Baydınız Artık Yemin Ediyorum

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Baydınız Artık Yemin Ediyorum

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

Ek olarak konuya genel olarak şekilde yorumuma gelecek olursam:

Zamanında Lathander adında bir developer abimiz vardı. Bu tür sorunlar çözülene kadar forumdan sık sık takip eder oyuncularla ve konularıyla ilgilenirdi. Şimdi hazır mesajları kopyala yapıştır yapan forum yetkili arkadaşlardan başka forumda oyuncuların isteklerini tatmin edecek bir developer veya game master göremiyoruz.

Keyifli forumlar.
Kullanıcı avatarı
JackGhosen
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen JackGhosen »

ISeHRaZaTI yazdı:LoL adlı bir oyun oynuyorum. Oyunda lag olduğunda veya server 1 saat bakıma alındığında oyunculara hatalarını telafi etmek için hediye veriyorlar. Ranked team adlı bişey var bizdeki Lonca sistemi gibi Toplam 5 milyon dolar hediye veriyorlar. Oyunda kesilince küfreden insanlar yok. Gayet güzel gidiyor. Tek özlediğim Ikv deki çevrem onlarla da Skype açınca zaten görüşüyoruz.

Ikv oynancak oyun değil.

LoL'da Ekleyebilirsin ;)

''JackGhosen''
Kullanıcı avatarı
VaMoSBieN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen VaMoSBieN »

Arkadaşlar KO , Metin2 , WoW felan demişsiniz. Bu oyunların aylık net karı Sobee'nin belki 2 yıllık karından fazladır. Ayrıca Türkiye'de öyle altyapı yapabilecekleri bir yer yok. Server işi ile uğraştığım için Türkiye'de bu derece büyük ve güçlü server kaldırabilecek bir merkez yok . Zaten Türkiye'deki tüm hatlar Telekomdan çıkar yani TTNET , Superonline , Smile felan hepsi aynı hattan faydalanır. Tabi ki internet hızıyla alakası var ama Türkiye'de yapılan bir oyun devlet desteği olmadan daha ileriye gidemez. Şuan serverları soğutuyorlardır. Geçici bir çözüm sadece.
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya

Beyaz Köşk
Kullanıcı avatarı
SeF4
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen SeF4 »

ORHANBEY yazdı:İnternet hızı ile felan alakası yok bu işin.Tamamen Sobee ' nin alt yapısından kaynaklanıyor . Sunucusu her nerede domain midir nedir hangi dünya dışında ise lag bu yüzden oluyor. k.O. , m.2 , Kara.Onl. , Rapp. 4 tane oyunu denedim bugün. Hiçbirinde böyle kasma görmedim.Takır takır işliyor . Demek ki neymiş sorun bizde değilmiş ?

Bu bizi suçlayan arkadaşa soruyorum :

Hangi oyunda düz yürürken bi anda 10m geride olduğun yerde saymaya başlıyorsun veya Mehter takımı gibi tüm grubun 2 ileri 1 geri gittiğini hangi oyunda gördün ?
Sobee'nin Suçu TTNET'i Sponsor Olarak Belirtmesi.Belirli Bir Süre TTNET'i Bırakamaz.Sunucularında TTNET Kullanılıyor.Eğer Bırakırsa Ceza Ödemek Zorunda.Sponsorluk Anlaşması Bittiğinde TTNET'i Bırakacaklarına Eminim.Tamamen TTNET'ten Kaynaklı Bir Sorun.
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception
Resim
LIBERALIST
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen LIBERALIST »

Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Vandervaart »

Yağcılara yağcılara yağcılara yağcılara 1 liraaaaaaaa =))
Kullanıcı avatarı
ufukdiler90
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: CeHeNNeM

Mesaj gönderen ufukdiler90 »

WHiTexDeWiL yazdı:
ufukdiler90 yazdı:
SeF4 yazdı:Arkadaş Herkes Yönetime Laf Söylüyor.Size Onların Aldığı Paranın 2 Katını Verelim Oyunun Yüzde 20'sini Bile Yapamazsınız.Neyin Lafını Yapıyorsunuz.Oyunda Lag Sorunu Olanların Yüzde 90'I TTNET Kullanıyor.TTNET Maksimum Hızı 8 MBPS Oyuna Girmeden Önce Arkada MSN,Skype Gibi Programları Açık Arkadaşların 8 MBPS O Programlar Yüzünden 4-5'e Bölünüyor.Fiyatıda Pahalı 49 TL + KDV Var 55 TL Ye.Ben Superonline 20 MBPS Kotasız.Ayda KDV Dahil 49 Lira Ödüyorum + Arka Programlarda Fizy ve Msn Açık Oyundaki Kasma Oranı Yüzde 0.Maksimum FPS:89 Ortalama FPS 63 Şimdi Siz Neyin Lafını Yapıyorsunuz Önce Kendi İnternetinizi Hızlandırın Sonra Yönetime Laf Söyleyin.Bu Oyunun Aynısını Yapın Size 20000 TL Havale Yapmazsam Adam Değilim.Aynı Grafikler Aynı Senaryo Aynı Karakterler Aynı Eşyalar Aynı Yaratıklar Olacak.Adam Geliyo Burda 4 MBPS İnterneti Var Oyun Kasıyo Diyo Yönetime Küfrediyo.
knayt gibi oyunlarda oynadım

Ne kadar fazla oynadığın belli oluyor :D Adını yazamıyorsun daha :)
ne o zorunamı kaçtı

Keyifli forumlar.
**CeHeNNeM***
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Wizards »

kardeşim ortalama fps :63 diyorsun benim ortalama fps 55 56 civarında geziyor ancak oyun mehter modunda 2 ileri 1 geri yapıyor
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
BAKII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BAKII »

Wizards yazdı:kardeşim ortalama fps :63 diyorsun benim ortalama fps 55 56 civarında geziyor ancak oyun mehter modunda 2 ileri 1 geri yapıyor

aynen benimde öyle karakter emekleyerek ilerliyor oyunla ilgilenen doğru düzgün yöneticiler olsa keşke :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI

BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM

Abdülhamid

EbuDüCaNe

“Genel Etkileşim” sayfasına dön