol »

en köklü loncal CcC loncası bende CcC loncasındaydım.. İkv ye CcC ile başladım CcC ile bitirdim ama geri başlamayı düşünüyorum su an ki oynadıgım KO da charım Hacklendı

Cccyeniçericcc Tekrar Görüşmek Dileğiyle
__HaKYoL__
Kullanıcı avatarı
oleyyy
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen oleyyy »

1=Oal
2=Kardeş
3=Bizans
4=Asil
5=İntikam
6=Ancyra
7=Fianna
8=Örgülü(Lonca kurucusu ahmet oynadıgı zamanlar)
9=Süpürge
10=Tsk

Bana göre ilk 10 numara:)
Kullanıcı avatarı
XGaFFaRDeDeX
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen XGaFFaRDeDeX »

FiaNNa yazdı:1.Hashx
2.Ccc
3.Themstry
4.Holy kurulum bu şekilde kendini eski sanan ıvırzıvırar ses yapmasın ;) Kendileri yaşamadığı için :D bunların arlarında o kadar süre yoktur.
katiliyorum bilen biliyor zaten ;)
L.O.D.O.S
Kullanıcı avatarı
ufukdiler90
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

süpürgemi :D onlar ne ole ya yarısı uydurma gibi duruyo supürge warmı gercekten bilen bole bi loncayı :D bilenbilr Ccc loncası fian loncası ve hatırlamadıgın 1-2 lonca en koklu loncalar sonucta en bileneni sunada Ccc gibi gorunuyo
**CeHeNNeM***
Kullanıcı avatarı
darbexiboli
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen darbexiboli »

AYIP SİZE BE 4 YILDIR DARBEX DİYE Bİ LONCA VAR Bİ ALLAHIN KULUDA BUNU YAZMAZMI :)
TABİ ŞUAN İMPACTx OLARAK DEĞİŞTİ
Kullanıcı avatarı
iskar43
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen iskar43 »

ufukdiler90 yazdı:süpürgemi :D onlar ne ole ya yarısı uydurma gibi duruyo supürge warmı gercekten bilen bole bi loncayı :D bilenbilr Ccc loncası fian loncası ve hatırlamadıgın 1-2 lonca en koklu loncalar sonucta en bileneni sunada Ccc gibi gorunuyo

Arkadaşım sen bu oyunu ne zamandır oynuyorsun. Süpürge die bir lonca vardı aslında loncadan çok bir grup toplluğuydu süpürgebir spürgeiki ..... süpürgeyedi 7 kişilik bir lonca idi. Bu 7 arkadaş.29 levellerde bilinen kişilerdi aslında bunlar...Seninde bu yorumlarına bakılırsa beta döneminde yani 29 levellerde ve 39 levellerde oynamadın gibi görünüyorsun..
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS

Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso

“Genel Sohbet” sayfasına dön