Şans Arttırıcılar Hk. ( Bakmanızı Rica Ediyorum)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Sanki Sene 2008

Şans Arttırıcılar Hk. ( Bakmanızı Rica Ediyorum)

Mesaj gönderen adresbu »

Merhabalar ;

Geçtiğimiz günlerde Yağma arrttırıcılarının değeri arttırıldı dediler tamam dedik . Lonca miğrat yağma arttırıcı aldı arkadaşlar her gün 1 kez yada 2 kez girdim yok yok yok dünden beri Şahsi üyeliğe yüklenen yağma arttırıcı verdiniz onuda yükledim yine girdim bu gün 2 kez attım ve istediğim item yok (Nucleus Yüzük)

Soruyorum Size daha ne almamız gerekiyor bir yüzük için ? ha üretimi verin üretelim ama böyle hem para sömürüp hemde vaktimizi harcamayın :!:

diceksiniz şimdi girme , beğenmiyorsan oynama falan filan ... Oyun Siğaradan daha kötü asla bırakılmıyor deneyen anlamıştır.

Çemberlitaş tesleri gibi Miğrattada Test istiyorum ve Sonuçları değişiklik yapılmadan görmek istiyorum inanın sizde şaşıracaksınız çünkü işe ayramıyor arttırıcı :!:

Neyse Bu konu kilitlenecek ve dikkate alınmayacak . Nerull , Orti , CaptainATX size ''Facebook''tan söylemiştim dikkate almadınız :!: Müşteri her zaman için haklıdır.

İyi Forumlar.
Kullanıcı avatarı
Fuerte
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa
Klan: Arzın Çocukları

Re: Şans Arttırıcılar Hk. ( Bakmanızı Rica Ediyorum)

Mesaj gönderen Fuerte »

Merhaba,

Yağma artırıcı ürünlerin sorunsuz şekilde çalıştığını yapılan testlerle görmüş bulunmaktayız. Yağma artırıcı ürünlerde sizlere kesinlik belirten değerler asla kullanılmamıştır. Değişken şans değerinizi artıracağı söylenmiştir.

Bu şans değerlerinde olmama ihtimali hep olduğu için o şansızlık belirten dilim sürekli denk gelirse ödül kazanamayabilirsiniz.

adresbu yazdı:

Çemberlitaş tesleri gibi Miğrattada Test istiyorum ve Sonuçları değişiklik yapılmadan görmek istiyorum inanın sizde şaşıracaksınız çünkü işe ayramıyor arttırıcı :!:

Bu konuda ise destek alabileceğiniz tek adres İKV İletişim/Destek Formu'dur.

Ayrıca bir anektod paylaşayım. Bugün yaptığım Migrat Grup Bölgesi'nde sadece Junon'dan 3 adet şaheser eşya kazandık.

Bilgilerinize sunar, iyi forumlar dilerim.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon

Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Kullanıcı avatarı
HuNKaR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HuNKaR »

ProtectorDragon yazdı:

Ayrıca bir anektod paylaşayım. Bugün yaptığım Migrat Grup Bölgesi'nde sadece Junon'dan 3 adet şaheser eşya kazandık.

Dün 2 girişte 2 zırh aldım bende ek olarak ;)
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen adresbu »

ProtectorDragon yazdı:Merhaba,

Yağma artırıcı ürünlerin sorunsuz şekilde çalıştığını yapılan testlerle görmüş bulunmaktayız. Yağma artırıcı ürünlerde sizlere kesinlik belirten değerler asla kullanılmamıştır. Değişken şans değerinizi artıracağı söylenmiştir.

Bu şans değerlerinde olmama ihtimali hep olduğu için o şansızlık belirten dilim sürekli denk gelirse ödül kazanamayabilirsiniz.

adresbu yazdı:

Bu konuda ise destek alabileceğiniz tek adres İKV İletişim/Destek Formu'dur.

Merhabalar ;
öncelikle çıkan itemleriniz hayırlı olsun .
Güzel diyorsunda bu arttırıcılar bir bana mı çalışmıyor ? vereyim üyeliğimi dene istiyorsan düşmüyor düşmüyor gına geldi artık ya hep çantayı açarken boş çıkacağına emin olarak açıyorum :!:

3. migratımıda yaptım yine boş bu gün :!:

İyi Forumlar
Kullanıcı avatarı
Cunocuneyt
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Cunocuneyt »

Yasin kardeşim malesef bende aynı durumdan yakınıyorum. Banada çıkmıyor bir türlü ama edindiğim tecrübem sonucu tek şunu söyleyebilirim ki Grupta en dandik oynayan kim var ise itemin en alası ona perfekt oynayan kim varsa madalyalar ona aynen durum bundan ibaret yeminle. Ayrıca arada bir kaç istisnalar kaideler bu durumu bozmaz malesef.
FERRAND
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen adresbu »

Cunocuneyt yazdı:Yasin kardeşim malesef bende aynı durumdan yakınıyorum. Banada çıkmıyor bir türlü ama edindiğim tecrübem sonucu tek şunu söyleyebilirim ki Grupta en dandik oynayan kim var ise itemin en alası ona perfekt oynayan kim varsa madalyalar ona aynen durum bundan ibaret yeminle. Ayrıca arada bir kaç istisnalar kaideler bu durumu bozmaz malesef.
Merhabalar;

Aynen öyle valla gına geldi artık boş çanta ile çıkmaktan , stuart çemberlitaş'ın en basit hayvanı eldiven çıkmıyor diye kıyamet eldiven ürettim şimdi giremiyorum stuart'a ya eldiven çıkarsa diye .

Bizim şansımız mı böyledir anlamadım .

İyi Forumlar
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen adresbu »

Bu günde 2 defa girdim ve yine aynı sonuç :!:

Bir yüzükten çektiğimi başka hiç birşeyden çekmedim
haciko
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Lonca Saltanat

Mesaj gönderen haciko »

Cunocuneyt yazdı:Yasin kardeşim malesef bende aynı durumdan yakınıyorum. Banada çıkmıyor bir türlü ama edindiğim tecrübem sonucu tek şunu söyleyebilirim ki Grupta en dandik oynayan kim var ise itemin en alası ona perfekt oynayan kim varsa madalyalar ona aynen durum bundan ibaret yeminle. Ayrıca arada bir kaç istisnalar kaideler bu durumu bozmaz malesef.
Sana katılıyorum kardeşim bunu bende bizat gördüm kendi gurubumdan ben mgo tazılar dağil hiç ölmeden geldim jnn kestik tek seferdi bana madalya ama gurupta bir ark vardı ölme rekoru kırdı nerdeyse adama tek kesede 2 zrh bırı alter bırı nuc du :D bu nasıl bır sans sıstemı anlamıs degılım ben sgnaklarda hıc artırcı almadan fuledım buyumu mgodan artırıcı alarak bı kıyamet zrh ve nuc yuzuk cnt'de pntları aldım kac aydır jnn zrh vermıyo bana :D
Eminönü sunucusu

Haciko (49)[Maden carım (:]
Hacikoo (49)(^) Ejder Asa
Hacikooo(49)(^) Ashab-ı Kehf
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen adresbu »

haciko yazdı:
Sana katılıyorum kardeşim bunu bende bizat gördüm kendi gurubumdan ben mgo tazılar dağil hiç ölmeden geldim jnn kestik tek seferdi bana madalya ama gurupta bir ark vardı ölme rekoru kırdı nerdeyse adama tek kesede 2 zrh bırı alter bırı nuc du :D bu nasıl bır sans sıstemı anlamıs degılım ben sgnaklarda hıc artırcı almadan fuledım buyumu mgodan artırıcı alarak bı kıyamet zrh ve nuc yuzuk cnt'de pntları aldım kac aydır jnn zrh vermıyo bana :D
:D :D
Kullanıcı avatarı
exxon
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen exxon »

Kardeşim kafanızda bir problem mi var hala anlamış değilim. Şunu kafanıza sokun migrattan item düşme olasılıkları ve yağma arttırıcıların etkileri gayet iyi. Size düşmüyorsa yapacak bir şey yok soğuk su için ve ardından migrat atmaya devam edin. Örneğin: yönetim sizin için ayarlarla oynasa ve junonun item verme olasılığını %90 bile yapsa hala düşmesi kesin değildir. Art arda 5 kere bile boş çıkabilirsiniz. Tamamen şansınıza bağlıdır. Tavsiyem ilköğretim matematik olasılık konusunu açın ve okuyun. İyi forumlar

“Genel Etkileşim” sayfasına dön