Yılbaşlarının vazgeçilmezi olan Piyango çekilişlerinin İKV'de organize edilmesi çok güzel bir düşünce.
Bu organizasyonun geleneksel hale getirilmesi görüşündeyim. Tüm oyunculara bol şans, mutlu yıllar İKV.
"Servet dolu yarınlar için, Teşkilat Piyango'suna katılın.."
Bu aralar gayet hoş etkinlikler düzenleniyor. Yalnız Yılbaşı Çekilişi için bir önerim var, bazı uyanık arkadaşlarımız kazanma paydalarını arttırmak için yeni hesaplar açacaklardır. Bunu önlemek için Teşkilat Piyangosu Dükkan'a eklendiği günden itibaren yeni açılan hesaplara Teşkilat Piyangosu verilmemesi düşüncesindeyim.
BLackGezz0 yazdı:Bütün sunucuları kapsaması kötü oldu sonuçta gerçek para veya araba vermiyosunuz her sunucuda 1 kişiye olması doğru olurdu bence . İKV'nin 700 bin kayıtlı üyesi var diyorsunuz bu 700binden sadece 1 kişi yararlanması kötü durum . Ayrıca sırf bu yüzden açılacak yeni hesapları söylemek bile istemiyorm
Alp cım merak etme o cekılısı gmler belırler tanıdık bırılerıne cıkıcagını sende bılıyorsun bende bılıyorum sıstem tarafından cekılmez o cekılıs
BLackGezz0 yazdı:Bütün sunucuları kapsaması kötü oldu sonuçta gerçek para veya araba vermiyosunuz her sunucuda 1 kişiye olması doğru olurdu bence . İKV'nin 700 bin kayıtlı üyesi var diyorsunuz bu 700binden sadece 1 kişi yararlanması kötü durum . Ayrıca sırf bu yüzden açılacak yeni hesapları söylemek bile istemiyorm
Alp cım merak etme o cekılısı gmler belırler tanıdık bırılerıne cıkıcagını sende bılıyorsun bende bılıyorum sıstem tarafından cekılmez o cekılıs
Nezaman böyle olduğunu gördün ?
(Çamur at izi kalır..)
Bu aralar gayet hoş etkinlikler düzenleniyor. Yalnız Yılbaşı Çekilişi için bir önerim var, bazı uyanık arkadaşlarımız kazanma paydalarını arttırmak için yeni hesaplar açacaklardır. Bunu önlemek için Teşkilat Piyangosu Dükkan'a eklendiği günden itibaren yeni açılan hesaplara Teşkilat Piyangosu verilmemesi düşüncesindeyim.
Keyifli forumlar.
Bence karakterlerin seviyesine yada yaratılma tarihlerine bakarak, yeni açılmış karakterlerin başvurularını iptal etsinler olay çözülür
Keyifli forumlar.
Bunun aynısını destek ekibine yollamıştım. Lakin gelen cevabı pek sevmedim. Size aynen ileteceğim.
Yapılan çekiliş gayet güzel ama çoğu kişi eminim ki birden fazla hesabı olduğundan dolayı yada açacaktır. Çok bilet alıp fazla şansa sahip olmak isteyecektir. Bu haksızlığa girmezmi. O zaman bende 100 tane üyelik açarım hepsine birer tane 1 seviye karakter açarım kazanma şansım yüksek olur. Buna çözümünüz var mı? Eğer çekilişten önce yanıtlanırsa sevinirim.
Yanıt :
Merhaba,
Çekilişe herhangibir sınırlama getirilmemiş olup,Sobee; Yılbaşı Piyangosu ile ilgili, tarihlerde ve içerikte önceden haber vermeksizin değişiklik yapabilme hakkına sahiptir. Bu durumda katılımcılar, herhangi bir hak iddiasında bulunmayacaklarını kabul ve tasdik ederler.
Bilginize.
Destekte biliyor illa biizm söylemeize gerek varmı da bir önlem almışlardır önce katılım varmı yokmu diye bir bakarlar sonra elerler başta zati denmiş Değiştirme hakkımızı saklı tutuyoruz diye.
Görünür ve görünmez tüm önlemler alınırda.
Açıkcası 1-400 m 25 kişiye 25 m için pek ümitli olmayında 2500 katılımdaki oranını baz aldığınızda çok çok düşük çıkma ihtimaliniz.
Ya çıkarsa diyip 49 seviye bir karakterinize yada kaç 49 varsa onlara alın derim.
Çok mühüim bir olay degil 1 level hesap açıp piyango bileti almak sadece boşa kürek cekmek le eş anlamlı.
100 hesap yarattın bir level çar açtın diyelim komple toerilerini sverim.
Her üyelik için harcanan sobee hesap açmada 45 saniye oyuna giriş yapıp aktif etmek 1 dakika dükkana girip bileti almak 1 dakika toplam gecen süre 2 dakika 45 saniye
100 hesap * 3 dakika diyelim 300 dakika 300 dakika esittir 5 saat.
5 saat bir ümit için harcarsan git örümcek kes kasanda varsa plusunda varsa 5 saat getirisi 17 m garanti para çıkmış olur ilk 100 girecem diye kafa yormazsın 400 m için ümitlenme o kolay kolay çıkmaz da çıkarsada şans isi.
En sonunda bende aldım bir bilet eğer bana çıkarsa son kuruşuna kadar Gm leri işten attırmak için kullanacağım...
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: