Bi Bakınız Yetkililer.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
GLAUCOME
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Rock N Roll

Bi Bakınız Yetkililer.

Mesaj gönderen GLAUCOME »

üyelikaldan havale ile alcağım plusun kasa +5 ve plus üyelikaldaki hesabıma mesaj olarak gelecek dimi vey üyeliğin aktif olması için kargo ile kazı kartmı ne adresime gelmesi mi gerekiyo bana herhangi bir bir kart filan gelmedi ben şimdi havale ile üyelikaldan plus almak istiyorum bi sorun çıkarmı ??
Sunucu=Teşkilat
Savaşçı= IIVanGuarDII
Şifacı= IIGLaUCoMeII
Büyücü= IIPeRSecuTioNII Kader Bizi 61 Kenara.
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Sanki Sene 2008

Re: Bi Bakınız Yetkililer.

Mesaj gönderen adresbu »

GLAUCOME yazdı:üyelikaldan havale ile alcağım plusun kasa +5 ve plus üyelikaldaki hesabıma mesaj olarak gelecek dimi vey üyeliğin aktif olması için kargo ile kazı kartmı ne adresime gelmesi mi gerekiyo bana herhangi bir bir kart filan gelmedi ben şimdi havale ile üyelikaldan plus almak istiyorum bi sorun çıkarmı ??
Merhabalar ;

Üyelikal da havale ile alınan ürünlerde parayı gönderdikten sonra Buraya girin sonra Siparişinizi'' Havale Bildir'' komutu ile bildirin ( Saniyesine kadar yazmanız geklidir ayrıca havale ettiğiniz Banka/şube isminide belirtmelisiniz Örn: ptt havalesi Abdullah YAZICI adına )

Sonra mesai bitimine kadar üyelikaldaki siparişinin alt kısmında epinler yazılı olacaktır.

Gönül isterdi ki Örnek Fotoğraf paylaşayım malesef üyeliğimi unutmuşum :D

İyi Forumlar.
En son adresbu tarafından 29 Ara 2011 01:34 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Viceroy
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Devgenç

Mesaj gönderen Viceroy »

adresbu yazdı:
GLAUCOME yazdı:üyelikaldan havale ile alcağım plusun kasa +5 ve plus üyelikaldaki hesabıma mesaj olarak gelecek dimi vey üyeliğin aktif olması için kargo ile kazı kartmı ne adresime gelmesi mi gerekiyo bana herhangi bir bir kart filan gelmedi ben şimdi havale ile üyelikaldan plus almak istiyorum bi sorun çıkarmı ??
Merhabalar ;

Üyelik alda havale ile alınan ürünlerde parayı gönderdikten sonra Buraya girin sonra Siparişinizi'' Havale Bildir'' komutu ile bildirmeniz gerekiyor ( Saniyesine kadar yazmanız geklidir ayrıca havale ettiğiniz Banka/şube isminide belirtmelisiniz Örn: ptt havalesi Abdullah YAZICI adına ) Sonra mesai bitimine kadar üyelikaldaki siparişinin alt kısmında epinler yazılı olacaktır.

İyi Forumlar.

birader forum yetkilisi gibi merhabalar iyi forumlar gibi yazılar yazarak kendini kanıtlamaya mı çalışıyorsun amacın ne :ugeek:
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.

RELAXEFENDY
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

Viceroy yazdı:
adresbu yazdı:
Merhabalar ;

Üyelik alda havale ile alınan ürünlerde parayı gönderdikten sonra Buraya girin sonra Siparişinizi'' Havale Bildir'' komutu ile bildirmeniz gerekiyor ( Saniyesine kadar yazmanız geklidir ayrıca havale ettiğiniz Banka/şube isminide belirtmelisiniz Örn: ptt havalesi Abdullah YAZICI adına ) Sonra mesai bitimine kadar üyelikaldaki siparişinin alt kısmında epinler yazılı olacaktır.

İyi Forumlar.

birader forum yetkilisi gibi merhabalar iyi forumlar gibi yazılar yazarak kendini kanıtlamaya mı çalışıyorsun amacın ne :ugeek:

Bu güne kadar yazdığım her yazının başına ve sonuna yazıyorum ayrıca bunları yazmak sadece yönetimdekilere mahsus değildir ;)
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Adam Sana yardımcı oluyor sen artistlik taslıyorsun..
Kullanıcı avatarı
Fuerte
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Fuerte »

Merhaba,

İlginiz için teşekkürler adresbu. Bildirmek isterim ki konu dışında ikili tatışmaya gidildiği taktirde, konu kilitlenir ve kişiler yaptırıma uğrar.

Bilginize.

adresbu yazdı:
Merhabalar ;

Üyelikal da havale ile alınan ürünlerde parayı gönderdikten sonra Buraya girin sonra Siparişinizi'' Havale Bildir'' komutu ile bildirin ( Saniyesine kadar yazmanız geklidir ayrıca havale ettiğiniz Banka/şube isminide belirtmelisiniz Örn: ptt havalesi Abdullah YAZICI adına )

Sonra mesai bitimine kadar üyelikaldaki siparişinin alt kısmında epinler yazılı olacaktır.

İyi Forumlar.
Konu kilitlenmiştir.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon

Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön