ufukdiler90 yazdı:sıralama falan bilememde CcC loncası en koklu we dagılmasına üzücü bi lonca idi belki yeni sistem geldiginde tekrar toparlanırlar cCcBuRaKcCc bazen oyunda göruyorum eskilerden diger cCc ler cakma sanırım eskiden hiç duymadım isimlerini yada yeni actıkları karakterler olabilir CeHeNNeM loncası
Oyunda ki bir kaç Ccc Hariç hiç bir Ccc çakma değildir çünkü çoğumuz reelden birbirini tanıyan oyundan öncede arkadaşlığı olan kişileriz.Üzücü olansa loncanın kendi içindeki sebelerden dolayı yıpranması ve milletin dağıldı gözüyle bakması ben ve cccFSAccc olduğumuz sürece bu lonca bitmez. Burak'ın şu anda loncamızla Bağlantısını kesmiştir.
sizin içinizde olan sorunlardan dolayı kimler loncada kimler degil bilemeyiz tabi cakma dediklerim sizler degilsiniz eski bi lonca oldugunuzdan dolayı eski isimlere pek raslayamıyorum sadece okadar
ufukdiler90 yazdı:sıralama falan bilememde CcC loncası en koklu we dagılmasına üzücü bi lonca idi belki yeni sistem geldiginde tekrar toparlanırlar cCcBuRaKcCc bazen oyunda göruyorum eskilerden diger cCc ler cakma sanırım eskiden hiç duymadım isimlerini yada yeni actıkları karakterler olabilir CeHeNNeM loncası
Oyunda ki bir kaç Ccc Hariç hiç bir Ccc çakma değildir çünkü çoğumuz reelden birbirini tanıyan oyundan öncede arkadaşlığı olan kişileriz.Üzücü olansa loncanın kendi içindeki sebelerden dolayı yıpranması ve milletin dağıldı gözüyle bakması ben ve cccFSAccc olduğumuz sürece bu lonca bitmez. Burak'ın şu anda loncamızla Bağlantısını kesmiştir.
sizin içinizde olan sorunlardan dolayı kimler loncada kimler degil bilemeyiz tabi cakma dediklerim sizler degilsiniz eski bi lonca oldugunuzdan dolayı eski isimlere pek raslayamıyorum sadece okadar
Loncanın şu anda ki aktif oyuncularının 3\2 si eski isim zaten, fazla oyunda olmadığımızdan da raslayamayabılırsın.
Loncanın şu anda ki aktif oyuncularının 3\2 si eski isim zaten, fazla oyunda olmadığımızdan da raslayamayabılırsın.
yok hergun 4-6 saat ortalama oyundayım ama brup bolgelerinde takılıyorum genelde oyuzden olabilir tekrar hayırlı olsun yeni kurulumunuz
en köklü loncal CcC loncası bende CcC loncasındaydım.. İkv ye CcC ile başladım CcC ile bitirdim ama geri başlamayı düşünüyorum su an ki oynadıgım KO da charım Hacklendı
FiaNNa yazdı:1.Hashx
2.Ccc
3.Themstry
4.Holy kurulum bu şekilde kendini eski sanan ıvırzıvırar ses yapmasın Kendileri yaşamadığı için bunların arlarında o kadar süre yoktur.
süpürgemi onlar ne ole ya yarısı uydurma gibi duruyo supürge warmı gercekten bilen bole bi loncayı bilenbilr Ccc loncası fian loncası ve hatırlamadıgın 1-2 lonca en koklu loncalar sonucta en bileneni sunada Ccc gibi gorunuyo
ufukdiler90 yazdı:süpürgemi onlar ne ole ya yarısı uydurma gibi duruyo supürge warmı gercekten bilen bole bi loncayı bilenbilr Ccc loncası fian loncası ve hatırlamadıgın 1-2 lonca en koklu loncalar sonucta en bileneni sunada Ccc gibi gorunuyo
Arkadaşım sen bu oyunu ne zamandır oynuyorsun. Süpürge die bir lonca vardı aslında loncadan çok bir grup toplluğuydu süpürgebir spürgeiki ..... süpürgeyedi 7 kişilik bir lonca idi. Bu 7 arkadaş.29 levellerde bilinen kişilerdi aslında bunlar...Seninde bu yorumlarına bakılırsa beta döneminde yani 29 levellerde ve 39 levellerde oynamadın gibi görünüyorsun..