Acaba burdanmı alınma bu silah :D
TAKVA
Sanırım Taş Kanat Balta veya Kafa koparan gibi görünüyor o silahlar .
Savaş içerikli birçok oyunda kullanılan ortak silahlardan birisidir .Dikkat ederseniz tüm oyunlarda,filmlerde bu ve benzeri silahlar görülebilir .Örnek olarak Truva ,Transformers filminde kullanılan birçok silahlar oyunumuzda kullanılmakta yada benzemektedir.
Hidra nefesi keskin bıçak
Bıçak sırtı kılıç
Taş Kanat Balta
vs silahlar görebilirsiniz .
Bıçak sırtı kılıç

Taş Kanat Balta

Hidra Keskin Bıçak

Savaş içerikli birçok oyunda kullanılan ortak silahlardan birisidir .Dikkat ederseniz tüm oyunlarda,filmlerde bu ve benzeri silahlar görülebilir .Örnek olarak Truva ,Transformers filminde kullanılan birçok silahlar oyunumuzda kullanılmakta yada benzemektedir.
Hidra nefesi keskin bıçak
Bıçak sırtı kılıç
Taş Kanat Balta
vs silahlar görebilirsiniz .
Bıçak sırtı kılıç

Taş Kanat Balta

Hidra Keskin Bıçak

- LAstRoManC3
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: Acaba burdanmı alınma bu silah :D
Sanmıyorum Assasin cred Revelations la bizim oyunumuzun ne alakası olabilirki bikere assasin single bir oyun bizimki online evet biraz taş kanat baltasına benziyo ama okadarda deilmert1 yazdı:
UnuTmaYın Ben Sizin Annelerinizin sokağa Cıkarken Uyardığı Kotu CocuĞum 
IxMaTRaKSioNexI(^Ejder Asa)
KaDeRSiZxHaYLaZ(^Latif)
IxMaTRaKSioNexI(^Ejder Asa)
KaDeRSiZxHaYLaZ(^Latif)
- mert1
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Suikastçiler
LAstRoManC3 yazdı:Sanmıyorum Assasin cred Revelations la bizim oyunumuzun ne alakası olabilirki bikere assasin single bir oyun bizimki online evet biraz taş kanat baltasına benziyo ama okadarda deilmert1 yazdı:
arkdşlar lütfen assains cread revalations 2011 de çıkan yani bu sene çıkan oyuna dikkatli araştırırsanız oyunun istanbulda sultan beyazıd döneminde geçtiğini anlarsınız ve bu kılıçlar eski osmanlı tarihine dayanmaktadır
IIALTAİRII
- NATHAN
- Teşkilat Neferi

- Klan: Arzın Çocukları
E madem biliyordun bunu neden böyle bir konu açtın ki ?mert1 yazdı:LAstRoManC3 yazdı:Sanmıyorum Assasin cred Revelations la bizim oyunumuzun ne alakası olabilirki bikere assasin single bir oyun bizimki online evet biraz taş kanat baltasına benziyo ama okadarda deilmert1 yazdı:
arkdşlar lütfen assains cread revalations 2011 de çıkan yani bu sene çıkan oyuna dikkatli araştırırsanız oyunun istanbulda sultan beyazıd döneminde geçtiğini anlarsınız ve bu kılıçlar eski osmanlı tarihine dayanmaktadır
bNATHAN
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
- NATHAN
- Teşkilat Neferi

- Klan: Arzın Çocukları
NATHAN yazdı:mert1 yazdı:LAstRoManC3 yazdı:Sanmıyorum Assasin cred Revelations la bizim oyunumuzun ne alakası olabilirki bikere assasin single bir oyun bizimki online evet biraz taş kanat baltasına benziyo ama okadarda deilmert1 yazdı:
bNATHAN
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
- mert1
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Suikastçiler