MİGRAT VE SIĞINAKLAR

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
sedatzeka
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

MİGRAT VE SIĞINAKLAR

Mesaj gönderen sedatzeka »

Arkadaşlar bir savaşçı olarak migrat ve sığınaklara girmek istiyorum. çarıma zırh vs item düşürmek gerek. fakat bir türlü gruplar savaşçı almıyor full büyücü. bunun sebebi nedir ben nasıl item düşüreceğim. teşekkürler şimdiden

SeDaTZeKiÇ[49]
Iılıspartacuslıl[49]
Blueking[49]
Güçlüteamxmage[49]
[img][img][/img][/img][*][*]SeDaTZeKiÇ[*][*][img][img][/img][/img]
LoveLy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Re: MİGRAT VE SIĞINAKLAR

Mesaj gönderen LoveLy »

Merhaba,

Grup bölgelerine giriş için herhangi karakter sınıfı sınırlandırılması bulunmamaktadır. Bu sınırlandırmayı oyuncular kendileri kurgulamış, henüz bölgelerde yeni olan kullanıcıların zaman konusunda tasarruf elde etme düşüncesidir. Arkadaş çevreniz ve oyunda ki tecrübeniz arttıkça bu konularda sıkıntınız kalmayacaktır.

İyi Forumlar
bir hayaldi .. geldi , geçti Resim [[FatiH KARATAŞ]]
seranatfb
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen seranatfb »

yönetim yeter harbi yeter bu sacma cevaplarınızdan bıktık harbi harbi yeter savaşcıyı üvey evlat yerine koydunuz sıgınak geldi geleli daha kenan görmeyen 49 lewel birsürü savaşcı var bu adam kendini cemberliye nasıl hazırlıycak sizin ocevre dediginiz olay adama cevrende olsa bi kac şaheser düştümü tınlamıyor seni ufacık bir düzenlemeynen bu sorun cözülür ama akce satacaz diye kafanızı kaldırıp oyna baktıgınız yok şahsen kınıyorum işinize gelene ilk kesimde ışık takı migrattan zırh verip şans diyorsunuz adam 2007 betadan beri oynuyor halen takısı ve zırhı yok kasasında 362 madalya var ve sonunda bıraktı oyunu alışmısınız sacma sacma cevap yazmaya başkaca bildiginiz yok..
Kullanıcı avatarı
Adonis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Adonis »

Merhaba seranatfb

Yetkili arkadaş doğru bir şekilde sedatzeka'nın mağduriyetine cevap vermiş, fakat siz bu cevabı pek uygun görmemişsiniz. Grup bölgelerine girilmesi gereken sistemi (2-2-2' eşit sınıflarda ki karakterler) daha önce belirtmiştik. Yalnız oyun içinde oluşturulan sistem tamamen farklı ve bizim isteğimiz dışında bir sistem. Oyundaki sistemi tamamen oyuncular kendi istekleri doğrultusunda kurdukları için, Sığınak - Migrat'lara Savaşçı sınıfını pek almamaktadırlar. Buna müdahale etme şansımız bulunmamaktadır. Extra bir öneriniz, yapabileceğimiz uygun bir istediğiniz var ise http://www.istanbuloyun.com/support.aspx adresinden Bildirim Tipini Öneri yaparak önerinizi, talebinizi bildiriniz. Uygun bulunduğu halde Olumlu Önerilerimiz arasında yer bulacaktır.
Bilginize..
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

Migrata girmek için bekliyoruz grupta 4 kişi var. tank savaşçı geldi, alın dedim arkadaşlarda biri almyın ben tankla girmiyorum dedi. neyse grup tamamlandı girdik. bitince tekrar girelim ben tankla geleyim dedi arkadaşın biri bunu söyleyen az önce tankla girmem diyen zattı. büyüm ve şifam var savaşçı yok bende grup bölgelerine çoğunlukla tanklı grupla girdim. migratta işi bilen tankla girmek, full büyü girmekten daha iyi bence
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
seranatfb
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

forum yetkilisi arkadaşım bak kendinde diyosun savaşcı grubunu almamaktadırlar diye iyi hoşda ne olcak bu savaşcılar? buna cözüm ve öneri getirmek bizimmi yoksa yönetimin işimi? 1gününüzü ayırıp savaşcı olarak gidin sıgınagın önüne eminolunki grubta yer bulamaycaksınız cevre malesef bu younda bir yere kadar hadi bi sıgınak atalım dedigin an o cevre vınnnnnnn turizm yok ortalarda bunu genelde yapan büyücüler geneli diyorum hepsi degil tabiki burdan yazıyorum cevriyede bronzda daha alt lewel görevlerinde savaşcıya abi görev abi görev diyen o büyüler gectiginiz o yolları ne tez unuttunuz ben brdan tüm savaşlara alt lewellerde yardım etmeyin kimseye diyorumki bu savaşcının degerini anlamalarına yardımcı olsun..
seranatfb
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

ÖNERİM..... her grubta 1savaşcı zorunlulugu getirin yani 1şifa 4büyü 1savaş bunu bari yapın bakın 4büyü diyorum sadece 1savaşcı zorunlulugu getirilsin lütfen bunu istiyen savaşcı arkadaşlarda öneri olarak bunu destege iletsin..gerci zor yaparlar ama iletin yinede..bu durumda her grubta 1savaşcı gider..

“Genel Sohbet” sayfasına dön