Sığınakta şifacının işi ne?

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
EjDeRx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Sığınakta şifacının işi ne?

Mesaj gönderen EjDeRx »

Evet büyücüden vazgeçip şifacımı 49 yaptım sığınak girdik sadece motor kesip çıktık ama Kenan'a gitme konusunda biraz endişeliyim Kenan keserken ne yapmam gerekiyor Kenan'a kadar biliyorum ama Kenan da bi hata yaparım rezil olurum diye bir korku var Kenan kesimi sırasında görevim ne söylerseniz sevinirim...

Şimdiden Teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
DeathxShock
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Death

Re: Sığınakta şifacının işi ne?

Mesaj gönderen DeathxShock »

Kenanda senin yapacağın tek iş direnç bittiğinde hemen direnç açmak elektrik direnci 1000 olmayan adamlara ck atmak(öncelik sen ve merdiven hizası) ve de 74 canda 30 sn de bir kenan zehir saldırısı yapıyor senin bunları büyü bozma ile bozman gerekli.
DeaTHxSHoCK

DeaTHxTeRaPi
Kullanıcı avatarı
EjDeRx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen EjDeRx »

DeathxShock yazdı:Kenanda senin yapacağın tek iş direnç bittiğinde hemen direnç açmak elektrik direnci 1000 olmayan adamlara ck atmak(öncelik sen ve merdiven hizası) ve de 74 canda 30 sn de bir kenan zehir saldırısı yapıyor senin bunları büyü bozma ile bozman gerekli.
Her şeyi anladımda ''(öncelik sen ve merdiven hizası)'' kısmını anlayamadım bir de migrat girince yapıcaklarım neler onu hiç bilmiyorum benim büyü şifa 1200 küsür yeterli mi?
LoveLy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen LoveLy »

Konu ilgili bölüme taşınmıştır. Buradan devam edelim lütfen.
:arrow:
bir hayaldi .. geldi , geçti Resim [[FatiH KARATAŞ]]
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

Kenanın olduğu yerde 4 şalter var sağ ve solda önce kendine sonra sağdaki şalterde duranlara ck aracaksın girişte sağ taraf merdiven hizası oluyor gidince görürsün. migrata gelince,ya 2 şifa 4 büyü yada 4 büyü 1 şifa 1 savaş girilir
2 şifa girince cente kadar büyülere ck atacaksın hayvanlar junon dediğinde büyüde ck yoksa ölür. cente geldiğinizde direnç açıp ck atacaksın zehir alana büyü bozacaksın. kuyularda bir şey yapmana gerek yok cehenem tazılarına gelince önce kendine sonra büyülere ck. junon da direnç açıp tank olan büyüye ck ve can basacaksın junonda büyüleri büyücüler bozar canı 50nin altına inene can bas 2 şifa kolay olur
tek şifa gireceksen junon alan büyüye ck at tek olduğun için herkese yetiştiremezsin büyüler kutuplu oynarlar zaten tanka canı azalınca can bas bilmediğin ve teredütte kaldığın olursa gruptakilere sor yardım ederler
En son marasaldadas tarafından 28 Ara 2011 13:02 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

"
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Kullanıcı avatarı
xCONTROLx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen xCONTROLx »

Direnç Açmak
Can Kurtaran bol bol atmak

Sadece bunlar endişelenecek birşey yok zaten şifacılar kolay kullanılan karakterlerdir ama zorlukları vardır tabi ki.Kenanda dediklerimi yapsan yeter zaten kenanda TANK'a iş düşer genelde. :)
GAME OVER!

“Şifacı” sayfasına dön