ARKADAŞLAR BEN Hellboys 39 LEVEL ZAMANINDA OYNAMISTIM
vede Doktorr kadın şifacım vardı
fakat iki karekterimde çalındı suan oyuna yeniden başlamayı dusunuyorum eskılerden kımlr var ve benım karekterlerimi gören varmı oyun bırakma sebebım o kadar emegın karsılıgının calınması olmasaydı
KUKLACI ESKİLER GİRSİN ACİL
Re: KUKLACI ESKİLER GİRSİN ACİL
Son dönemlerde karakterinizi oyunda hiç görmedim . Geri dönerseniz eğer rahatlıkla eski mevke gelebilirsiniz
- Ahixqirdap
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: eSki bir AHİ...
Kardeşim ben 39 dan Ahixqirdap biliyr misin bilmem.Karakterini hiç görmedim malesefhellboyss yazdı:ARKADAŞLAR BEN Hellboys 39 LEVEL ZAMANINDA OYNAMISTIM
fakat iki karekterimde çalındı suan oyuna yeniden başlamayı dusunuyorum eskılerden kımlr var ve benım karekterlerimi gören varmı oyun bırakma sebebım o kadar emegın karsılıgının calınması olmasaydı
SeniNn aDını aNmamaK ßiR $aRtıDıR DoStLuqumuNn...
Eski Bir AHİ neferiydi --->>
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
Eski Bir AHİ neferiydi --->>
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
ıns kardeşim dönmeyi planlıyorum 49 kasması zor gıbı gozukuyo ama baslıcam bakalım ahıxgrdap kardeşim sende sagolahmetakif yazdı:Son dönemlerde karakterinizi oyunda hiç görmedim . Geri dönerseniz eğer rahatlıkla eski mevke gelebilirsiniz
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
ben Toxalexander. Mecoo
TeryBOGARD
UndAPRANAX
drAPRANAX
Deva loncası...
UndAPRANAX
drAPRANAX
Deva loncası...
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Lonca: byHMF
- Bymadxlord
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Karakterin Coktan beri oyunda görünmüyor su anda kullanılmıyor tahminimce
hellboys'u 49 gördüm sanırımhellboyss yazdı:ARKADAŞLAR BEN Hellboys 39 LEVEL ZAMANINDA OYNAMISTIM
- Palaxbiyik
- Salgın Koruyucusu
Kardeşm bn Acımasızadam beni hatrlarmsn bilmem ama birkaç kere çarını gördm adama pm attıım zmnda cevap vermiordu :?
- brkcm
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Karakterin eğer mynetse şu an mynet kullanılmıyor. Tüm hesaplar sobeede eğer aktarmayı başarabilirsen ve karakterlerin çalınmadıysa oynamaya devam edebilirsin. Bu konuda dikkatlice bakarsanız belki karakterleriniz çalınmamışdır.hellboyss yazdı:ARKADAŞLAR BEN Hellboys 39 LEVEL ZAMANINDA OYNAMISTIM
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat