NE BU CELAL?

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
sasmaz
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

NE BU CELAL?

Mesaj gönderen sasmaz »

SELAMÜN ALEYKÜM birşey diyeceğim bu konuya yazmadan 6-7 oyunun formunu gezdim bunalardan 4 tanesi online oyun. ancak forumu bizim kadar celallenen bir oyun topluluğu yok bknz:http://tr.wikipedia.org/wiki/Celali_isyanlar%C4%B1 :lol: biri bir konu açıyor güzelcene herkez yazıyor ama birtane çıban başı olcak yoksa o konu olmaz hemen ortalığı velvelye veriyor uzadıkça uzuyor tartışma ve sonunda konu pert güzelcene tartışmak varken nedeni nedir bu celalin.....
ResimResim

" Genç Bilgililer"
Voyant
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Re: NE BU CELAL?

Mesaj gönderen Voyant »

Selamlar,

Gerçekten hoş bir konuya değinilmiş. Bu tarz durumlarda olumsuzluğa yol açan en büyük etken, iletişim kurma yollarının doğru şekilde bilinmemesi olduğunu düşünüyorum. Tabi bu özellik zamanla kazanılabilir. Fakat sürekli rejenerasyonlar olduğu için yeni katılım gösterenlerinde zamana ihtiyaçları oluyor. Kişi temelinde(aile-okul eğitiminde) iletişim kurmayı doğru şekilde öğrenemezse, sürekli "Celali İsyanlarımız" devam edecek gibi görünüyor.

Tahmin ediyorum ki bu yazdığım yorumlardan ötürü, zıt görüş sancaktarı arkadaşlarımız gelip konuyu farklı yöne çekecektir. Ama bu konu içeriğinden dolayı şaşırtılmayı bekliyorum.

Yazdıklarım lütfen yanlış anlaşılmasın. Bizlerin şikayetçi olduğu durumlar, kendinizi ifade etme yönteminizin yanlış olduğu yorumlardır. Karşınızdaki kişilerle en iyi şekilde iletişim kurma ve doğru forum kullanımı için sohbet etmeye açık bir konudur.
Onur GÜRSOY
Kullanıcı avatarı
ILGAR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ILGAR »

Voyant gerçektende durumu çok güzel açıklamış. Şuan içinde bulunduğumuz platformda yaş ortalamasının düşük olması ve hayâti tecrübesizlikler nedeni ile birisi olumsuz bir yorum yaptığında başka bir kişi ne yazdığının farkında olmadan yorumlar ekliyor. Bu durum tabiki platformdaki iletişim kalitesini düşürdüğü için buna önem veren kişilerinde canını sıkıyor. Bu durumda yöneticiler elbette gereken hassasiyeti göstererek duruma el atıyorlar fakat buna hiç gerek kalmaması tabiki en çok istenen şeydir.
Monera[49]
KeyLimePie[49]
Çınar [49]
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAKVA »

Voyant yazdı:Selamlar,

Gerçekten hoş bir konuya değinilmiş. Bu tarz durumlarda olumsuzluğa yol açan en büyük etken, iletişim kurma yollarının doğru şekilde bilinmemesi olduğunu düşünüyorum. Tabi bu özellik zamanla kazanılabilir. Fakat sürekli rejenerasyonlar olduğu için yeni katılım gösterenlerinde zamana ihtiyaçları oluyor. Kişi temelinde(aile-okul eğitiminde) iletişim kurmayı doğru şekilde öğrenemezse, sürekli "Celali İsyanlarımız" devam edecek gibi görünüyor.
Aleykumselam çok doğru özetlemişsiniz kesinlikle katıldığım nokta

" Bu tarz durumlarda olumsuzluğa yol açan en büyük etken, iletişim kurma yollarının doğru şekilde bilinmemesi olduğunu düşünüyorum"

Umarım zamanın ilerleyişi celali isyanlar sorununun giderilişi olur
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

erkek
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Mevla Aşkı

Mesaj gönderen erkek »

Gülümseyerek Selamlaıyorum

İlginçtir.Bu kadar gurur kibir Neden?
bir söz vardır güzelliğin önemini anlatan bir söz vardır güzellğin önemini saklayan.yüzbinlerce İnsanın aynı ortamı paylaştığı bir platformda 1 tane mi saygıdeğer insan tabiri kullanabileceğimiz bir yaratık ile karşılaşamayız.
Aile terbiyesi:
Kişinin çocuk yaştan bu güne ailesinin örf adet kültür yaşayış tarzını benimsemesi ve uygulanan eğitim ile öğretilen bir güzel davranışlar bütünüdür.
fakat gözlemlerime göre oyun içi ve forum içi ( İstanbul kıyamet vakti platformunda) bu aile terbiyesini almış 1 tane bile insan yok.Bakınız çok sert ve sivri dilli oluşum benim kişiliğimdir. Hakaret etmiyorum farklı yönlere çekmeyiniz sözlerimi.

23 Yaşında olmama rağmen yine 12-13-14-15 yaşındaki çocukların küfürlerine mağdur kalıyor isem ben şikayette bulunabilir ve eleştirebilirim.Ailesinin kucaklayıp öpmediği insan tabirine bile yakışmayan yaratıkları biz bu platformda görmekteyiz.
Siz siz olun Sanal alemi sanal olarak kabullenerek Sosyal aktivitelerinize devam edin.
Adres vererek telefon numarası alarak küfür hakaret yağdıran 12-13 yaşındaki ufaklıkları biliyorum isim de vemekten çekinmem ama artık İkv hayatıma bir dur diyorum.Çünkü memur olarak atandım artık farklı platformlarda farklı kişilikli insanlarla münakaşa içinde olmak istiyorum.

Siz Siz olun Sanal alemde bir bayan ile muattap olmayın Kendi egolarıyla tatmin olmaktan yana insanlardan kesinlikle uzak durun.

DOĞUKAN FIRAT İLHAN (dövmeye vurmaya sıkmaya gelmek isteyen facebook eklesin adres vermek yasakmış forumda)
En son Voyant tarafından 28 Ara 2011 10:47 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Mail adresi ve hedef kişi bilgileri silinmiştir.
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAKVA »

erkek yazdı: (dövmeye vurmaya sıkmaya gelmek isteyen facebook eklesin adres vermek yasakmış forumda)
:lol:
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

Kullanıcı avatarı
GENJORI
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Dikduranlar Sertvuranlar

GENJORI

Mesaj gönderen GENJORI »

Nedenını Halen anlayamadınmı...o zaman kendı gorusumle cevap vermeye calısayım.

Grup Bölgelerine gir tonla zaman harca Eli boş dön...Bu bir
Madenlerde sürün boş çıksın ...
Şans Artırıcı al bu seferde,boşun iki katı çıksın
Yağma artırıcı Al, sende olan elbiseden 3,4,10,20 tane çıksın hiç zırh düşmesin..

Daha tonla sayılacak Şey var neyse sona geleyim.

En son olarakta o kadar uğraş tonla zaman harca,Dön Geriye bi bak, Ne kazanmışsın onuda söyleyim,
Boşa geçmiş tonla zaman ve Çantada Tonla MADALYA....Millet sinirlenmesinde kim sinirlensin.

SAYGILAR OYUNUN KRALI GENJORI
Kullanıcı avatarı
aaasd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen aaasd »

BUTUN YALAKALAR TOPLANDIK TOPLANDIK TOOPLANDIK TOPLANDIK
GMDEN biraz para aldık aldık aallldık
sorarım size niye yıprandık yıprandık

:arrow: :arrow: :mrgreen: :mrgreen:

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
Kullanıcı avatarı
aaasd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen aaasd »

Hiçbir açıklama yapmadan Yorumumu Silen Yetkili Aferin sana Böyle devam et Karşında çocuk yok Kimi susturduğuna Dikkat Et :o

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...

“Genel Sohbet” sayfasına dön