Emeğe karşılık bukadarmı oluyor yoneticiler
Emeğe karşılık bukadarmı oluyor yoneticiler
3 tane yardımcı hayvan + 4 tane parlak silah+ x2 +5 kasa + 6 aylık plus +2 çınar altı üyelik + 800 küsür madalya okadar emek masraf harcama yapıyorum ve 1 tane item bile düşmüyor bu bana agır geliyor arkadaşlar pazartesine kadar item düşmezse 4 senelik ikv hayatıma son noktayı koyuyor ve 52 kp karakteri +5 49 seviye karakterlerimin hepsini tek tek silecegim hepinize bol şanslar
Re: Emeğe karşılık bukadarmı oluyor yoneticiler
size bunu yakıstıramıyorm yönetimCessS yazdı:3 tane yardımcı hayvan + 4 tane parlak silah+ x2 +5 kasa + 6 aylık plus +2 çınar altı üyelik + 800 küsür madalya okadar emek masraf harcama yapıyorum ve 1 tane item bile düşmüyor bu bana agır geliyor arkadaşlar pazartesine kadar item düşmezse 4 senelik ikv hayatıma son noktayı koyuyor ve 52 kp karakteri +5 49 seviye karakterlerimin hepsini tek tek silecegim hepinize bol şanslar
- hallelujah
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
CessS yazdı:size bunu yakıstıramıyorm yönetimCessS yazdı:3 tane yardımcı hayvan + 4 tane parlak silah+ x2 +5 kasa + 6 aylık plus +2 çınar altı üyelik + 800 küsür madalya okadar emek masraf harcama yapıyorum ve 1 tane item bile düşmüyor bu bana agır geliyor arkadaşlar pazartesine kadar item düşmezse 4 senelik ikv hayatıma son noktayı koyuyor ve 52 kp karakteri +5 49 seviye karakterlerimin hepsini tek tek silecegim hepinize bol şanslar
Senide anlamak gerek arkadaşım ama yönetim item düşmesine bir şey yapamaz. Her item düşmesine tek tek ilgilenseler, yönetimde 10.000 den fazla insan olması gerekir. Bence emeklerini ve paranı çöpe atma elbet bir gün düşecek.
:arrow: Silme bana ver daha iyi :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
jαɴdαrмα
Cadmium ( ^ ) Ejder Asa
Cadmium ( ^ ) Ejder Asa
Merhabalar,
Grup Bölgelerinde yer alan şef düşmanlarda(Boss) diğer yaratıklarda olduğu gibi bir eşya havuzundan rastgele seçilme prensibi ile eşya düşürme prensibi vardır. Sadece verdiği eşyalar diğerlerine göre daha kıymetlidir.
Ayrıca bu tür problemlerinizi foruma değil, İKV/Destek İletişime bildirmelisiniz. http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Bilginize.
Grup Bölgelerinde yer alan şef düşmanlarda(Boss) diğer yaratıklarda olduğu gibi bir eşya havuzundan rastgele seçilme prensibi ile eşya düşürme prensibi vardır. Sadece verdiği eşyalar diğerlerine göre daha kıymetlidir.
Ayrıca bu tür problemlerinizi foruma değil, İKV/Destek İletişime bildirmelisiniz. http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Bilginize.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
-
- İri Fare Avcısı
CeSs sil bırak ben bırakalı 3 ay oluyor
aynı durum bende vardı adamlar mantıkl ı bir açıklama yapıyorlarmış gibi şans diyor lar
çok girmek az girmek farkı yok uğraşma hem sağlığına hem cebine en önemlisi vaktine yazık cess bırak sil karakterlerini hadi inşallah bırakırsın ikv siz hayat çok iyi gerçekten
önerrm
yNçRxMeVa<<<
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
okanım ben bıraktım gibi bişi oldu girmiyorum 2 haftadır. bırakacağım bu gidişle yapılcak bi halt yok la oyunda
- xistanbuluex
- İskele Babası
- Klan: Lodos
- Lonca: Mahşer
cara 15 gün falan girme sonra gir tekrar dene eğer bücü isen gene uraşdıracak