Çemberlitaş Kutunun İKV DÜKKAN'a gelip akçeyle satılacağı söyleniyor !
Doğru MU ?
Çemberlitaş Kutu Hk.
Çemberlitaş Kutu Hk.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Çemberlitaş Kutu Hk.
Merhaba,
İKV Kutu ayrıcalıklarının şuan için İKV Dükkan üzerinden satışı düşünülmemektedir. İlerleyen zamanlarda bu yönde yapılacak olan çalışmalardan haberdar olabilmek için duyurularımızı takip etmenizi öneririz.
İKV Çemberlitaş DVD Kutularını İKV Çemberlitaş Kutu adresinde belirtilen Türk Telekom bayilerinden Avea Shop'lardan veya Üyelik Al üzerinden kredi kartı, havale yolu ile veya Üyelik Al Bayilerinden satın alabilirsiniz.
Bilgilerinize.
İKV Kutu ayrıcalıklarının şuan için İKV Dükkan üzerinden satışı düşünülmemektedir. İlerleyen zamanlarda bu yönde yapılacak olan çalışmalardan haberdar olabilmek için duyurularımızı takip etmenizi öneririz.
İKV Çemberlitaş DVD Kutularını İKV Çemberlitaş Kutu adresinde belirtilen Türk Telekom bayilerinden Avea Shop'lardan veya Üyelik Al üzerinden kredi kartı, havale yolu ile veya Üyelik Al Bayilerinden satın alabilirsiniz.
Bilgilerinize.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Re: Çemberlitaş Kutu Hk.
Merhabalar ;Yorukefe yazdı:Çemberlitaş Kutunun İKV DÜKKAN'a gelip akçeyle satılacağı söyleniyor !
Doğru MU ?
Dükkan'a gelmesine gerek yok ki bulunduğun ildeki avea bayiilerine bir bakın eminim bulacaksın . ilk zamanlarda KÜTAHYA da yoktu fakat geçen ay telefonuma Tl attırmak için bir avea bayiisine girdim sağa sola bakınıyordum ne göreyim İKV Çemberlitaş kutu şaşırdım
Sende bir bolaş Avea Bayiilerine olmadı Buradan Sipariş eder epin veya kapına kadar getirttirirsin .
İyi Forumlar.