ReLaxEfeNdY && KuTupLaRdA Ws SoNuCu
Re: ReLaxEfeNdY && KuTupLaRdA Ws SoNuCu
30 kişi derken sadece ilk vs yi lodos sancakda attık digerlerini subayda attık
Düş Peşindeysen, Düş Peşime...
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
mcerdem sende konusuyorsun ya gozumun onunde 2 defa baron kestı senı bı r kere ıamjozef
- Excellence
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Bak işte baron beni 2 defa kesebilir zaten
) Tek itemleriyle kafa tutuyordu bana darma duman ettim bunu lodos sancakta herkes ayakta alkısladı..Hatta aynı gün Choosensxgırl ile 5 m sına ws attım Baron Ezik Erdem ezik Erdem diyordu onuda kazandım
Fazla konusmayın...Kutup istersen seninlede ws atarım. Dikkat et Teryaki gibi olmasın sonun . Josef 49 lwlda alman pantalonla geziodun
) Esprenza yı kanatma ile sans eseri kestin 2 saldırı item aldın anlasılan senden adam olmussun...Rahat olun
Hepinizi yola getirmesini iyi bilirim

Basmiller ( kp )
Makyajı akıyor farkının , Herkesleşiyorsun !
ahah ben esperanzadan 50m parayı kanatmasız ws atarak aldım.........McErdem yazdı:Bak işte baron beni 2 defa kesebilir zaten) Tek itemleriyle kafa tutuyordu bana darma duman ettim bunu lodos sancakta herkes ayakta alkısladı..Hatta aynı gün Choosensxgırl ile 5 m sına ws attım Baron Ezik Erdem ezik Erdem diyordu onuda kazandım
Fazla konusmayın...Kutup istersen seninlede ws atarım. Dikkat et Teryaki gibi olmasın sonun . Josef 49 lwlda alman pantalonla geziodun
) Esprenza yı kanatma ile sans eseri kestin 2 saldırı item aldın anlasılan senden adam olmussun...Rahat olun
Hepinizi yola getirmesini iyi bilirim
![]()
Fazla konusma Josef...Cok gördüm sizin gibileri..3,5 yılda insan Sarrafı oldum su oyunda...Hepinizi tek tek yenicem Erdem item aldı Erdem hırsız diceksinz
O yüzden muhattabım bile olmassınız..Biraz büyüyün , Alın terinizle 2 item toplayın öyle gelin karsıma ...

Basmiller ( kp )
benımle önemsemeyerek ws attın 2*1 öne geçince bölgeden yazmasını biliyorsun ...... 3*2 yenılınce agzını bile açamadın ...
Ağzını acamadın deil . 1*0 önce olduğundada yazdım bölgeden hatırlatırım
BAron ile item alısverislerinizi iyi bilirim. Josef sen benim karsıma cıkacak adam değilsin
Baronda öyle..Varsa tanıdığınız sağlam , ADAM GİBİ ADAMLAR onları cıkarın karsıma

Basmiller ( kp )
item alısverisimi DD baron kıbrıstan dün geldi şifresini bile unutmustu zor bulduk şifresini
Kutuplarda , Kutuplardaxbaron , Şifabasan , Iamsolyanım , Iamjosef ...Hepinizin birbirinize nasıl yardımlar ettiğinizi cok cok iyi biliyorum rahat ol
Xcakalx ve Choosens loncasıda ufaktan dahil

Basmiller ( kp )