[İçerik silinmiştir.]
ProtectorDragon
[Konu başlığı düzenlenmiştir.]
Karyax Sunucu:Sancak
ÖmürtörpüsüSunucu: Eminönü
Re: Konu başlığı düzenlenmiştir.
[İçerik silinmiştir.]
ProtectorDragon
ProtectorDragon
Bana dostunu söyle sana kim olduğunu söyliyeyim diye bir söz vardır işte [İçerik düzenlenmiştir.]
Kardeş adama demişsin ki Ömürtörpüsüne vericeksin diye. sonra başka bi karakterle gelmişsin, adam da haliyle güvenememiş. keşke madenleri verdiğin çara tekrar girip geri isteseydin. Onu savunmuyorum, hatta tanımıyorum bile ama sadece adamın yerine koydum kendimi. Ben de olsam vermezdim, diğer karakterine geç ona vericem derdim.
rennhuT
xRennhuTx
oRennhuTo
Play like you're number 1,
Train like you're number 2
--------------------------------------
xRennhuTx
oRennhuTo
kardeş wsde daldı kestim Ömürtörpüsüne vericeksin dedim vermiyom dedi zaten bu çardan verdim madenlerirennhut yazdı:Kardeş adama demişsin ki Ömürtörpüsüne vericeksin diye. sonra başka bi karakterle gelmişsin, adam da haliyle güvenememiş. keşke madenleri verdiğin çara tekrar girip geri isteseydin. Onu savunmuyorum, hatta tanımıyorum bile ama sadece adamın yerine koydum kendimi. Ben de olsam vermezdim, diğer karakterine geç ona vericem derdim.
dikkat edersen 2 resimdede Karyax isim
haklısın ben ikinci resimde farklı isim gördüm sandım kardeş :shock:KaRyaaX yazdı:kardeş wsde daldı kestim Ömürtörpüsüne vericeksin dedim vermiyom dedi zaten bu çardan verdim madenlerirennhut yazdı:Kardeş adama demişsin ki Ömürtörpüsüne vericeksin diye. sonra başka bi karakterle gelmişsin, adam da haliyle güvenememiş. keşke madenleri verdiğin çara tekrar girip geri isteseydin. Onu savunmuyorum, hatta tanımıyorum bile ama sadece adamın yerine koydum kendimi. Ben de olsam vermezdim, diğer karakterine geç ona vericem derdim.
dikkat edersen 2 resimdede Karyax isim
rennhuT
xRennhuTx
oRennhuTo
xRennhuTx
oRennhuTo
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DeVa
İKV Forumları üzerinde bu tür konularla çözüm arayamayacağınız gibi, bu tür konulara; haklı ya da haksız olsanız dahi forum refahı ve düzeni açısından yöneticiler tarafından göz yumulmamaktadır. Bu tür paylaşımları forum üzerinden yapmak yerine, kanıtlarla birlikte İKV Destek/İletişim yolunu izlemelisiniz. Israrcı bir tavırla aynı içerikte konular açmak moderasyona tabii tutulmanıza sebebiyet verebilir. İKV İletişim/Destek Formu için: http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
İyi forumlar..
İyi forumlar..
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba,
Oyun içi eylemlerden bir tek karakter sahibi kişilerin sorumlu olduğunu her fırsatta belirttiğimiz gibi yine de yineliyoruz.
İKV Forumları içerisinde hırsızlık/karalama vb. paylaştığınız veya paylaşacağınız konular haklı ya da haksız olsanız dahi yanıtlanmaksızın kaldırılır. Bu tür konular forum düzenini ve refahını bozacağından ötürü hoş karşılanmaz.
Konu kilitlenmitir.
Oyun içi eylemlerden bir tek karakter sahibi kişilerin sorumlu olduğunu her fırsatta belirttiğimiz gibi yine de yineliyoruz.
İKV Forumları içerisinde hırsızlık/karalama vb. paylaştığınız veya paylaşacağınız konular haklı ya da haksız olsanız dahi yanıtlanmaksızın kaldırılır. Bu tür konular forum düzenini ve refahını bozacağından ötürü hoş karşılanmaz.
Konu kilitlenmitir.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
- Viceroy
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Devgenç
Re: [Konu başlığı düzenlenmiştir.]
yoğ kilitleyemedinProtectorDragon yazdı:Merhaba,
Konu kilitlenmitir.
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.
RELAXEFENDY