Büyük İkramiye Size Çıksa Ne Yaparsınız :)
- nabuforum
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Büyük İkramiye Size Çıksa Ne Yaparsınız :)
Evet bu başlık altında güzel bir eğlence konusu yapalım. İlk olarak ben bütün parayla iksir almayı düşünebilirim 
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
Re: Büyük İkramiye Size Çıksa Ne Yaparsınız :)
O paranın hepsiyle iksir alana ya enayi derler yada deli 
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
- HellBlazer
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
tam da bu konuyu açmak için foruma giriş yapmıştım ya olmaz ki
Bana çıksa büyücüm için üretmek için maddi sıkıntılar çektiğim Ejder Asa'mı hemen üretirdim
Bana çıksa büyücüm için üretmek için maddi sıkıntılar çektiğim Ejder Asa'mı hemen üretirdim
- nabuforum
- FareAdam Düşmanı
haydan gelen huya gider fenamı birsürü iksirim olur.HollyShit yazdı:O paranın hepsiyle iksir alana ya enayi derler yada deli
o Değilde o parayla lag sorunu çözülecekse tüm paramı harcayabilirim. Nerull a bağış
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
Birazını eski dostum Bankacı'ya faize verirdim.Sonra hayır olsun diye Düşünen Adam'ı çarşıya götürüp bir güzel giydirirdim.Sonra Aydınoğlu'nu babasının yanına defnetmek için işlemleri başlatırdım(yazık yolun ortasında bağırsak gibi yatıyor senelerdir) Halime Teyze'ye bir sandalye alırdım (bu yaşta o kadar ayakta durmak kötü mazallah) Agah Bey'in yanındaki Umut'a bir top alırdım hergün keşke bir topum olsa diye diye yüreğimi parçalıyor çünkü.Geri kalan parayıda yastıkaltı ederdim
.
Demek Sobee Studios yeni yıl suprizi piyango çekilişi olmuş güzel olmuş ilk adım ilerde numara ile ay içinde çekilen milli piyango bşletleri ile uyum sağlarsalar bu piyango tutar ben diyem.
Amerika bir online oyunundada bir çekiliş vardın internet üzernden oynanıyordun o bedavadın ondanda her karaktere 3 çekiliş yapılıyordun ama orda sayıları sayısal lotoda olduğu gibi elle oynanıyordun yada otomatik tıkla bütonu ile ile hesabına oynadığın rumuzuna geliyodun çıkınca WİNNER yazardın 500 dolar ikramiyesi vardında ne kısmetse bize cıkmadı günde 35 hesapla oynardım bir türlü bize 500 dolar çıkmadı ta 2 sene oynadım. sadece bonus kazandım oda 100-200 doları geçmemiştir.
Öyle bir teknik ile alt yapısı yapılsa varsa oyun oynamayan bile oyuna başlardında neyse.
Oyun parasıda hoş ama oyun içinden oyun parsı karşılığı alınan biletler gerçek emek ile alınmış bir bilet olur o daha sahane olur.
1 m bilet fiyatı makuldür varsa oyun paran biriken parada lonca bölümü gibi bir yerde yayınlanır oynadığın rakamlar bellidir Milli piyango idareside noter huzurunda çekiyor zati sadece numara atama ve teknik alt yapı eksik mükelmel bir etkinlik olurdun ha...
100 bilet haftalık kesin alırım.
2000 kişi oynasa 2 milyar oyun parası olur sistemide kurdunmu yüzde 25 birinciye diger kalanları 5 bilene 4 bilene 3 bilene diye dağıtıldınmı al sana etknlik bilen olmayınca 5 hafta devir sonra 5 bilenlere dağıtılırdın abooo düşünmesi bile güzel buda güzel simdilik sistem kendi belirleyecekmiş bu da demkki 1 level car acanı sistem eliyecek anlamı taşıyor 49 lardan secenek zannedersem.
400 m bana çıkasa ben zati biliyom ne yaapcagımı :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Amerika bir online oyunundada bir çekiliş vardın internet üzernden oynanıyordun o bedavadın ondanda her karaktere 3 çekiliş yapılıyordun ama orda sayıları sayısal lotoda olduğu gibi elle oynanıyordun yada otomatik tıkla bütonu ile ile hesabına oynadığın rumuzuna geliyodun çıkınca WİNNER yazardın 500 dolar ikramiyesi vardında ne kısmetse bize cıkmadı günde 35 hesapla oynardım bir türlü bize 500 dolar çıkmadı ta 2 sene oynadım. sadece bonus kazandım oda 100-200 doları geçmemiştir.
Öyle bir teknik ile alt yapısı yapılsa varsa oyun oynamayan bile oyuna başlardında neyse.
Oyun parasıda hoş ama oyun içinden oyun parsı karşılığı alınan biletler gerçek emek ile alınmış bir bilet olur o daha sahane olur.
1 m bilet fiyatı makuldür varsa oyun paran biriken parada lonca bölümü gibi bir yerde yayınlanır oynadığın rakamlar bellidir Milli piyango idareside noter huzurunda çekiyor zati sadece numara atama ve teknik alt yapı eksik mükelmel bir etkinlik olurdun ha...
100 bilet haftalık kesin alırım.
2000 kişi oynasa 2 milyar oyun parası olur sistemide kurdunmu yüzde 25 birinciye diger kalanları 5 bilene 4 bilene 3 bilene diye dağıtıldınmı al sana etknlik bilen olmayınca 5 hafta devir sonra 5 bilenlere dağıtılırdın abooo düşünmesi bile güzel buda güzel simdilik sistem kendi belirleyecekmiş bu da demkki 1 level car acanı sistem eliyecek anlamı taşıyor 49 lardan secenek zannedersem.
400 m bana çıkasa ben zati biliyom ne yaapcagımı :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A R Z L O D O S
Ejder derdi...
- MertMeric
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelords Of Darkness
Merhaba,
5 adet menekşe elmas ve akik alırdım. Sonra gider ejder asa üretir, seviye basar, sabahlara kadar sığınak ve migrat bölgesinde takılırdım. 1 aydır menekşe elmas ve akik çekmeye çalışıyorum, ama çıkmıyor.
Saygılar,
Mert Meriç
5 adet menekşe elmas ve akik alırdım. Sonra gider ejder asa üretir, seviye basar, sabahlara kadar sığınak ve migrat bölgesinde takılırdım. 1 aydır menekşe elmas ve akik çekmeye çalışıyorum, ama çıkmıyor.
Saygılar,
Mert Meriç

aynısı bnm asab icin gecerli metaryeller haricMertMeric yazdı:Merhaba,
Saygılar,
Mert Meriç
#DirenİKV