Bir süredir satışını durdurduğumuz, mobil ödeme servisine IKV1 ve IKV3 yazıp gönderilerek satın alınabilen 1 aylık ve 3 aylık Plus Paket pinlerinin satışı 28.12.2011 tarihi itibariyle Mikro Ödeme tarafından tamamen durdurulacaktır.
Bu tarihten itibaren plus paket mevcut sistemimizde gösterdiğimiz gibi İKV Dükkandan ve İKV Kutu ile edinilebilecektir.
ÖNEMLİ NOT: Ayrıca yukarıdaki mobil ödeme servisiyle (IKV1 ve IKV3) IKV Plus Paket pini almış ve henüz yüklemememiş oyuncularımızın ellerindeki E-Pinleri sorun yaşamamaları için 28.12.2011 tarihi öncesinde hesaplarına yüklemelerini rica ederiz.
Epiloque yazdı:Bu tarihten itibaren plus paket mevcut sistemimizde gösterdiğimiz gibi İKV Dükkandan ve İKV Kutu ile edinilebilecektir.
Muhteşem bir haber akçeyle kutu buda demektirki sonunda loncaya girebilecez
Merhaba Epiloque,
Sanırım bir yanlış anlaşılma söz konusu. Plus paketi İKV Dükkan ve İKV Kutu ile edinebilirsiniz. İKV Çemberlitaş Özel Sürüm Kutusu'nu aşşağıdaki linkteki adreslerde bulabilirsiniz.
şu konuda bir açıklama bekliyorum artık.her fırsatta soruyorum ama daha cevap veren bir yönetici çıkmadı.
ttnet bayilerinde ve avea shop larda çemberlitaş kutu satıyorsunuz.buraya kadar her şey güzelde.bizim bir dükkanımız var değil mi.bu dükkanda neden çemberlitaş kutu yok.şimdi şöyle olsun böyle olsun diye detaya girmek istemiyorum.
Bursa'da satış yapan bir ton yer var.ama gidip soruyoruz adamlar ismini duymamışlar oyunun.(belki şimdi değişmiştir!)
aldığımız akçe ile çemberlitaş kutu alacağımız gün gelecek mi acaba?
Not:desteğe gönderdim ama aradan uzun bir süre geçti cevap gelmedi.
Hayat tek başına mücadele sanatıdır. Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!! Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
kargasa yazdı:şu konuda bir açıklama bekliyorum artık.her fırsatta soruyorum ama daha cevap veren bir yönetici çıkmadı.
ttnet bayilerinde ve avea shop larda çemberlitaş kutu satıyorsunuz.buraya kadar her şey güzelde.bizim bir dükkanımız var değil mi.bu dükkanda neden çemberlitaş kutu yok.şimdi şöyle olsun böyle olsun diye detaya girmek istemiyorum.
Bursa'da satış yapan bir ton yer var.ama gidip soruyoruz adamlar ismini duymamışlar oyunun.(belki şimdi değişmiştir!)
bu soruya bari buradan cevap verseniz.....
Hayat tek başına mücadele sanatıdır. Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!! Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
xeaglex yazdı:Bursa'nın neresi orası ben heryerde bulabiliyom.
benim sayemde hepsi öğrendi oyunu zaten neyse şu anda önemli olan benim soruma kimsenin cevap vermemesi.en azından notlarımız arasında yada böyle birşey düşünülmüyor falan yazsınlar(otomatik cevap)
kargasa yazdı:şu konuda bir açıklama bekliyorum artık.her fırsatta soruyorum ama daha cevap veren bir yönetici çıkmadı.
Kutuların satıldığı yerlerle yapılan anlaşmalardan Sobee nin kazancı var ve büyük ihtimalle anlaşmanın gereğince sadece belli yerlerde satış yapabiliyorlar.