Bi Bakınız Yetkililer.
- GLAUCOME
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Rock N Roll
Bi Bakınız Yetkililer.
üyelikaldan havale ile alcağım plusun kasa +5 ve plus üyelikaldaki hesabıma mesaj olarak gelecek dimi vey üyeliğin aktif olması için kargo ile kazı kartmı ne adresime gelmesi mi gerekiyo bana herhangi bir bir kart filan gelmedi ben şimdi havale ile üyelikaldan plus almak istiyorum bi sorun çıkarmı ??
Sunucu=Teşkilat
Savaşçı= IIVanGuarDII
Şifacı= IIGLaUCoMeII
Büyücü= IIPeRSecuTioNII Kader Bizi 61 Kenara.
Savaşçı= IIVanGuarDII
Şifacı= IIGLaUCoMeII
Büyücü= IIPeRSecuTioNII Kader Bizi 61 Kenara.
- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Re: Bi Bakınız Yetkililer.
Merhabalar ;GLAUCOME yazdı:üyelikaldan havale ile alcağım plusun kasa +5 ve plus üyelikaldaki hesabıma mesaj olarak gelecek dimi vey üyeliğin aktif olması için kargo ile kazı kartmı ne adresime gelmesi mi gerekiyo bana herhangi bir bir kart filan gelmedi ben şimdi havale ile üyelikaldan plus almak istiyorum bi sorun çıkarmı ??
Üyelikal da havale ile alınan ürünlerde parayı gönderdikten sonra Buraya girin sonra Siparişinizi'' Havale Bildir'' komutu ile bildirin ( Saniyesine kadar yazmanız geklidir ayrıca havale ettiğiniz Banka/şube isminide belirtmelisiniz Örn: ptt havalesi Abdullah YAZICI adına )
Sonra mesai bitimine kadar üyelikaldaki siparişinin alt kısmında epinler yazılı olacaktır.
Gönül isterdi ki Örnek Fotoğraf paylaşayım malesef üyeliğimi unutmuşum
İyi Forumlar.
En son adresbu tarafından 29 Ara 2011 01:34 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Viceroy
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Devgenç
adresbu yazdı:Merhabalar ;GLAUCOME yazdı:üyelikaldan havale ile alcağım plusun kasa +5 ve plus üyelikaldaki hesabıma mesaj olarak gelecek dimi vey üyeliğin aktif olması için kargo ile kazı kartmı ne adresime gelmesi mi gerekiyo bana herhangi bir bir kart filan gelmedi ben şimdi havale ile üyelikaldan plus almak istiyorum bi sorun çıkarmı ??
Üyelik alda havale ile alınan ürünlerde parayı gönderdikten sonra Buraya girin sonra Siparişinizi'' Havale Bildir'' komutu ile bildirmeniz gerekiyor ( Saniyesine kadar yazmanız geklidir ayrıca havale ettiğiniz Banka/şube isminide belirtmelisiniz Örn: ptt havalesi Abdullah YAZICI adına ) Sonra mesai bitimine kadar üyelikaldaki siparişinin alt kısmında epinler yazılı olacaktır.
İyi Forumlar.
birader forum yetkilisi gibi merhabalar iyi forumlar gibi yazılar yazarak kendini kanıtlamaya mı çalışıyorsun amacın ne :ugeek:
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.
RELAXEFENDY
- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Lonca: Sanki Sene 2008
Viceroy yazdı:adresbu yazdı:Merhabalar ;GLAUCOME yazdı:üyelikaldan havale ile alcağım plusun kasa +5 ve plus üyelikaldaki hesabıma mesaj olarak gelecek dimi vey üyeliğin aktif olması için kargo ile kazı kartmı ne adresime gelmesi mi gerekiyo bana herhangi bir bir kart filan gelmedi ben şimdi havale ile üyelikaldan plus almak istiyorum bi sorun çıkarmı ??
Üyelik alda havale ile alınan ürünlerde parayı gönderdikten sonra Buraya girin sonra Siparişinizi'' Havale Bildir'' komutu ile bildirmeniz gerekiyor ( Saniyesine kadar yazmanız geklidir ayrıca havale ettiğiniz Banka/şube isminide belirtmelisiniz Örn: ptt havalesi Abdullah YAZICI adına ) Sonra mesai bitimine kadar üyelikaldaki siparişinin alt kısmında epinler yazılı olacaktır.
İyi Forumlar.
birader forum yetkilisi gibi merhabalar iyi forumlar gibi yazılar yazarak kendini kanıtlamaya mı çalışıyorsun amacın ne :ugeek:
Bu güne kadar yazdığım her yazının başına ve sonuna yazıyorum ayrıca bunları yazmak sadece yönetimdekilere mahsus değildir
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Lonca: ...
Adam Sana yardımcı oluyor sen artistlik taslıyorsun..
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa

- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba,
İlginiz için teşekkürler adresbu. Bildirmek isterim ki konu dışında ikili tatışmaya gidildiği taktirde, konu kilitlenir ve kişiler yaptırıma uğrar.
Bilginize.
İlginiz için teşekkürler adresbu. Bildirmek isterim ki konu dışında ikili tatışmaya gidildiği taktirde, konu kilitlenir ve kişiler yaptırıma uğrar.
Bilginize.
Konu kilitlenmiştir.adresbu yazdı:Merhabalar ;GLAUCOME yazdı:üyelikaldan havale ile alcağım plusun kasa +5 ve plus üyelikaldaki hesabıma mesaj olarak gelecek dimi vey üyeliğin aktif olması için kargo ile kazı kartmı ne adresime gelmesi mi gerekiyo bana herhangi bir bir kart filan gelmedi ben şimdi havale ile üyelikaldan plus almak istiyorum bi sorun çıkarmı ??
Üyelikal da havale ile alınan ürünlerde parayı gönderdikten sonra Buraya girin sonra Siparişinizi'' Havale Bildir'' komutu ile bildirin ( Saniyesine kadar yazmanız geklidir ayrıca havale ettiğiniz Banka/şube isminide belirtmelisiniz Örn: ptt havalesi Abdullah YAZICI adına )
Sonra mesai bitimine kadar üyelikaldaki siparişinin alt kısmında epinler yazılı olacaktır.
İyi Forumlar.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU