Baydınız Artık Yemin Ediyorum
Baydınız Artık Yemin Ediyorum
Arkadaş Herkes Yönetime Laf Söylüyor.Size Onların Aldığı Paranın 2 Katını Verelim Oyunun Yüzde 20'sini Bile Yapamazsınız.Neyin Lafını Yapıyorsunuz.Oyunda Lag Sorunu Olanların Yüzde 90'I TTNET Kullanıyor.TTNET Maksimum Hızı 8 MBPS Oyuna Girmeden Önce Arkada MSN,Skype Gibi Programları Açık Arkadaşların 8 MBPS O Programlar Yüzünden 4-5'e Bölünüyor.Fiyatıda Pahalı 49 TL + KDV Var 55 TL Ye.Ben Superonline 20 MBPS Kotasız.Ayda KDV Dahil 49 Lira Ödüyorum + Arka Programlarda Fizy ve Msn Açık Oyundaki Kasma Oranı Yüzde 0.Maksimum FPS:89 Ortalama FPS 63 Şimdi Siz Neyin Lafını Yapıyorsunuz Önce Kendi İnternetinizi Hızlandırın Sonra Yönetime Laf Söyleyin.Bu Oyunun Aynısını Yapın Size 20000 TL Havale Yapmazsam Adam Değilim.Aynı Grafikler Aynı Senaryo Aynı Karakterler Aynı Eşyalar Aynı Yaratıklar Olacak.Adam Geliyo Burda 4 MBPS İnterneti Var Oyun Kasıyo Diyo Yönetime Küfrediyo.
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception

Lonca:Inception

-
ISeHRaZaTI
- Cin Avcısı

Re: Baydınız Artık Yemin Ediyorum
LoL adlı bir oyun oynuyorum. Oyunda lag olduğunda veya server 1 saat bakıma alındığında oyunculara hatalarını telafi etmek için hediye veriyorlar. Ranked team adlı bişey var bizdeki Lonca sistemi gibi Toplam 5 milyon dolar hediye veriyorlar. Oyunda kesilince küfreden insanlar yok. Gayet güzel gidiyor. Tek özlediğim Ikv deki çevrem onlarla da Skype açınca zaten görüşüyoruz.
Ikv oynancak oyun değil.
Ikv oynancak oyun değil.
- Zodiac1
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
xDFMx[^Ejder Asa]
Hestawot[(^)Latif]
Evsaıceha[İbni Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli(^) Çıbanlı Akrep (Asa)]
Zodiac [Ashab-I Kehf]
Hestawot[(^)Latif]
Evsaıceha[İbni Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli(^) Çıbanlı Akrep (Asa)]
Zodiac [Ashab-I Kehf]
- bilall
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ALTINORDU
SeF4 yazdı:Arkadaş Herkes Yönetime Laf Söylüyor.Size Onların Aldığı Paranın 2 Katını Verelim Oyunun Yüzde 20'sini Bile Yapamazsınız.Neyin Lafını Yapıyorsunuz.Oyunda Lag Sorunu Olanların Yüzde 90'I TTNET Kullanıyor.TTNET Maksimum Hızı 8 MBPS Oyuna Girmeden Önce Arkada MSN,Skype Gibi Programları Açık Arkadaşların 8 MBPS O Programlar Yüzünden 4-5'e Bölünüyor.Fiyatıda Pahalı 49 TL + KDV Var 55 TL Ye.Ben Superonline 20 MBPS Kotasız.Ayda KDV Dahil 49 Lira Ödüyorum + Arka Programlarda Fizy ve Msn Açık Oyundaki Kasma Oranı Yüzde 0.Maksimum FPS:89 Ortalama FPS 63 Şimdi Siz Neyin Lafını Yapıyorsunuz Önce Kendi İnternetinizi Hızlandırın Sonra Yönetime Laf Söyleyin.Bu Oyunun Aynısını Yapın Size 20000 TL Havale Yapmazsam Adam Değilim.Aynı Grafikler Aynı Senaryo Aynı Karakterler Aynı Eşyalar Aynı Yaratıklar Olacak.Adam Geliyo Burda 4 MBPS İnterneti Var Oyun Kasıyo Diyo Yönetime Küfrediyo.
Nerelisin sen? Heryerde MBPS hızı aynı değil. Kırsal kesim de daha yavaş. MBPS'si ne kadar yüksek olursa olsun altyapı dolayısıyla yavaş.Şimdi gelip bana kırsal kesimdekiler oyun oynamasın demeyın.
Oyundaki LAG sorunu tamamen sunucu bakımsızlığından kaynaklanıyor. Ben kırsal kesimdeki en yüksek hızlı ınternet ile de oyun oynadım, şehır merkezındeki en yuksek ınternet hızındada oyun oynadım. Ama herkesin bildigi gibi çok LAG var...
paşam sende kendine göre haklısın ama diğer online oyunda kasma gibi bir durum yok sadece İKV de gördüm bügüne kadar Knight M2 Woft team vb. oyunları oynadım onlarda lag kasma en önemlisi Hata kodu 183 die bir şey görmedim.Ama İKV de gördüm neden İKV de var bunu açıkla sen.
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS
Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
- ufukdiler90
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: CeHeNNeM
metin2 knayt gibi oyunlarda oynadım bukadar kasma yapmıyoda bunda niye oluyor maden boyle keyifle oynadıgımız bir oyunu yapıp bizlere sunmuslar bilgisayarımda oyuu oynamam için ozelliklere sahipse internet hızım ister 4mbps olsun ister 20 ben bu oyunu rahat ve keyifli bisekilde oynamalıyım cemberlitas bolgesi gelmeden once butip sorunlar nadirdi 2gun once bakım yaptılar 3saat boyunca eskisinden kotu oldu rahatca kenan keserken suan kenaan gidebilmek için ter dokuyoruz resmen hayır guncellemeden oncede benim sorunum yoktu gayet guzeldi bi guncelleme yapıldı eziyete cewirdiler oyunu bunda yonetimin mi sucu war yoksa benim internet hızımın mı 24 saat oyunu kapasınlar madem adam akıllı eskisi gibi olsun oyle girelim yönetim anca kutudan akceden para indiriyo cebe gelipte yonetimisawunma banaSeF4 yazdı:Arkadaş Herkes Yönetime Laf Söylüyor.Size Onların Aldığı Paranın 2 Katını Verelim Oyunun Yüzde 20'sini Bile Yapamazsınız.Neyin Lafını Yapıyorsunuz.Oyunda Lag Sorunu Olanların Yüzde 90'I TTNET Kullanıyor.TTNET Maksimum Hızı 8 MBPS Oyuna Girmeden Önce Arkada MSN,Skype Gibi Programları Açık Arkadaşların 8 MBPS O Programlar Yüzünden 4-5'e Bölünüyor.Fiyatıda Pahalı 49 TL + KDV Var 55 TL Ye.Ben Superonline 20 MBPS Kotasız.Ayda KDV Dahil 49 Lira Ödüyorum + Arka Programlarda Fizy ve Msn Açık Oyundaki Kasma Oranı Yüzde 0.Maksimum FPS:89 Ortalama FPS 63 Şimdi Siz Neyin Lafını Yapıyorsunuz Önce Kendi İnternetinizi Hızlandırın Sonra Yönetime Laf Söyleyin.Bu Oyunun Aynısını Yapın Size 20000 TL Havale Yapmazsam Adam Değilim.Aynı Grafikler Aynı Senaryo Aynı Karakterler Aynı Eşyalar Aynı Yaratıklar Olacak.Adam Geliyo Burda 4 MBPS İnterneti Var Oyun Kasıyo Diyo Yönetime Küfrediyo.
**CeHeNNeM***
- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Sen sus :!:iskar43 yazdı:paşam sende kendine göre haklısın ama diğer online oyunda kasma gibi bir durum yok sadece İKV de gördüm bügüne kadar Knight M2 Woft team vb. oyunları oynadım onlarda lag kasma en önemlisi Hata kodu 183 die bir şey görmedim.Ama İKV de gördüm neden İKV de var bunu açıkla sen.
İso tekrar gir düşüyorsan
- SoldierKurt
- İskele Babası

- Sunucu: Sancak
- Lonca: yok
Arkadaşım şimdi gelipte yönetimi savunma ben bu oyuna döneli 1 ay oldu önceden oynamışlığım var 2-3 sene öncede vardı bu lag hala var bir türlü halledemediler.Eğer diyorlarsa uzun sürecek filan etkinlik yapmasınlar oyuncuları oyunda tutmaya calısmak icin oyunculara bişiler versinlerki adamlar oyunda kalsın.Öyle hem lagı halletmeyip hemde üstüne para almak yüzsüzlük oluyo afedersiniz.Eğer bir çözüm bulunmaz ise forumda artık veda konuları açılacak bu lag yüzünden.Yapana 20 bin fln demişsin.İnan o kadar zor deil şu programlamayı yapmak.
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi

- Lonca: Ata
İnternet hızı ile felan alakası yok bu işin.Tamamen Sobee ' nin alt yapısından kaynaklanıyor . Sunucusu her nerede domain midir nedir hangi dünya dışında ise lag bu yüzden oluyor. k.O. , m.2 , Kara.Onl. , Rapp. 4 tane oyunu denedim bugün. Hiçbirinde böyle kasma görmedim.Takır takır işliyor . Demek ki neymiş sorun bizde değilmiş ?
Bu bizi suçlayan arkadaşa soruyorum :
Hangi oyunda düz yürürken bi anda 10m geride olduğun yerde saymaya başlıyorsun veya Mehter takımı gibi tüm grubun 2 ileri 1 geri gittiğini hangi oyunda gördün ?
Bu bizi suçlayan arkadaşa soruyorum :
Hangi oyunda düz yürürken bi anda 10m geride olduğun yerde saymaya başlıyorsun veya Mehter takımı gibi tüm grubun 2 ileri 1 geri gittiğini hangi oyunda gördün ?
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi

ufukdiler90 yazdı:knayt gibi oyunlarda oynadımSeF4 yazdı:Arkadaş Herkes Yönetime Laf Söylüyor.Size Onların Aldığı Paranın 2 Katını Verelim Oyunun Yüzde 20'sini Bile Yapamazsınız.Neyin Lafını Yapıyorsunuz.Oyunda Lag Sorunu Olanların Yüzde 90'I TTNET Kullanıyor.TTNET Maksimum Hızı 8 MBPS Oyuna Girmeden Önce Arkada MSN,Skype Gibi Programları Açık Arkadaşların 8 MBPS O Programlar Yüzünden 4-5'e Bölünüyor.Fiyatıda Pahalı 49 TL + KDV Var 55 TL Ye.Ben Superonline 20 MBPS Kotasız.Ayda KDV Dahil 49 Lira Ödüyorum + Arka Programlarda Fizy ve Msn Açık Oyundaki Kasma Oranı Yüzde 0.Maksimum FPS:89 Ortalama FPS 63 Şimdi Siz Neyin Lafını Yapıyorsunuz Önce Kendi İnternetinizi Hızlandırın Sonra Yönetime Laf Söyleyin.Bu Oyunun Aynısını Yapın Size 20000 TL Havale Yapmazsam Adam Değilim.Aynı Grafikler Aynı Senaryo Aynı Karakterler Aynı Eşyalar Aynı Yaratıklar Olacak.Adam Geliyo Burda 4 MBPS İnterneti Var Oyun Kasıyo Diyo Yönetime Küfrediyo.
Ne kadar fazla oynadığın belli oluyor
Keyifli forumlar.