Kesinlikle katılıyorum..
Thejollyjoker & Thejollyjokerll
Sunucuya Bağlanamıyor..
- Thejollyjoker
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Sunucuya Bağlanamıyor..
- Thejollyjoker
- Thejollyjokerll
diehard yazdı:Sorun sürekLi teşkilatta oLuyo hep böyle devam edıcekse eger çarımı baska bır sunucuya aktarmak ıstıyorum.
Böyle Bir Olay Varsa bunu Bende Yapmak İSterim
Yakacef - Emergencyroom - Patronus

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5
diyecek söz bırakmamışsın arkadaşım.Estergonxreis yazdı:bu olayın açıklaması siz değerli oyuncularımızdan olan aksaklık için özür dileriz olacaktır her zamanki gibi ama onların bu özürü senin ailenden ayrı pc başında geçirdiğin ve ayırdığın zamandan daha önemli olmayacaktır bazen kendi kendime kızıyorum bu kadar oynama diye ama sigara gibi alışkanlıkmı yaptı bu oyun bizde anlam veremiyorum yoksa bu oyundan soğumak için insana yüzlerce sebep veriyolar ama hala oynuyoruz onlarda benim gibi düşünenlerin zaafından yararlanıp her defasında özürle olayı geçiştiriyolar sonuçta yok efendim oyun yapmak kolaymı oyunu idare etmek kolaymı yapamıyosan bırakıcaksın çözüm bulamıyosan söz sahibi olamazsın bunlarıda hesaba katın yazık bu oyunun bu hale gelmesine
- Thejollyjoker
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Ama yetti artık ulan tam kasmaya başlıyoruz oyundan düşüyoruz ne halt yapıyosanız bitirin artık da adam gibi oyunumuzu oynayalım ya:@
- Thejollyjoker
- Thejollyjokerll
Daha Yeni Kuklacıdaydım Bir Baktım Yarısı Teşkilattan xD Birçok Yeni Çar Açılmıs 
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
melodrama44 yazdı:Şuan teşkilata giremiyoruz sunucuya bağlanamıyor hatası veriyor oysaki diğer sunucular açık bu hata kaç zamandır sadece teşkilat da meydana geliyor.Yetkililerden bir açıklama bekliyoruz...
BİZİM TESKİLAT SUNUCUMUZA Nezaman Acemi Bir Yonetim Acemi Bir Gozlemci Yada Acemi Bir GM Gorevlendirilse Biziim sunucumuzun Her zamanki Hali Budur....
Taki Betadan Beri Bu Durumlar Olusuyor Cok istiyorsanız bircok Örnek Gösterem...
BETA dan MAY Ların Dönemde ..
Meteor donemınde Zembek Bykorayy karadayı Ankalıefe Yesim Abuzer
Ve Sımdı Yeraltı Donemındeyse Tornavida ve Gizliden gorev yapan birkac yonetime alt yapı hazırlıgında olan sahıslar..
TESKİLATTA Bunların basımıza gelmesindeki Birkac sebepten bazı orneklerde verem..
Sunucu gerı alamaya calısan bazı embesıllerın..
Acemi ve Meraklı Yeni Görev alan Yonetimin
ve Son Dönemde BETA Car Cılgınlıkları Bu Olayların Basımıza Gelmesındekı Sebepler..
Neyseki Birkac gun sonra Budurumlar sona erecek cok zor durumlar olusursa DEV ler devreye girecekler suan Bizleri duymadıklarını biliyoruz .. Cunku Yenı ve Acemı ve Sunucu Ayarlarıyla oynamaya Meraklı arkadasların Yetısmesi bekleniyor...
Umarım en Kısa surede Sorunlar cozulur HerKes oyununa bakar kımse kımseyle agız dalasına gırmeden oyunlarını oynarlar..
Bence bu bırkac gun sadece dınlenmeye bakalım Kafamızı sıkıntıya sokmayalım bekleyelım devam ederse bızlerde bu Gıdıse Dur demek ıcın bazı hazırlıklar yaparız. .gerekırse toplu maıller cekerız..
"Hangi yıldızı seçersen seç gökyüzünden
Bilki o yıldızda hep ben olacağım
Ne zaman yangınlara düşerse yüreğin
Bilki o yürekde her daim ben kalacağım..."
Bilki o yıldızda hep ben olacağım
Ne zaman yangınlara düşerse yüreğin
Bilki o yürekde her daim ben kalacağım..."