Belirtilen görüşlerin bazılarına katılmakla beraber ayrı düştüğümüz noktalarda var.
Lonca savaşları, itemler vb. şeyler için biraz erken gibi ki fuarda da bu lonca eklentisinin "beta" olduğu ve gelişeceği söylenmişti. Bence pek acele etmeye gerek yok, bu süreci kurulacak loncaların kendilerini toplaması için bir hazırlık süreci olarak görmek daha iyi olacaktır. Sonuçta direk bir lonca savaşı eklentisi gelmiş olsaydı hazırlıksız yakalanan loncalar için bu pekte olumlu sonuçlar doğurmayacaktı ki herkes bundan da şikayetçi olacaktı. Bence bazı şeylerin yavaş ilerlemesi, aceleye gelip büyük sorunlar doğurmasından daha iyidir.
Lonca savaşları ve lonca itemi eklentisi nasıl olacak ? bunu bekleyip göreceğiz, umarım güzel olur.
LP olayına gelirsek, evet herkesin belirttiği gibi çemberli taş bölgesinden gelen LP beklentilerin altında kaldı, fakat bu bir engel olmamalı. Sığınakta hızlı kasmak yerine çemberli taşta da LP kasılabilir ki iyi organize olmuş gruplar seri şekilde bölgeyi bitirip LPsini hızlıca kasabilir.
Gaffara gidememe konusu ise bu biraz loncanın sorunudur ki biz hem hızlı LP kasıp hemde çemberlitaşa gruplar çıkartabiliyoruz. Dediğim gibi iyi organize olunca herhangi bir sorun olmaz.
Genel olarak eksiklerle dolu olarak görülse de lonca eklentisi en azından geleceğe dönük olumlu bir adımdır
İyiForumlar...
Oktayım organize ye falan gerek yok LP kasacaksan adam gibi sığınağa gircen bunu sende biliyorsun. Çemberde seri olsan bir yere kadar seri olursun hepimiz bu seriliği yakalamış konumdayız lakin aynı sürede sığınakta bunun 3 katı LP alıyorsun yani organize falan değil hikaye. Çember zorsa LP side fazla olmalı anlatmak istediğim bu. 2 gündür sığınağa hiç girmiyoruz sıfır sayıyor sığınak sayacı hiç durmadan çemberdeyiz. Bu tempoda sığınak yapsak söyle olurdu demek istemiyorum başka yere çekilmesin diye. Olayın özü organizasyon işi hikaye adam gibi LP kasacaksan sığınağa girecen. Buda dediğim 1.5 yıl öncesine dönüş demek. Bizim sıkıntımız budur. İlerde LP kasma işinde RoA ve AS ın dışında ciddi uğraşlar başladımı görülecek ki Sığınaktan çıkan geri düşer. Tabi bu sistem hala devam ediyor ise...
diğer oyuncuların zararına bır şey yapıyorsunuz
sürekli lonca puanı kasarak
lonca esyaları cıktıgında gereklılık sevıyesı nın cok yuksek olmasına neden olucaksınız
yönetım lp lere bakarak demekkı bu kadar kolay kasılıyor dıyerek cok yuksek tutacak sevıyeyı
lonca listesinde ilk 5 aldı basını gıttı 1. lonca 6. loncanın 2 katı lp puanına sahıp
bu yuzden ben cemberlı tasın dusurulmesını sıgınak mıgratın arttırılmasını talep edıyorum
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
aken yazdı:diğer oyuncuların zararına bır şey yapıyorsunuz
sürekli lonca puanı kasarak
lonca esyaları cıktıgında gereklılık sevıyesı nın cok yuksek olmasına neden olucaksınız
yönetım lp lere bakarak demekkı bu kadar kolay kasılıyor dıyerek cok yuksek tutacak sevıyeyı
lonca listesinde ilk 5 aldı basını gıttı 1. lonca 6. loncanın 2 katı lp puanına sahıp
bu yuzden ben cemberlı tasın dusurulmesını sıgınak mıgratın arttırılmasını talep edıyorum
LP kasmaya devam büyük bir ihtimalle LP ile alinacak kisisel esyalar olacak suan oyunda henüz olmayan yeni model takilar gibi o yenilik geldiginde yeterli LP si olmayan oyuncular deli gibi kasmaya baslar ama milyon LP ve fazlasini devirmis adamlar hemen alip takar gerisi bakar :roll: