Oyundaki Lag Sorununu Ne Zaman Çözümlemeyi Düşünüyorsunuz
- Rxticey
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Sadece RON
Oyundaki Lag Sorununu Ne Zaman Çözümlemeyi Düşünüyorsunuz
Oyunda sabahki güncelden sonra lag sorunu artmış olup lonca sisteminden bu yana lag sorunu devam etmekte bugün aşırı fazla insanların sabrını mı deniyorsunz anlamış değilim bu soruna 1 aydır çözüm üretememişseniz yazık

BİR İŞİ
BİLEN YAPAR
AZ BİLEN AKIL VERİR
BİLMEYEN ELEŞTİRİR
YAPAMAYAN ÇAMUR ATAR
BİLEN YAPAR
AZ BİLEN AKIL VERİR
BİLMEYEN ELEŞTİRİR
YAPAMAYAN ÇAMUR ATAR
- EGEMENxSalvador
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Re: Oyundaki Lag Sorununu Ne Zaman Çözümlemeyi Düşünüyorsunu
Çarlar 2 ileri 1 geri gidiyor bence etkinlik yapıcağınıza sorunlarınızı çözün. Yenilik istemiyoruz yeter ki siz bi sorunları çözün.. Ondan sora en beklenen eklentimi yapıyorsunuz m3 gözlük mü çıkartıyosunuz yapın..
Yönetim düzelt artık şu sorunu 2 ay oldu be ayıp ya

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
2 Ay'mı ben kendimi bildim bileli bu oyunda lag var ztn lag sorunu sadece yönetime ait değil net hızı pc özellikleri ws ws.. nedenlerlede lag olabilir tabi ki lag sorununu çözmek için yapılacak en büyük işlemlerden birisi yönetimin bu konuda sağlam bir adım atması olur.aaasd yazdı:Yönetim düzelt artık şu sorunu 2 ay oldu be ayıp ya
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- nabuforum
- FareAdam Düşmanı
böyle bir şey olamaz ya.resmen iki ileri bir geri gidiyor oyun.bölgeye giriyoruz yetenek kullanmıyor karakter. yaratığa yetenek atıyorsun lag yüzünden işlemiyor komut yemiyor olan yine bizim zamanımıza ve iksirimize oluyor. El İNSAF ARTIK YETER. yönetime yazıyorsun sobenin bilgisi var diyor.yav sobe kim siz değil misiniz. ben mi çözeyim bu lag sorununu. Madem ki ticari birşey üretip pazara sunuyosun bu kadar kötü mal yapılmaz.İnsan sunduğu şey ile gurur duyacaksa biraz iyi bişey yapmalı.Eleştirilmicek gibi değil ya.gına geldi lag dan
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
Bunlara vercen parayı yesin vercen parayı yesin işlerine geldimi bi lag sorununu çözmezler
...KLasiC... ...ΧxxAßiDiNxxΧ... ...ṂὋƝЄὛ... ...xMƠƝЄƳx...
İkv Başlangıç: 2008
İkv Bitiş: 2013
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı
Lag sorunu en çok Çemberlitaş ta büyük sorunlara yol açıyor.
Zaten büyük bir emek ve dikkat gerektiren bölge tam bir boss keserken bir lag oluşması tüm grubun emeklerini heba ediyor. Kimse bu durumdan memnun değil. Eminin Yönetim ekibide aynı düşüncede.
Fakat, hakikaten çok uzun zaman oldu. Şimdiye dek düzelmesi gerekirdi.
Zaten büyük bir emek ve dikkat gerektiren bölge tam bir boss keserken bir lag oluşması tüm grubun emeklerini heba ediyor. Kimse bu durumdan memnun değil. Eminin Yönetim ekibide aynı düşüncede.
Fakat, hakikaten çok uzun zaman oldu. Şimdiye dek düzelmesi gerekirdi.
- lodos06
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Tea M
Böyle bir oyunun böyle lag v.b problemler nedeniyle tamamiyle seviyesinin kat ve kat aşşağıya düştüğünü, ve tamamen oyun içi ziyan ve zaman ziyanı olduğunu belirtmek isterim.Bir an önce bu büyük soruna el atılmasını destekliyorum...
O ŞiMdi AsKeR. . .
GünBatımı Günbatımıx xxMustox

GünBatımı Günbatımıx xxMustox

- Entertheineiment
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
lodos06 yazdı:Böyle bir oyunun böyle lag v.b problemler nedeniyle tamamiyle seviyesinin kat ve kat aşşağıya düştüğünü, ve tamamen oyun içi ziyan ve zaman ziyanı olduğunu belirtmek isterim.Bir an önce bu büyük soruna el atılmasını destekliyorum...![]()
![]()
![]()
Karda donmak üzereyken en güzeli uyumak
Oyundan zevk almıyoruz resmen oynarken , lütfen çözülsün bu sorun