NEREYE KADAR ??
NEREYE KADAR ??
Oyun son Günlerde çok ama çok sıkmaya başladı . Eski günleri yaad Etmediğim an yok . Eskiden Param çantada bir kaç m yi geçmezdi arada bir maden çekip üstümü dizme ve level atlama telaşındaydım ve en güzeli hergün İKV ye girerken Bir HEDEF im vardı . Ya şimdi ?? Para Dışında hiç bir amacı olmayan bir yonetim & Girdğimiz Gb lerden 1 veya 1 saati aşkın sürede çıkıp Eli Boş Dönmek &Gb lerden Stres Dışında hiçbir gelirmizin olmaması & 'Gb lere Girip üstümü Dizip herkesi Yeneceğim' kavramı nereye kadar hadi dizdin üstünü bi iki gün orda burda Vs Attın 3. gün Karakterinize girmek içinizden gelicekmi ? İnanın şuan İkv ye girmek içimden gelmiyor internetteki saçma salak oyunlar bile ikv den daha fazla zevk veriyor bana .ikv ye girdiğimde 3 4 saat boş boş gezip dolaşmaktan sıkıldım İkv ye girerken Hiç bir Hedefim yok Yani Tüm amaçlarıma ulaştım Yeni bir uğraş istiyorum ikv :!: :!: :!: :!:

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
Re: NEREYE KADAR ??
Canı sıkılanlara IKV Kahvehanesinde 1 aylık Okey oynamak 1000 akçe (Yasal) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:aaasd yazdı:Oyun son Günlerde çok ama çok sıkmaya başladı . Eski günleri yaad Etmediğim an yok . Eskiden Param çantada bir kaç m yi geçmezdi arada bir maden çekip üstümü dizme ve level atlama telaşındaydım ve en güzeli hergün İKV ye girerken Bir HEDEF im vardı . Ya şimdi ?? Para Dışında hiç bir amacı olmayan bir yonetim & Girdğimiz Gb lerden 1 veya 1 saati aşkın sürede çıkıp Eli Boş Dönmek &Gb lerden Stres Dışında hiçbir gelirmizin olmaması & 'Gb lere Girip üstümü Dizip herkesi Yeneceğim' kavramı nereye kadar hadi dizdin üstünü bi iki gün orda burda Vs Attın 3. gün Karakterinize girmek içinizden gelicekmi ? İnanın şuan İkv ye girmek içimden gelmiyor internetteki saçma salak oyunlar bile ikv den daha fazla zevk veriyor bana .ikv ye girdiğimde 3 4 saat boş boş gezip dolaşmaktan sıkıldım İkv ye girerken Hiç bir Hedefim yok Yani Tüm amaçlarıma ulaştım Yeni bir uğraş istiyorum ikv :!: :!: :!: :!:
Oyun içinde olacak Web sayfasında olunca (1000 akçe Yasal olmuyor ) tadı olmuyor da.
(Komple Teorisi) Oyuna 1000 akçe veriyoruz da okeyde Yenince yendiğimizdende oyun paramızı alıyoruz bedava oyunda zevk vermez da.
A R Z L O D O S
- XxWhiteDewiLxX
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: NEREYE KADAR ??
pazara kadar değil mezara kadarr :mrgreen:

Yeni karekterlerim
FUHRER-HITLER
Eski karekterlerim
xWHİTEDEWİLx IIWhiteDewiLII mrTOILETTE
Donanımhaber,Honda S2000 , IKV tutkunu