Gizli Gerçekler Dizisi

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Gizli Gerçekler Dizisi

Mesaj gönderen 1453 »

Selam ;

İ.K.V. (teşkilat) Tarihinde geçmiş olayları isim ve sunucu belirtmeden hikaye düsturlu olarak üstü kapalı bir şekilde bu sayfadan takip edebilirsiniz.

Kanıt v.b. gibi istemlerde lütfen bulunmayınız zamanı geldiğinde her şey siz değerli İKV oyuncuları kafasınsa şekillenecektir :)

Konular hangi sıklıkta olacağı belirsiz olup ve her hangi bir zaman sırası olmaksizin yayımlanacaktır.

Sizlerden ayrıca ricam yazacağımız konulara benzetme yapmayanız lütfen aksi takdirde konumuz kilt görür ve tüm heyecanımız gider

İyi forumlar
Resim
|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|

İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
Kullanıcı avatarı
YETMISUC
İskele Babası
İskele Babası

Re: Gizli Gerçekler Dizisi

Mesaj gönderen YETMISUC »

1453 yazdı:Selam ;

İ.K.V. (teşkilat) Tarihinde geçmiş olayları isim ve sunucu belirtmeden hikaye düsturlu olarak üstü kapalı bir şekilde bu sayfadan takip edebilirsiniz.

Kanıt v.b. gibi istemlerde lütfen bulunmayınız zamanı geldiğinde her şey siz değerli İKV oyuncuları kafasınsa şekillenecektir :)

Konular hangi sıklıkta olacağı belirsiz olup ve her hangi bir zaman sırası olmaksizin yayımlanacaktır.

Sizlerden ayrıca ricam yazacağımız konulara benzetme yapmayanız lütfen aksi takdirde konumuz kilt görür ve tüm heyecanımız gider

İyi forumlar

1453 Tek Taraflı yazacaksan Yazma kardes Bence Olaylara Toplum Bakısıyla . Bakarak Yaz Şayet Toplum Bakışıyla Yazarsan Bu konuda sana yardımcı Ben Tum zamanlarda Oyundaydım Ama Lutfen Atıfta bulunacagın ınsanları ikv de Tek kişi Gören degilde tüm oyuncular görmüş tüm oyuncular aynı kanıyı taşıyormuslar gibi olayları yaz..:)

Görevinde engin basarılar kutsal bir görev yapıyorsun ..:D

:pP
"Hangi yıldızı seçersen seç gökyüzünden
Bilki o yıldızda hep ben olacağım
Ne zaman yangınlara düşerse yüreğin
Bilki o yürekde her daim ben kalacağım..."
Kullanıcı avatarı
1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 1453 »

YETMISUC yazdı:
1453 yazdı:Selam ;

İyi forumlar

1453 Tek Taraflı yazacaksan Yazma kardes Bence Olaylara Toplum Bakısıyla . Bakarak Yaz Şayet Toplum Bakışıyla Yazarsan Bu konuda sana yardımcı Ben Tum zamanlarda Oyundaydım Ama Lutfen Atıfta bulunacagın ınsanları ikv de Tek kişi Gören degilde tüm oyuncular görmüş tüm oyuncular aynı kanıyı taşıyormuslar gibi olayları yaz..:)

Görevinde engin basarılar kutsal bir görev yapıyorsun ..:D

:pP

Hedefim tek taraflı değilde olduğu gibi yansıtmaya çalışmak :) ilgin için teşşekürler...

iyi forumlar.
Resim
|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|

İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
Kullanıcı avatarı
Yakacef
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Yakacef »

Daha İlk Baştan KEndin Yazıp Oynamaya Başlamışsın :lol: :lol: :lol:
Yakacef - Emergencyroom - Patronus
Resim
Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5
Kullanıcı avatarı
1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 1453 »

Yakacef yazdı:Daha İlk Baştan KEndin Yazıp Oynamaya Başlamışsın :lol: :lol: :lol:

Ayık ol party her daim yerde.

Ben gerçeklere dayanarak yazacağım. ister oku ister okuma... yerden kalka bilirsen tabi :)

zamanında nasıl reel işlerin sanal işlerle karıştığını zamanında reel olguların sanal oldularla karıştğını...

Yalama olarak nerelere geline bileceğini ;)
Resim
|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|

“Genel Sohbet” sayfasına dön