SA arkadaşlar
ejder asa üretmem lazım yardım edecek arkadaşlar varmı ? kasasnda ihiyacı olmayan madenlerden verebilecek menekşe mavi akik lazım bide kadim görevini yapmam gerekiyor
destek çıkmak isteyen arkadaşlar Oyundan Arizonaa veya Şahüzzaman adlı karakterden ulaşabilirler
Bu arada erkek- Büyücü-Tank-ofansif itemleri ve birçok maden satılır ne ararsan var
Şimdiden saolun
Ejder asa üretmeye yardımcı olacak varmı ??
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
Ejder asa üretmeye yardımcı olacak varmı ??
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: ...
Re: Ejder asa üretmeye yardımcı olacak varmı ??
Bnmde 5 Menekşe 3 Akik 3 Kaya Kaldı Yardım Ederler inş. 
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
YA o değilde millet nasıl üretiyor şaşıyorum mısıra bi girdim 100 de 90 ejderXxxChesTeRxxX yazdı:Bnmde 5 Menekşe 3 Akik 3 Kaya Kaldı Yardım Ederler inş.
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
Aynn .Arizonaa yazdı:YA o değilde millet nasıl üretiyor şaşıyorum mısıra bi girdim 100 de 90 ejderXxxChesTeRxxX yazdı:Bnmde 5 Menekşe 3 Akik 3 Kaya Kaldı Yardım Ederler inş.)
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Sanki Sene 2008
Ejder üretmek parası olan için Kolay birşey ama parası olmayan maden çekerek yapanlar için irade meselesi
ki çok zor iradene hakim olmak ne diyim kolay gelsin 
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Ejder asa üretebilmek aslında o kadar zor degil hani kimseye muhtaç olmadan üretebilirsiniz rahatlıkla
Nasıl mı ?
- Sarraf Arttırıcı(60/60) alın 1 haftalık işinizi görür [Günde 4 Saatin üzerinde Online Olanlar için]
- Karakter toplama puanlarını en az 23 Sarraf,23 Madenci,23 Lokman olacak şekilde dağıtın
- Eminönü sokaklarından başka bölgeye geçmeyin sürekli Eminönü'nde maden toplayın ve Gördügünüz her madeni toplayın(1.Derece madenlerin çoğu şu zamanda havada kapılıyor.Bkz.Ökse otu,Adaçayı yapragı)
- Topladığınız çöp denilen madenleri piyasa değerinde satın bu paralar ile ucuz madenleri alabilirsiniz(Mavi Topaz,Örümcek Gözü,Liderlik vb.)
- 1 Haftada 5 menekşe ve 5 akik rahatlıkla çekebilirsiniz diye düşünüyorum. Satacagınız çöp madenler ile 18 mavi topazı rahatlıkla alabilirsiniz belki harçlıgınız bile kalır(Örs parası)
- Oyundaki yardım sever insanlar ile iletişime geçip kadim kesimi düzenlemelerini rica edin bir çok kişi yardım eder diye düşünüyorum
Ve sonunda 1 hafta 10 gün sonra kimseye muhtaç olmadan Ejder Asa'nızı güle güle kullanırsınız.. Şimdiden hayırlı olsun
..diye düşünüyorum
Nasıl mı ?
- Sarraf Arttırıcı(60/60) alın 1 haftalık işinizi görür [Günde 4 Saatin üzerinde Online Olanlar için]
- Karakter toplama puanlarını en az 23 Sarraf,23 Madenci,23 Lokman olacak şekilde dağıtın
- Eminönü sokaklarından başka bölgeye geçmeyin sürekli Eminönü'nde maden toplayın ve Gördügünüz her madeni toplayın(1.Derece madenlerin çoğu şu zamanda havada kapılıyor.Bkz.Ökse otu,Adaçayı yapragı)
- Topladığınız çöp denilen madenleri piyasa değerinde satın bu paralar ile ucuz madenleri alabilirsiniz(Mavi Topaz,Örümcek Gözü,Liderlik vb.)
- 1 Haftada 5 menekşe ve 5 akik rahatlıkla çekebilirsiniz diye düşünüyorum. Satacagınız çöp madenler ile 18 mavi topazı rahatlıkla alabilirsiniz belki harçlıgınız bile kalır(Örs parası)
- Oyundaki yardım sever insanlar ile iletişime geçip kadim kesimi düzenlemelerini rica edin bir çok kişi yardım eder diye düşünüyorum
Ve sonunda 1 hafta 10 gün sonra kimseye muhtaç olmadan Ejder Asa'nızı güle güle kullanırsınız.. Şimdiden hayırlı olsun
..diye düşünüyorum
katılıyorum bu aralar 1 adaçayı bile 20 bin ediyor fazla online kalabiliyorsan günde 50 adaçayı toplasan bile 1m ediyorSeRRuh yazdı:
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
Ökse Toplasan ben savaşcımı 49 edene kadar 102 ökse 352 civarı adaçayı topladım ve iyi para etti :lol:
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
Ben bağışları kabul etmekten yanayım bağışlarınız kabul edilir 
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Bekle bakalım