Gm şu konuya bi açıklık getir!
Gm şu konuya bi açıklık getir!
Söylemek istediğim şey şudur ki Lonca Kasası gelirse hakkımızın yeneceği kesin bir gerçektir.Konuya biraz daha açıklık getirmek gerekirse Sıgınak ve Migrat itemleri Lonca kasasına koyulup oradan lonca üyeleri istediği eşyayı alabilecekmiş.Bizim suçumuz ne günlerce grup arayıp sığınak migrat mı atmaktı?Yağma arttırıcılar ise cabası.Biz ne eziyetlerle setimizi tamamladık ama eğer lonca kasası gelirse 49 lvl bi karakter kasıp abisinin ablasının loncasına girip üzerini eksiksiz en mükemmel bir şekilde dizebilecek.Silah parlatma geldi grup bölgeleri için şart dediler parlattık yağma arttırıcı vesayre vesayre.Bildiğim tek şey vardırki hakkımız büyük ölçüde yenecek. Abuk subuk yorumlarınızı kendinize saklayın. İyi forumlar.Saygılar.
- XxXxGaZixXxX
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ŞaN-I HükümdaR
Re: Gm şu konuya bi açıklık getir!
Önerinin bir kısmına katılıyorum bir kısmını ise saçma sapan buluyorum.Lonca kasasına Miğrat ve Sığınaktan düşenlerin lonca kasasına konulup onları da loncadaki herkesin kullana bilmesi ne demek o zaman 1 grup sabahtan akşama kadar miğrat sığınak yada çemberli yapsın itemleri düşürsün loncaya dağıtsın diğerleri yatsın 

Bu özelliğin gelmesi ne kadar gerçek bilmiyorum ama biraz muamma gibi. Eğer Lonca Kasası olacaksa, loncadakilerin ortak kullanım deposu olacaksa bence güzel bir fikir. Niye mi? Çünkü lonca bir kardeşlik, kaynaşma ortamıdır. Lonca üyelerinin ortaklaşa bir şeyler yapması da en doğal haklarıdır.
Eski ile kıyaslamamak gerekir. Kaldı ki eskiden Kuklacı'nın Seçilmişi zorlukla kesilen bir Boss iken şimdi Gaffar Bey'dir. İkisi benim mantığımda aynı kapıya çıkar.
Eski ile kıyaslamamak gerekir. Kaldı ki eskiden Kuklacı'nın Seçilmişi zorlukla kesilen bir Boss iken şimdi Gaffar Bey'dir. İkisi benim mantığımda aynı kapıya çıkar.
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba,
Kulaktan dolma bilgilere kulak asmayınız. İtibar etmeniz gereken tek kaynak Sobee'dir.
Bilgilerinize.
Kulaktan dolma bilgilere kulak asmayınız. İtibar etmeniz gereken tek kaynak Sobee'dir.
Bilgilerinize.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Deli söyledi, akıllı inandı :mrgreen:
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
Bu sadece oyuncular arasında dolaşan bir bilgi daha ortada bişey yok...ProtectorDragon yazdı:Merhaba,
Bilgilerinize.
Ne kadar gercek oldugunu merak ettim sadece.adam gibi cevap vermek varken sacma sapan yorum yapiyorsun yazinin sonunu oku.*
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Choosens
Rapkoliq yazdı:Deli söyledi, akıllı inandı :mrgreen:
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·
BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944
`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·