|| YİĞİTLER LONCASI ||
Re: || YİĞİTLER LONCASI ||
Ohoooo öldünüz mü kaldınız mı kimin birbirinden haberi var, nerde yiğitler!!! Dağıtırım haaa kızdırmayın beni.
Ferdi abim, canım abim, aramışsın, sağol, varol, Allah eksik etmesin fakat dersteydim be abi.
İnşallah başka zamana konuşmak nasip olur.
Ferdi abim, canım abim, aramışsın, sağol, varol, Allah eksik etmesin fakat dersteydim be abi.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Fatih abi ne zamn Bilgisayar basında ve msn de oluyorsun bana bir saat versene birşey konuscagım seninle.İyi forumlar Yiğitler.

Kardeşim hiç belli olmuyor. Ben sana ulaşırımAlpulu yazdı:Fatih abi ne zamn Bilgisayar basında ve msn de oluyorsun bana bir saat versene birşey konuscagım seninle.İyi forumlar Yiğitler.
FATİH
NASİHAT
NASİHAT
Selamun aleyküm dostlar..Neredesiniz Daaa Konusun artık...Hayırlı öğlenler.İyi forumlar.

Selamlar.
İşe girdiğim için oyuna ayıracak zamanım kalmıyor , ki kalsa da oyunda bir şey yapamıyorum.
O yüzden bir süre mola verdim , abim ile yengem gelsin inş ondan sonra bende aktif olucam.
Neyse sizler nasılsınız , Fatih Yasin sizleri oyunda görmek istiyorum , hiç değilse haftada bir gün uğrayın , tmm anlıyorum yoğunsunuz ama haftada bir kez ya yazın zaten toplanırız.
Bu arada Emre sağol kardeşim minnettarım.
Arada bir uğrarım görüşmek dileklerimle.
İşe girdiğim için oyuna ayıracak zamanım kalmıyor , ki kalsa da oyunda bir şey yapamıyorum.
O yüzden bir süre mola verdim , abim ile yengem gelsin inş ondan sonra bende aktif olucam.
Neyse sizler nasılsınız , Fatih Yasin sizleri oyunda görmek istiyorum , hiç değilse haftada bir gün uğrayın , tmm anlıyorum yoğunsunuz ama haftada bir kez ya yazın zaten toplanırız.
Bu arada Emre sağol kardeşim minnettarım.
Arada bir uğrarım görüşmek dileklerimle.
Hidayet
[/center]
SANCAR

Saolasin Hidayet sanada günaydın iyi tatiller bana tatil yok paZAR pazar da çalışıyoruzSANCAR yazdı:Günaydın herkese hayırlı pazarlar hayırlı tatiller