Merhabalar,
Yeni Oyuncuyum, Plus Paketi Alamayı vede Akçe'de almayı düşünüyorum, Aklıma Takılan Konular var Bunlardan Biri Yardımcı Pet'ler Keşke 1 level'den Açılsa Rahatça Yüksebilsem. Diğer Konuda Migrat Yağma Arttırıcı ve Sığınaklar Yağma Arttırıcı Alsam Gurp Olmasımı gerekli ? Tek Kişilik oynadığımda hangisini almam gerekli vede exp için ne almam gerek forumu gezdim okudum İkv Dükkan Rica etsem Yardımcı Olurmusunuz.
Dükkan H.K
- Puppetmaster
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Dükkan H.K
Öncelikle oyuna hoşgeldin.Eğer çabuk kasmak istiyorsan exp artırıcı ve plus paket almalısın.Plus paket ayrıca bölge,klan ve lonca kanallarına yazmanıda sağlar.Ayrıca yetenek sıfırlama makinesi olan Gbm yi daha ucuza kullanabilir ve işportaya satcağın eşyalardan daha çok para alırsın.Yardımcı hayvanlar olarak savaşçıdaki 20 leveldaki kanatma yeteneği dükkandan alcağın Boz ayı ürünüyle Boz ayıya dönüşür büyücüdeki 40 level yeteneği tesla küresi tesla gözcüye dönüşür ve şifacıdaki çağırma yeteneği sivas kangalına dönüşür.Miğrat ve Sığınak artırcı şuan almıyacaksn 49 levelda grup bölgelerine gireceksin onla alakalı onlar.
Gotteshelfer(49)
- MertMeric
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelords Of Darkness
Merhaba,
Yardımcı yaratıklar için belirli bir seviye limiti var, maalesef. Yağma artırıcılara gelince grup bölgelerine tek giremezsiniz. Tek kişilik oynadığınız zaman "Plus" paketten gelen bonuslar size yetecektir.
Saygılar,
Mert Meriç
Yardımcı yaratıklar için belirli bir seviye limiti var, maalesef. Yağma artırıcılara gelince grup bölgelerine tek giremezsiniz. Tek kişilik oynadığınız zaman "Plus" paketten gelen bonuslar size yetecektir.
Saygılar,
Mert Meriç

Konuya Cevapladığınız için Teşekürlerimi Sunarım. ''Puppetmaster Exp Artırcı Olarak Ne almam lazım.'' Lonca Puanı ve EXP Bonus (%50) Arttırıcı 1 Ay Dükkan Ürününde.Lonca Nasıl açabilirim Etkisi nedir.Plus Paketi alırsam Exp artışı veririyor bunu biliyorum exradan %50 daha çok artışı için DÜKKAN Ürünler'de ne almam gerekli.Daha öncede oynadımğımdan dolayı 1 senelik paketim vardı ara vermiştim işten dolayı İkv Oyunda hayatta sıfırdan başlamak istedim.
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Konuya cevap veren arkadaşlara teşekkür eder, ayrıntılı bilgi için ürün konularına göz atmanızı tavsiye ederim.
Yağma ve Şans arttırıcılar için: viewtopic.php?f=104&t=53296
Yardımcılar için: viewtopic.php?f=104&t=59524
Exp bonuslar için: viewtopic.php?f=104&t=53268
Ayrıca Lonca Exp bonus ürünü Loncaya katılmış tüm üyeleri kapsar. Bu oran plus paketten gelen %50 lik kişisel artış ile toplanır. Hem plus pakete hem bu ürüne sahip loncadaki oyuncunun tecrübe artışı %100 olur!
Bunun yanı sıra İKV Dükkan'dan kendi hesabınızıa alacağınız EXP Bonus ürünü ile tecrübe artışı %150 olur!
Herhangi bir loncaya dahil olmak için veya kendi loncanızı kurabilmek için Çemberlitaş Kutu yüklemelisiniz.
Lonca ayrıntılı bilgi için: http://www.istanbuloyun.com/LoncaSSS.aspx
Bilginize.
ProtectorDragon
Yağma ve Şans arttırıcılar için: viewtopic.php?f=104&t=53296
Ayrıca Lonca Exp bonus ürünü Loncaya katılmış tüm üyeleri kapsar. Bu oran plus paketten gelen %50 lik kişisel artış ile toplanır. Hem plus pakete hem bu ürüne sahip loncadaki oyuncunun tecrübe artışı %100 olur!
Bunun yanı sıra İKV Dükkan'dan kendi hesabınızıa alacağınız EXP Bonus ürünü ile tecrübe artışı %150 olur!
Herhangi bir loncaya dahil olmak için veya kendi loncanızı kurabilmek için Çemberlitaş Kutu yüklemelisiniz.
Lonca ayrıntılı bilgi için: http://www.istanbuloyun.com/LoncaSSS.aspx
Bilginize.
ProtectorDragon
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
-
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Bin Yetmiş Bir
Öncelikle hoşgeldin demek isterim.İstanbul Kıyamet Vakti'ne para yatırcaksan önce ben bu işi yapıcam demen gerekir.Yoksa nekadar yağma arttırıcıda alsan içinde yoksa olmaz arkadaşım, yeni başlıyorsun oyuna Plus paket ve 1 aylık %50 exp oranı arttırıcıyla çok rahat bir şekilde seviye kazanabilirsin.Şifacı açacaksan hayvan gerekli ancak diğer sınıflar için belki grup bölgelerinde işine yarayacaktır.
Zaten burada gereken herşey en ince ayrıntısına kadar yazılı iyi oku derim keyifli oyunlar..ProtectorDragon yazdı:Yağma ve Şans arttırıcılar için: viewtopic.php?f=104&t=53296
Bilginize.
ProtectorDragon
Size avans vermek için biraz vuruluyorum.
Bin Yetmiş Bir ~~ 1071
Bin Yetmiş Bir ~~ 1071
Teşekür Ederim herkese Konu Hakında Bilgi edindim.