İzinli Olduğum Süre Zarfı İçerisinde Çarımda Yörükbeyi ( fercan veya eryal ) sağolsunlar oyunda oldular..Daha Yeni Foruma Girdim.Önemli birkaç işim vardı 2 - 2,5 hafta kadar halada devam ediyor.Kurgu (montaj) vs. gibi işlerle meşgulum şu aralar oyunu bırakma evresine kadar geldim artık öyle düşünüyorum.Daha Öncesinde Loncadan Atılmıştım fakat sağolsun alp abim geri çağırdı geldim (fatih olsun yasin olsun alp abi olsun) hepinize Teşekkür Ederim.Alperen Dayı Seninle'de Telefonda görüşürüz.Demem O ki bizden benden Bu Kadar Çarlarım'da fercan olur büyük ihtimalle bir kusur veya bir hata işlerse eğer bana yönlendirin yeterli !!!
Fatih ,Yasin ,Alp abi ,Alperen Dayım , Hüseyin Kardeşim 'e Sonsuz Teşekkürler ...
Doylaion yazdı:İzinli Olduğum Süre Zarfı İçerisinde Çarımda Yörükbeyi ( fercan veya eryal ) sağolsunlar oyunda oldular..Daha Yeni Foruma Girdim.Önemli birkaç işim vardı 2 - 2,5 hafta kadar halada devam ediyor.Kurgu (montaj) vs. gibi işlerle meşgulum şu aralar oyunu bırakma evresine kadar geldim artık öyle düşünüyorum.Daha Öncesinde Loncadan Atılmıştım fakat sağolsun alp abim geri çağırdı geldim (fatih olsun yasin olsun alp abi olsun) hepinize Teşekkür Ederim.Alperen Dayı Seninle'de Telefonda görüşürüz.Demem O ki bizden benden Bu Kadar Çarlarım'da fercan olur büyük ihtimalle bir kusur veya bir hata işlerse eğer bana yönlendirin yeterli !!!
Fatih ,Yasin ,Alp abi ,Alperen Dayım , Hüseyin Kardeşim 'e Sonsuz Teşekkürler ...
İyi Oyunlar Reel Hayatınızda Başarılar...
alim oldumu sımdı boyle
once iş okul vs vs.oyunu bırakmak yok inş en yakın zamanda halledersın işlerini ayrılmak yok ona göre selametle
Es_selamun aleyküm yasinim tşk ederim listedeki değişimin için fatih başarılar dilerim bundan sonraki gidişiniz için inş en güzel yerlerde başarılı bir şekilde gelirsiniz ikv sayfası benim için bir nevi biti bitmesi gerekirdi daha doğrusu hoşçakalın FERDİ
[quote="fener19071981"]Es_selamun aleyküm yasinim tşk ederim listedeki değişimin için fatih başarılar dilerim bundan sonraki gidişiniz için inş en güzel yerlerde başarılı bir şekilde gelirsiniz ikv sayfası benim için bir nevi biti bitmesi gerekirdi daha doğrusu hoşçakalın FERDİ[/quot
A.selam Ferdı abı. Abı hatirliyonmu bundan 2 sene oncesini anca beraber kanca beraber oyunu da birakicaksak hep beraber birakicaz demiştik .