TTNET MERKEZ MERKEZ BABALIK MAH.YAPICI İŞ MERK. C-BLOK 35
TTNET MERAM - ŞEYH SADRETTİN MAH. KAZIM KARABEKİR CAD. 23/A HOTAMIŞLI APT
belirttiğim adreslerde kutu yok baştaki adresten sorduğumda pazartesi gününe geleceğini öğrenebildim.
Ancak alacağım 3 kutunun en geç cuma günü elimde olması gerekiyor.
Ben öğrenci adamım verilen adresler zaten birbirine oldukça uzak yerler tam da sınav dönemimde hepsine gidip soramam.
İKV ye hatırı sayılır bir miktar harcama yapmış birisi olarak forum yetkilisi arkadaşlarımdan / konya da oturan oyunculardan
AVEA MERAM - ALAADDİN BULVARI SARAY İŞ HANI 37/D
AVEA SELCUKLU - DEVRİCEDİT MH VATAN CAD FUAR SİT NO:9/E
TTNET MERKEZ MERKEZ YENIŞEHIR MAHALLESI NALÇACI CADDESI TANYERI SITESI NO:11/B
bu 3 adresi tarif edebilecek arkadaşım var ise memnun olurum. eğer buralarda yok ise mümkün olan en kısa zamanda üstte belirttiğim adreslerle beraber toplam 5 adrese de gönderilmesini istiyorum.
Konya Çemberlitaş Kutu bir rica
Konya Çemberlitaş Kutu bir rica
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
Re: Konya Çemberlitaş Kutu bir rica
Bir telefon görüşmesi :
Ben : iyi günler abi eski fenni fırın kavşağındaki avea bayii ile mi görüşüyorum ?
abi: aliküm selam kardeşim buyur burası avea
Ben: abi internette gördüm sizin dükkanda istanbul kıyamet vakti oyunun kutusu satılıyormuş var mı acaba sizde
abi: isdambul gıyamet mi ? La Hamza bizde istamdul gıyamed vakdi diye bi oyun var mı ciğerim
kendi aralarında 3 dakika kadar konuşurlar...
abi: yiğenim valla bizde yok bi de başka dükkanlara sor
Ben : iyi günler abi eski fenni fırın kavşağındaki avea bayii ile mi görüşüyorum ?
abi: aliküm selam kardeşim buyur burası avea
Ben: abi internette gördüm sizin dükkanda istanbul kıyamet vakti oyunun kutusu satılıyormuş var mı acaba sizde
abi: isdambul gıyamet mi ? La Hamza bizde istamdul gıyamed vakdi diye bi oyun var mı ciğerim
kendi aralarında 3 dakika kadar konuşurlar...
abi: yiğenim valla bizde yok bi de başka dükkanlara sor
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- Ahixqirdap
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: eSki bir AHİ...
Kardeşim bende Konyalıyım.o fenni fırın kavşagının ordan aldım...Ben sana adresi tam olarak vereyim nokta atışı yaparsın 
Kampüs dolmuşuna biniyorsun Alaaddinden Mevlana ya giden yol üstünde şifa restaurant var karşısında da LCWAİKİKİ magazası o aradaki cadde üzerinde sag tarafta dolmuşların sefere kalktıgı yer var tam o köşedeki avea bayiide var ben ordan aldım ordan ulaşabilirsin
Kampüs dolmuşuna biniyorsun Alaaddinden Mevlana ya giden yol üstünde şifa restaurant var karşısında da LCWAİKİKİ magazası o aradaki cadde üzerinde sag tarafta dolmuşların sefere kalktıgı yer var tam o köşedeki avea bayiide var ben ordan aldım ordan ulaşabilirsin
SeniNn aDını aNmamaK ßiR $aRtıDıR DoStLuqumuNn...
Eski Bir AHİ neferiydi --->>
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
Eski Bir AHİ neferiydi --->>
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
evet resmen bu kutu beni alma diye yalvarıyor ama ben direniyorum.
adım 1:TTNET MERKEZ BABALIK MAH.YAPICI İŞ MERK. C-BLOK 35 dolmuşla buraya gidiyorum kutu yok cevabı
adım 2:AVEA KARATAY-AZİZİYE MAH.AZİZİYE CD.ACARTÜRK İŞHANI NO:19/B otobüsle buraya gidiyorum kutu yok.
adım 3:TTNETMERAM-ŞEYH SADRETTİN MAH. KAZIM KARABEKİR CAD. 23/A HOTAMIŞLI APT. kutunun varlığından haberleri bile yok.
adım 4:TTNETMERKEZ YENIŞEHIR MAHALLESI NALÇACI CADDESI TANYERI SITESI NO:11/B 1 saat aramama rağmen adresi bulamadım
adım 5:AVEAMERKEZ-İSTANBUL CAD. ESKİ FENNİ FIRIN KAVŞAĞI NO:127 KARATAY burayı önce arıyorum kutudan haberleri bile yok. sonra bir umut gidiyorum arıyorum arıyorum yok.
AVEA MERAM-ALAADDİN BULVARI SARAY İŞ HANI 37/D adresi buluyorum ancak artık kutu mu o ne ki ? gibi cevaplar almaktan utandığım için girmeden önce dükkanın önünde 5 6 kez ileri geri dolanıyorum. kutuyu görünce direk içeri dalıp alıyorum.
bu süreçte desteğe attığım mailler olsun buradan olsun destek vermeyen yönetim ekibine teşekkür ediyorum.
parayı kazanacak olanlar sizlersiniz.ancak bu parayı kazanmak için bir çaba göstermemeniz beni oldukça şaşırttı.
adım 1:TTNET MERKEZ BABALIK MAH.YAPICI İŞ MERK. C-BLOK 35 dolmuşla buraya gidiyorum kutu yok cevabı
adım 2:AVEA KARATAY-AZİZİYE MAH.AZİZİYE CD.ACARTÜRK İŞHANI NO:19/B otobüsle buraya gidiyorum kutu yok.
adım 3:TTNETMERAM-ŞEYH SADRETTİN MAH. KAZIM KARABEKİR CAD. 23/A HOTAMIŞLI APT. kutunun varlığından haberleri bile yok.
adım 4:TTNETMERKEZ YENIŞEHIR MAHALLESI NALÇACI CADDESI TANYERI SITESI NO:11/B 1 saat aramama rağmen adresi bulamadım
adım 5:AVEAMERKEZ-İSTANBUL CAD. ESKİ FENNİ FIRIN KAVŞAĞI NO:127 KARATAY burayı önce arıyorum kutudan haberleri bile yok. sonra bir umut gidiyorum arıyorum arıyorum yok.
AVEA MERAM-ALAADDİN BULVARI SARAY İŞ HANI 37/D adresi buluyorum ancak artık kutu mu o ne ki ? gibi cevaplar almaktan utandığım için girmeden önce dükkanın önünde 5 6 kez ileri geri dolanıyorum. kutuyu görünce direk içeri dalıp alıyorum.
bu süreçte desteğe attığım mailler olsun buradan olsun destek vermeyen yönetim ekibine teşekkür ediyorum.
parayı kazanacak olanlar sizlersiniz.ancak bu parayı kazanmak için bir çaba göstermemeniz beni oldukça şaşırttı.
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- XCEZAX
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Ben Nalçacı Caddesindeki TTNET'ten almıştım Çemberlitaş Kutu ilk çıktığı zamanlar şu an kalmamışsa bilemiyorum.
XXCEZAXX