ya kardeşim yönetime sesleniyorum arkadaşım Grub Bölgesinden zevk alamıyorum Nebiçim LAG bu ya şakamı ne oyundan iyice soğutuyorsunuz bakım yapıyorsunuz aynı 1 ay öncesine kadar Türkiye genelindeydi SRO KNİGHT WOW gibi oyunlarda olmuyor bi sizde sorun var bıktım ya yeter kardeşim oynuyorsak zevkli oynayalım son 1 aydır birde bu çıktı lag ulan şifacıyım eksan 15 sn sonra geliyor adamlar ölüyor eeee ??
FDE yorum yapmasın !
Oyun oynama zevkimiz 0
- MertMeric
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelords Of Darkness
Re: Oyun oynama zevkimiz 0
Merhaba,
World of Warcraft ve yazdığınız diğer oyunların ana sunucuları İstanbul Kıyamet Vakti ana sunucularından daha güçlü. Bu nedenle kolay kolay, hatta hiç lag olmuyor. Her bakımda sorun maalesef çözülmez. Yöneticiler gerekli işlemleri uygulamaya devam ediyor. Sabır, sabır, sabır, azıcık bir şey kaldı.
Saygılar,
Mert Meriç
World of Warcraft ve yazdığınız diğer oyunların ana sunucuları İstanbul Kıyamet Vakti ana sunucularından daha güçlü. Bu nedenle kolay kolay, hatta hiç lag olmuyor. Her bakımda sorun maalesef çözülmez. Yöneticiler gerekli işlemleri uygulamaya devam ediyor. Sabır, sabır, sabır, azıcık bir şey kaldı.
Saygılar,
Mert Meriç

- GLAUCOME
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Rock N Roll
oyuna bukadar para yatırıyoruz herseyi dier oyunlardan alıntı yapıyolar bunuda yapsınlar baride bi allah razı olsun diyelim.
Sunucu=Teşkilat
Savaşçı= IIVanGuarDII
Şifacı= IIGLaUCoMeII
Büyücü= IIPeRSecuTioNII Kader Bizi 61 Kenara.
Savaşçı= IIVanGuarDII
Şifacı= IIGLaUCoMeII
Büyücü= IIPeRSecuTioNII Kader Bizi 61 Kenara.
Lonca sistemi Ağır geldi galiba Lonca iş açtı başınıza düzelir düzelir yavaş yavaş.
Sunucular max çekiyor. Olcak o kadar ama lağ bügün teşklatı esir aldı.
A R Z L O D O S
Dostum 1 aydır sabrediyoruz 4 yıldır sabrediyoruz ama yeter!MertMeric yazdı:Merhaba,
Saygılar,
Mert Meriç
Kuklacıyı görsen rezalet birtek eminönü full çekiyor okadar.ARZLODOS yazdı:Lonca sistemi Ağır geldi galiba Lonca iş açtı başınıza düzelir düzelir yavaş yavaş.
ee hadi yönetim dükkana bir ürün koyunda laglardan kurtulalım :evil: :twisted:
İstanbul Kıyamet Vakti sunucuları, birçok oyunun sunucularından çok daha kötü durumda. Verdiğimiz paralarla bu sunucuları güçlendiriyorlar.
- BiceRDoveR
- İri Fare Avcısı
Buhara yazdı:ee hadi yönetim dükkana bir ürün koyunda laglardan kurtulalım :evil: :twisted:
DUYURU !
* Lag Giderici Artık Dükkanda ! Sadece 1000 AKÇE ! Bu fırsatı kaçırmayın cesur neferler
yakında böylesine saçma bir duyuru görürseniz veya ürün görürseniz şaşırmazsınız..
* Lag Giderici Artık Dükkanda ! Sadece 1000 AKÇE ! Bu fırsatı kaçırmayın cesur neferler
yakında böylesine saçma bir duyuru görürseniz veya ürün görürseniz şaşırmazsınız..