GRUP BÖLGELERİNDEKİ BOSS KESİMLERİNDE İTEM ADALETSİZLİĞİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
yunuscanemre21
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

GRUP BÖLGELERİNDEKİ BOSS KESİMLERİNDE İTEM ADALETSİZLİĞİ

Mesaj gönderen yunuscanemre21 »

Arkadaşlar ben eminönü sunucusunda oynamaktayım ve grup bölgelerinde boss kesimlerinde düşen itemlerin %90 yakını şifacılara düşmekte bu adaletsizliğin giderilmesi lazım sizcede haklı değilmiyim? :evil:
Kullanıcı avatarı
Ahixqirdap
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: eSki bir AHİ...

Re: GRUP BÖLGELERİNDEKİ BOSS KESİMLERİNDE İTEM ADALETSİZLİĞİ

Mesaj gönderen Ahixqirdap »

Kardeşim seni bilmem ama ben 452.madalyada ilk zırhımı düşürdüm =) o zırh düşene kadar girdigim her grubta nerdeyse zırh vardı hatta 1 grubta 3 zırh düşürdügümüz bile oldu =) aynı sorun hala devam etmekte söz 1 aylık çemberli artırıcımız var ama bol bol madalyaya mahkum =)
SeniNn aDını aNmamaK ßiR $aRtıDıR DoStLuqumuNn...

Eski Bir AHİ neferiydi --->>
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
yunuscanemre21
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen yunuscanemre21 »

Aynen kardeşim madalyayalaramahkum oluyoruz kısmet ne yapalım demek geliyor içimizden ama yönetimin bu soruna bi çare bulması lazım
Kullanıcı avatarı
Ahixqirdap
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: eSki bir AHİ...

Mesaj gönderen Ahixqirdap »

yunuscanemre21 yazdı:Aynen kardeşim madalyayalaramahkum oluyoruz kısmet ne yapalım demek geliyor içimizden ama yönetimin bu soruna bi çare bulması lazım
Alacagın cevabı ben söyleyim =) Grub bölgelerinde efsunlu eşya düşürmek tamamen şansla alakalı birşeydir.Bizim yapabilecegimiz birşey yoktur. =) bende bu cevabı almıştım.
SeniNn aDını aNmamaK ßiR $aRtıDıR DoStLuqumuNn...

Eski Bir AHİ neferiydi --->>
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

5 büyü 1 şifa girersen
%50 şifa geri kalan % 50 böl beşe sana düşme ihtimali %10
4 büyü 1 savaş 1 şifa girersen
% 33 şifa %33 savaş kalan %33 ü böl 4 e 8.25

çoğunlukla şifaya düşmesi gayet normal %50 veya %33 şansı var senin şansın %10 veya %8.25 hele birde bahtsız bedeviysen durum hepten vahim
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Kullanıcı avatarı
Adonis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Adonis »

marasaldadas yazdı:5 büyü 1 şifa girersen
%50 şifa geri kalan % 50 böl beşe sana düşme ihtimali %10
4 büyü 1 savaş 1 şifa girersen
% 33 şifa %33 savaş kalan %33 ü böl 4 e 8.25
Merhabalar,

Bütün yaratıklar, şef'ler ve boss'lar dahil olmak üzere her sınıfın şans oranı aynıdır. marasaldadas'ın da örnek gösterdiği gibi grup bölgelerine gireceğiniz sistem çok çok önemlidir.
Bilginize...
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
haciko
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Lonca Saltanat

Mesaj gönderen haciko »

Burdanda anlaşıldı gibi oyunda bir düzen sorunu var sistem bile kabul etmiş bunu :) ne demek guruba dayalı yaa varmı böğle bişi ben artırcı alım 1 savaş 1 şifa 4 büyü girelim savaşcıyla şifanin artırıcısı olmadı halde şansları bizden çok olsun oh ne güzel bukadarmı zor tüm gurup üyelerinin şanslarını %30 sabit kılmak ya cepleriniz dolduruyoruz ama hakkımız vermiyosunuz kimse şans mans demesin şans olmadı beli ve açık
Eminönü sunucusu

Haciko (49)[Maden carım (:]
Hacikoo (49)(^) Ejder Asa
Hacikooo(49)(^) Ashab-ı Kehf
Kullanıcı avatarı
Buhara
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Buhara »

haciko yazdı:Burdanda anlaşıldı gibi oyunda bir düzen sorunu var sistem bile kabul etmiş bunu :) ne demek guruba dayalı yaa varmı böğle bişi ben artırcı alım 1 savaş 1 şifa 4 büyü girelim savaşcıyla şifanin artırıcısı olmadı halde şansları bizden çok olsun oh ne güzel bukadarmı zor tüm gurup üyelerinin şanslarını %30 sabit kılmak ya cepleriniz dolduruyoruz ama hakkımız vermiyosunuz kimse şans mans demesin şans olmadı beli ve açık
böyle olması daha adil grup bölgelerine eşit sayıda sınıftan oyuncu ile girerseniz sanşlarınız eşit olur 2 şifa 2 savaş 2 büyücü ile girilirse hem her sınıf gb girebilmiş olur (savaşcılar dışarda kalmamış olur) hem de şanslar eşit olur ama böyle bir grup ne kadar verimli olur tartışılır sonuç olarak böyle olması daha adil bence ...
haciko
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Lonca Saltanat

Mesaj gönderen haciko »

Buhara yazdı:
haciko yazdı:Burdanda anlaşıldı gibi oyunda bir düzen sorunu var sistem bile kabul etmiş bunu :) ne demek guruba dayalı yaa varmı böğle bişi ben artırcı alım 1 savaş 1 şifa 4 büyü girelim savaşcıyla şifanin artırıcısı olmadı halde şansları bizden çok olsun oh ne güzel bukadarmı zor tüm gurup üyelerinin şanslarını %30 sabit kılmak ya cepleriniz dolduruyoruz ama hakkımız vermiyosunuz kimse şans mans demesin şans olmadı beli ve açık
böyle olması daha adil grup bölgelerine eşit sayıda sınıftan oyuncu ile girerseniz sanşlarınız eşit olur 2 şifa 2 savaş 2 büyücü ile girilirse hem her sınıf gb girebilmiş olur (savaşcılar dışarda kalmamış olur) hem de şanslar eşit olur ama böyle bir grup ne kadar verimli olur tartışılır sonuç olarak böyle olması daha adil bence ...
Sana katılıyorum ama tek çemberlide geçerli bu dedin sistem :D ama diyer sığnaklar ve migrat bu şekil girildinde olumsuz ve eziyet bir hb turu olur
Eminönü sunucusu

Haciko (49)[Maden carım (:]
Hacikoo (49)(^) Ejder Asa
Hacikooo(49)(^) Ashab-ı Kehf

“Genel Etkileşim” sayfasına dön