Bundan önce yapılması gereken birçok şey var ancak ben yine de öneride bulunuyorum.
Kasadaki itemleri CTRL+sol tuşla yansıtabilme özelliği çok sayıda item satanlar için kolaylık sağlar. Açıkçası satacağım itemi tek tek çıkarıp yansıtıp geri koymaya üşeniyorum.
Umarım bazı şeylerden sonra bu da yapılır.
Kasadan Yansıtma
Re: Kasadan Yansıtma
İyi olur.EscapisT yazdı:Bundan önce yapılması gereken birçok şey var ancak ben yine de öneride bulunuyorum.
Kasadaki itemleri CTRL+sol tuşla yansıtabilme özelliği çok sayıda item satanlar için kolaylık sağlar. Açıkçası satacağım itemi tek tek çıkarıp yansıtıp geri koymaya üşeniyorum.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- MertMeric
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelords Of Darkness
Merhaba,
Bencede çok iyi olur. Ama burada dikkate almazlar...
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx buradan bildirim yollarsan çok iyi olur.
Saygılar,
Mert Meriç
Bencede çok iyi olur. Ama burada dikkate almazlar...
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx buradan bildirim yollarsan çok iyi olur.
Saygılar,
Mert Meriç

-
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Mantıklı
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
- LAstRoManC3
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
Çok iyi olur çantaya koy yansıt koy yansıt geri koy nereye kadar :roll:EscapisT yazdı:Bundan önce yapılması gereken birçok şey var ancak ben yine de öneride bulunuyorum.
UnuTmaYın Ben Sizin Annelerinizin sokağa Cıkarken Uyardığı Kotu CocuĞum 
IxMaTRaKSioNexI(^Ejder Asa)
KaDeRSiZxHaYLaZ(^Latif)
IxMaTRaKSioNexI(^Ejder Asa)
KaDeRSiZxHaYLaZ(^Latif)
Çantada kasaya taşırken oluşacak kaybolma işinide azaltır.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Hasta La Vista
+ 2 kasa yetmiyor artık
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
- FERRAND
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Alem-i Cihan
Katılıyorum. Kasa yetersiz geliyor artık.marasaldadas yazdı:+ 2 kasa yetmiyor artık

-
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Bin Yetmiş Bir
marasaldadas yazdı:+ 2 kasa yetmiyor artık
İki öneriyede katılıyorum gerekli, belki kasa ilk başta yeterliydi fakat artık +2 kasa dar gelmeye başladı..EscapisT yazdı:Bundan önce yapılması gereken birçok şey var ancak ben yine de öneride bulunuyorum.
Size avans vermek için biraz vuruluyorum.
Bin Yetmiş Bir ~~ 1071
Bin Yetmiş Bir ~~ 1071
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı
ZHOOM yazdı:marasaldadas yazdı:+ 2 kasa yetmiyor artıkİki öneriyede katılıyorum gerekli, belki kasa ilk başta yeterliydi fakat artık +2 kasa dar gelmeye başladı..EscapisT yazdı:Bundan önce yapılması gereken birçok şey var ancak ben yine de öneride bulunuyorum.
Kasadan item yansıtma önerisine katılmıyorum.
Çünkü,
Bölge kanalı ve Klan kanalında şuankinden çok fazla kirlilik olacaktır sürekli bazı kişiler materyal, eşya vs. yansıtacağı için.
Kasa sayısının yükseltilmesi önerisine katılıyorum fakat böyle birşey gelirse mutlaka Akçe veya Kutu aracılığı ile yapılacaktır.
Çünkü,
Bölge kanalı ve Klan kanalında şuankinden çok fazla kirlilik olacaktır sürekli bazı kişiler materyal, eşya vs. yansıtacağı için.
Kasa sayısının yükseltilmesi önerisine katılıyorum fakat böyle birşey gelirse mutlaka Akçe veya Kutu aracılığı ile yapılacaktır.