Emeğe karşılık bukadarmı oluyor yoneticiler

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
CessS
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Emeğe karşılık bukadarmı oluyor yoneticiler

Mesaj gönderen CessS »

3 tane yardımcı hayvan + 4 tane parlak silah+ x2 +5 kasa + 6 aylık plus +2 çınar altı üyelik + 800 küsür madalya okadar emek masraf harcama yapıyorum ve 1 tane item bile düşmüyor bu bana agır geliyor arkadaşlar pazartesine kadar item düşmezse 4 senelik ikv hayatıma son noktayı koyuyor ve 52 kp karakteri +5 49 seviye karakterlerimin hepsini tek tek silecegim hepinize bol şanslar
CessS
İskele Babası
İskele Babası

Re: Emeğe karşılık bukadarmı oluyor yoneticiler

Mesaj gönderen CessS »

CessS yazdı:3 tane yardımcı hayvan + 4 tane parlak silah+ x2 +5 kasa + 6 aylık plus +2 çınar altı üyelik + 800 küsür madalya okadar emek masraf harcama yapıyorum ve 1 tane item bile düşmüyor bu bana agır geliyor arkadaşlar pazartesine kadar item düşmezse 4 senelik ikv hayatıma son noktayı koyuyor ve 52 kp karakteri +5 49 seviye karakterlerimin hepsini tek tek silecegim hepinize bol şanslar
size bunu yakıstıramıyorm yönetim
Kullanıcı avatarı
hallelujah
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen hallelujah »

CessS yazdı:
CessS yazdı:3 tane yardımcı hayvan + 4 tane parlak silah+ x2 +5 kasa + 6 aylık plus +2 çınar altı üyelik + 800 küsür madalya okadar emek masraf harcama yapıyorum ve 1 tane item bile düşmüyor bu bana agır geliyor arkadaşlar pazartesine kadar item düşmezse 4 senelik ikv hayatıma son noktayı koyuyor ve 52 kp karakteri +5 49 seviye karakterlerimin hepsini tek tek silecegim hepinize bol şanslar
size bunu yakıstıramıyorm yönetim

Senide anlamak gerek arkadaşım ama yönetim item düşmesine bir şey yapamaz. Her item düşmesine tek tek ilgilenseler, yönetimde 10.000 den fazla insan olması gerekir. Bence emeklerini ve paranı çöpe atma elbet bir gün düşecek.

:arrow: Silme bana ver daha iyi :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :P
jαɴdαrмα
Cadmium ( ^ ) Ejder Asa
Kullanıcı avatarı
Adonis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Adonis »

Merhabalar,

Grup Bölgelerinde yer alan şef düşmanlarda(Boss) diğer yaratıklarda olduğu gibi bir eşya havuzundan rastgele seçilme prensibi ile eşya düşürme prensibi vardır. Sadece verdiği eşyalar diğerlerine göre daha kıymetlidir.

Ayrıca bu tür problemlerinizi foruma değil, İKV/Destek İletişime bildirmelisiniz. http://www.istanbuloyun.com/support.aspx

Bilginize.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
yeterartik
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen yeterartik »

CeSs sil bırak ben bırakalı 3 ay oluyor :) aynı durum bende vardı adamlar mantıkl ı bir açıklama yapıyorlarmış gibi şans diyor lar :) çok girmek az girmek farkı yok uğraşma hem sağlığına hem cebine en önemlisi vaktine yazık cess bırak sil karakterlerini hadi inşallah bırakırsın ikv siz hayat çok iyi gerçekten :) önerrm :D yNçRxMeVa<<<
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

okanım ben bıraktım gibi bişi oldu girmiyorum 2 haftadır. bırakacağım bu gidişle yapılcak bi halt yok la oyunda
Kullanıcı avatarı
xistanbuluex
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Mahşer

Mesaj gönderen xistanbuluex »

cara 15 gün falan girme sonra gir tekrar dene eğer bücü isen gene uraşdıracak

“Genel Sohbet” sayfasına dön