Başlığı gördüğümde konuya bakayım dedim ve ilk yazdığınız metin için mutlaka arşivimde ilginç foto vardır diye düşündüm hemen karıştırdım buyrun:)
Yazdığınız ilk metin, grup bölgeleri için geçerliyse bosslardan tüm torba boşluklarınızı doldurabilecek kadar ganimet efsun verebilir, değilse;
____
bestofcarisma BESTOFCARISMA zbiddy
"İKV - Rehber Takımı Kısa Tanıtım videosu" izlemek için;
ozaerdenn yazdı:Fundi Takı Set ve Zırh
İbni Cevriye Ceket (İbni İbni diyen ciddiyim bıraksın oyunu.)
İbni Cevriye Ayakkabı*
İbni Cevriye Mor Eldiven ve Pantolon
İbni (^)Cevriye Mor Asa
Hatta Cevriye'yi yükseltmeye bile gerek yok. Ama paran varsa kesinlikle yükselt derim. 1 İbni İbni Ceket, 2 Ashab-ı Kehf şifacılar için en gereksiz eşyalardır. Bu eşyalarla Gaffar kesemeyen de bıraksın oyunu.
Ceket konusunda fikirlerine tamamen katılmakla beraber Ashab konusunda farklı düşünüyorum. Eğer fazla masraf etmeden kendi çektikleri madenlerle ve takaslarla üretebiliyorsan üretmelisin derim. Çünkü direnççi olunca 10 meditasyon bol bol kudret alıyorum. Bozmacı oluncada 15 meditasyon verip hem ekstra 5 kritikle kritik açığını kapatıyor hem de daha bol kudret alıyorum. Ama senin taktiğin sana benim taktiğim bana. Ayrıca kritik iksir üretmek kudret iksiri üretmekten daha ucuza geliyor.
Saygılar...
ozaerdenn yazdı:Fundi Takı Set ve Zırh
İbni Cevriye Ceket (İbni İbni diyen ciddiyim bıraksın oyunu.)
İbni Cevriye Ayakkabı*
İbni Cevriye Mor Eldiven ve Pantolon
İbni (^)Cevriye Mor Asa
Hatta Cevriye'yi yükseltmeye bile gerek yok. Ama paran varsa kesinlikle yükselt derim. 1 İbni İbni Ceket, 2 Ashab-ı Kehf şifacılar için en gereksiz eşyalardır. Bu eşyalarla Gaffar kesemeyen de bıraksın oyunu. :)
Ceket konusunda fikirlerine tamamen katılmakla beraber Ashab konusunda farklı düşünüyorum. Eğer fazla masraf etmeden kendi çektikleri madenlerle ve takaslarla üretebiliyorsan üretmelisin derim. Çünkü direnççi olunca 10 meditasyon bol bol kudret alıyorum. Bozmacı oluncada 15 meditasyon verip hem ekstra 5 kritikle kritik açığını kapatıyor hem de daha bol kudret alıyorum. Ama senin taktiğin sana benim taktiğim bana. Ayrıca kritik iksir üretmek kudret iksiri üretmekten daha ucuza geliyor.
Saygılar...
Bilgi için teşekkür ederim. Alper Abi'nin (konfüçyüs) söylediği gibi; 300m Ashab-ı Kehf için harcayana kadar kudret iksiri alırım. Maden konusunu hiç açmayayım çok feci bir durum o. 6 saat çektim onlarca Elmas, Ametist, Kalsedon falan varken (%60 Sarraf Artırıcı vardı) 1 Tane değerli maden gelmedi.
Herkes aynı taktiği, eşya düzenini ve yetenekleri benimserse zaten şifacılığın bir anlamı kalmaz. Bu yüzden haklısınız. Herkesin taktiği kendisine. Parası ve maden konusunda şansı olmayan benim taktiğimi benimseyebilir. En azından denesin. Ashab-ı Kehf'e o kadar harcayacak oyun param olsa ben de üretip, denemek isterdim.
Takımları tamamlarsam Full Hidroflorik takılırım zaten :)