Lag Sorunu Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KUTLUBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Lag Sorunu Hk.

Mesaj gönderen KUTLUBEY »

Lag sorunu ile ilgili olarak İKV Destek Ekibi'ne gönderdiğim öneriyi sizlere sunuyorum:
Merhaba,
İKV'deki sorunların en büyüğü eminim ki lag sorunudur. Bu konuda kendimce bir öneri sunmak istiyorum:
Grup Bölgeleri girişleri bazen aşırı kalabalık oluyor. Bu kalabalıktan geçmek çok zor olabiliyor. Bazen aşırı lagdan oyundan atılabiliyoruz. Bazen sistemimiz yetersiz kalıyor.
Benim önerim ise şu:
Oyunun senaryosuna uygun olarak Grup Bölgeleri Bekleme Salonları olsa. Örneğin; Çemberlitaş için Gizli Havalandırma'ya çıkan ince uzun bir tünel olsa. Sığınak için asansör benzeri bir şey olsa. Migrat için Yeraltı bölgesinin minyatürü gibi bir bölge yapılsa. Lagın azalacağını düşünüyorum.
Ayrıca oyun yapımı ve sunucu sistemi hakkında fazla bir bilgim yok ama bir sunucunun alabileceği oyuncu sayısı da artıralabilir. Hele de Eminönü için.
Cevabınız için şimdiden teşekkürler...
Fikirlerinizi alabilir miyim? :roll:
Kullanıcı avatarı
KUTLUBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Lag Sorunu Hk.

Mesaj gönderen KUTLUBEY »

Merhaba,

Öneriniz için teşekkürler. Lag sorunları ile ilgili çalışmalarımız devam etmekte ve bu çalışmalarımızdan dolayı sorunumuzun en az seviyeye indiğini belirtmek isteriz.İKV gelişim sürecinde oyuncularımızın isteklerine şartlar doğrultusunda yer verilmektedir. Fakat kısa vade içinde bu şekilde bir değişiklik düşünülmemektedir.

İyi eğlenceler.
Kullanıcı avatarı
Legendxdalgac
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: DeVa

Mesaj gönderen Legendxdalgac »

Merhaba
Sanırım lag sorunun sadece oyuncu sayısından kaynaklanmadığınıda göz önünde bulundurmak gerekiyor.

İKV Destek ekibi bu konular üzerinde hep durdu ve durmaya devam ediyor.
Eminim ki;
Lag ile ilgili çalışmalar halen devam etmektedir. Lütfen bu hususta yetkililerin yapacakları duyurularuları ilgili konudan takip edelim.
viewtopic.php?f=46&t=84316
Kullanıcı avatarı
EscapisT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen EscapisT »

Al bak lag sorunu diye yakınıyordun her bakımdan sonra olduğu gibi yine lag var oyun yine çöktü. Sokaktan geçeni yönetici yapıyorlar :evil:
Kullanıcı avatarı
Ahixqirdap
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: eSki bir AHİ...

Mesaj gönderen Ahixqirdap »

Mevlüt Dinç emekli olur lag sorunu halledilmez =)
SeniNn aDını aNmamaK ßiR $aRtıDıR DoStLuqumuNn...

Eski Bir AHİ neferiydi --->>
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
Kullanıcı avatarı
kuzgun
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen kuzgun »

Lag sorunu NasıL düzeLmez düzeLtilemez anLam veremiyorum yöneticinin biri yazmıs Lag sorunu ttnet ile alakalı bir sorundur ben ikv oynamıyorum sadece Knight - KarahanLı - Metin 2 gibi onLine oyunlarda oynuyorum.
Neden buraLarda Lag sorunu yok en ufak derecede meseLa KarahanLı sadece Türk oyuncuLar yok orda.
Çok kaLabaLık ve en ufak Laga benzer birşey oLmuyor TTnet aLakaLıysa buraLardada oLması gerekmezmi.
Ordaki oyuncular uzaydanmı aLıyor İnterneti beLkide MarsLıLarla anLaşma yapmışLardır.
Netice 2.5 aya askın Lag sorunu var KukLacı eminönü suncuLarında haLLedilemiyor buraLar en kaLabaLık
sunucuLar oyun artık kaLdırmıyor ne sistem sorunu var nede Net sorunu aLt yapımız sıfır.
YabancıLar bir işi başLarken ne oLursa oLsun ama önce aLt yapısını hazırLar biz TürkLer ise
Önce üst yapıyı bitiririz sonra deriz aLt yapsını NasıL oLsa yaparız.
Not : Yabancı aşığı biri değiLim ama durum böyLe..

“Genel Etkileşim” sayfasına dön