Lonca Puanı ve Yaratıklar

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ibraM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Lonca Puanı ve Yaratıklar

Mesaj gönderen ibraM »

Merhaba ;

Tartışmaya acık olan iletiler silinmiştir,Tartışmaya girmeden İletiyi Rapor et Seçeneğiyle bizlere bildiriniz.Aksi taktirde kişi veya kişiler modere uygulanıcaktır.

Bilginize.
Kullanıcı avatarı
Yaslikurt
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Osmanlı Hanedanlığı

Mesaj gönderen Yaslikurt »

Exixiz yazdı:
YasinKocamanca yazdı:Loncaların Sırf LP için sığınaklara girmesi bana garip geliyor bu yarış nereye kadar sürecek bunu bi düşünün arkadaşlar biz TLOO olarak başta sığınak ve miğrat attık loncamızdaki item eksikliği tamamlandı ve şu anda çemberli grupları kuruyoruz unutmayın arkadaşlar Lp ile orada birinci olmak birşey ifade etmiyor bu yüzden kafaya takılacak bir konu değil diye düşünüyorum

EffairGenclik
TLOO olarak hiç LP kasmasaydınız söylediklerinde haklıydın fakat belli bir yerden sonra bıraktınız buda eksik itemler tamamlandı falan tabiki değil :D. 1 buçuk yıl sonra insaların aklına eksik item olduğu gelip bir hışımla sıganakta tamamlama çabası ilginç tesadüf. Sebepleri sizleri ilgilendirir o veya bu demiycem. LP kasmamızın başlıca sebebi lonca seviyesine göre alınabilecek Eşyalardan faydalanmak, bunun seviyesini bilmediğimiz içinde kasmaya devam ediyoruz. Ne kadar LP nin yeterli olduğunu bilmiyoruz. Ayrıca bu konu sadece yönetime sesimizi duyurmak için açılmış bir konudur. Kimsenin farklı düşünmesine gerek yok.
sizinde bildiğiniz gibi lonca eklentisi geldiğinde oyunda aşırı lag vardı bizde o lagda gidipde gaffar kesicek değiliz.lag olduğu için hem lp kasalım hemde itemi eksik olan arkadaşlara item düşerelim dedik ama asla beyler hadi gelin grup yapalımda sıralamada en iyi biz olalım demedik bizimkiyle sizinkinin arasında dağlar kadar fark var.hı bide demişsinki lonca iteminin kaç level olcağını bilmiyoruz ondan kasabildiğimiz kadar kasıyoruz gelince kasarsınız ne aceleniz var sığınaklar kaçıyormu diycemde alakası yokki sırf hırsınız yüzünden sabah akşam sığınaklarda olduğunuzu herkez açık bi şekilde anlar yani hiç boşuna lonca itemini falan katmayın.

Ara sıra tuvalete gitmeyi unutmayın.
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

Yaslikurt yazdı:
Exixiz yazdı:
YasinKocamanca yazdı:Loncaların Sırf LP için sığınaklara girmesi bana garip geliyor bu yarış nereye kadar sürecek bunu bi düşünün arkadaşlar biz TLOO olarak başta sığınak ve miğrat attık loncamızdaki item eksikliği tamamlandı ve şu anda çemberli grupları kuruyoruz unutmayın arkadaşlar Lp ile orada birinci olmak birşey ifade etmiyor bu yüzden kafaya takılacak bir konu değil diye düşünüyorum

EffairGenclik
TLOO olarak hiç LP kasmasaydınız söylediklerinde haklıydın fakat belli bir yerden sonra bıraktınız buda eksik itemler tamamlandı falan tabiki değil :D. 1 buçuk yıl sonra insaların aklına eksik item olduğu gelip bir hışımla sıganakta tamamlama çabası ilginç tesadüf. Sebepleri sizleri ilgilendirir o veya bu demiycem. LP kasmamızın başlıca sebebi lonca seviyesine göre alınabilecek Eşyalardan faydalanmak, bunun seviyesini bilmediğimiz içinde kasmaya devam ediyoruz. Ne kadar LP nin yeterli olduğunu bilmiyoruz. Ayrıca bu konu sadece yönetime sesimizi duyurmak için açılmış bir konudur. Kimsenin farklı düşünmesine gerek yok.
sizinde bildiğiniz gibi lonca eklentisi geldiğinde oyunda aşırı lag vardı bizde o lagda gidipde gaffar kesicek değiliz.lag olduğu için hem lp kasalım hemde itemi eksik olan arkadaşlara item düşerelim dedik ama asla beyler hadi gelin grup yapalımda sıralamada en iyi biz olalım demedik bizimkiyle sizinkinin arasında dağlar kadar fark var.hı bide demişsinki lonca iteminin kaç level olcağını bilmiyoruz ondan kasabildiğimiz kadar kasıyoruz gelince kasarsınız ne aceleniz var sığınaklar kaçıyormu diycemde alakası yokki sırf hırsınız yüzünden sabah akşam sığınaklarda olduğunuzu herkez açık bi şekilde anlar yani hiç boşuna lonca itemini falan katmayın.

Bı Lonca ıtemını hemen almak varda bır de tekrar gunlerce ugrasıp lp kasıp ondan sonra almak var. Bence bunların arasında cok fark var ılkler her zaman onemlıdır bence :) Ben ıstersem tuvalete gıtmeden kasarım seni hic ve hic ilgilendirmez..

Senın tuvalet yerıne baska yerlere gıtmen lazım bu acılarını cozmen ıcın :) Karısmak degıl sadece kucuk bır tavsıye
Exixiz
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Exixiz »

Yaslikurt yazdı:
Exixiz yazdı:

EffairGenclik

Al bi tane daha ne istiyosanız yapın kardeşim hadi bakım tamam dediğn gibi olsun, hırs yaparız keyif yaparız bundan da size ne. İyi ki bir açıklama yaptık, atlayın hemen. Konumuzu değiştirmeyin gidin istediğiniz konuyu açın orda tartışcak adam bulun kendinize. Bir isteğimiz var konu açıyoruz illa zıplayıp abuk sabuk yerlere çekceksiniz konuyu. Alkış mı bekliyosun yazdıkların için al tebrik ederim çok güzel hadi şimdi gereksiz meşgul etme burayı...
Exixiz
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Exixiz »

Lonca sistemi geldi iyi hoş elinize sağlık. Fakat aceleye getirildiği apaçık ortada. Bir çok eksiği var. Yaratıkların verdiği lonca puanları insaları sığınağa mahküm etti yahut migrata. Bu herkes için sorun. Sığınaktaki boss lar dan alacak itemi olmayanlar full sığınakta. Bakıyorum şaheseri olmayan aradaşlar çoğu zaman sıra bekliyor(ihtiyacı olanlar) girmek için. Bence çemberlitaş gb sinin verdiği lonca puanları çok yetersiz. Gaffar gibi bir boss un hele ki çok komik. Kalfa, GBM70 ve GBM71 keza oyle. Yönetim umarım bununla ilgili bir çalışma yapıyorsunuzdur. Lonca savaşları falan bunlar bahsetmiyorum bile. En azından Çemberlitaşdan gelecek LP leri artırın ki insaları 1 buçuk yıl öncesine geri döndürdünüz yenilik diye gelen güncelleme gerilemeden başka bişey değil. 2 tane lonca adam gibi uğraş veriyor LP kasmak için. Gaffar kesmek istiyorum sayenizde sığınaktan çıkamaz olduk. Hem kasmanın da bir zorluğu olsun. Sıralamada ilk 2 içerisinde yer alan bir lonca nın lideriyim (RoA). Lonca sistemi geldiğinden beri GAFFAR ın yüzünü göremez olduk. Lütfen bununla ilgilli bir çalışma yapın. Desteğe de gerekli maili gönderdim. İlerlemek istiyoruz artık oyun garip bir hal aldı bu hata yapıyorsunuz. Sığınak, migrat gibi GB lerden gelen LP lerin düşürlürken. Çemberlitaş ınkini hatrı sayılır bir şekilde artırılmasını talep ediyorum.

Güncel...
Kullanıcı avatarı
XGaFFaRDeDeX
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen XGaFFaRDeDeX »

Exixiz yazdı:Lonca sistemi geldi iyi hoş elinize sağlık. Fakat aceleye getirildiği apaçık ortada. Bir çok eksiği var. Yaratıkların verdiği lonca puanları insaları sığınağa mahküm etti yahut migrata. Bu herkes için sorun. Sığınaktaki boss lar dan alacak itemi olmayanlar full sığınakta. Bakıyorum şaheseri olmayan aradaşlar çoğu zaman sıra bekliyor(ihtiyacı olanlar) girmek için. Bence çemberlitaş gb sinin verdiği lonca puanları çok yetersiz. Gaffar gibi bir boss un hele ki çok komik. Kalfa, GBM70 ve GBM71 keza oyle. Yönetim umarım bununla ilgili bir çalışma yapıyorsunuzdur. Lonca savaşları falan bunlar bahsetmiyorum bile. En azından Çemberlitaşdan gelecek LP leri artırın ki insaları 1 buçuk yıl öncesine geri döndürdünüz yenilik diye gelen güncelleme gerilemeden başka bişey değil. 2 tane lonca adam gibi uğraş veriyor LP kasmak için. Gaffar kesmek istiyorum sayenizde sığınaktan çıkamaz olduk. Hem kasmanın da bir zorluğu olsun. Sıralamada ilk 2 içerisinde yer alan bir lonca nın lideriyim (RoA). Lonca sistemi geldiğinden beri GAFFAR ın yüzünü göremez olduk. Lütfen bununla ilgilli bir çalışma yapın. Desteğe de gerekli maili gönderdim. İlerlemek istiyoruz artık oyun garip bir hal aldı bu hata yapıyorsunuz. Sığınak, migrat gibi GB lerden gelen LP lerin düşürlürken. Çemberlitaş ınkini hatrı sayılır bir şekilde artırılmasını talep ediyorum.

Güncel...
burayi bilmiyorum ama bizim sunucuda cok yakinda kisisel ayni zamanda lonca Lp si ile turuncu saheser yeni model takilar alinabilecegi söylentileri var.dogrumu degilmi belli degil hemen bugün aciklansa bile 15 m LP karsiligi taki setinin tek parcasi alinabilirmis sözde oda daha cok az kiside var ama bizimkiler cok yakinda onuda cikarir
L.O.D.O.S
korayeus
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen korayeus »

arkadaşıma canı gönülden katılıyorum bu konu üzeride durulursa gayet iyi olur

++++++111111
Kullanıcı avatarı
xBaTMaNx
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen xBaTMaNx »

XGaFFaRDeDeX yazdı:
Exixiz yazdı:Lonca sistemi geldi iyi hoş elinize sağlık. Fakat aceleye getirildiği apaçık ortada. Bir çok eksiği var. Yaratıkların verdiği lonca puanları insaları sığınağa mahküm etti yahut migrata. Bu herkes için sorun. Sığınaktaki boss lar dan alacak itemi olmayanlar full sığınakta. Bakıyorum şaheseri olmayan aradaşlar çoğu zaman sıra bekliyor(ihtiyacı olanlar) girmek için. Bence çemberlitaş gb sinin verdiği lonca puanları çok yetersiz. Gaffar gibi bir boss un hele ki çok komik. Kalfa, GBM70 ve GBM71 keza oyle. Yönetim umarım bununla ilgili bir çalışma yapıyorsunuzdur. Lonca savaşları falan bunlar bahsetmiyorum bile. En azından Çemberlitaşdan gelecek LP leri artırın ki insaları 1 buçuk yıl öncesine geri döndürdünüz yenilik diye gelen güncelleme gerilemeden başka bişey değil. 2 tane lonca adam gibi uğraş veriyor LP kasmak için. Gaffar kesmek istiyorum sayenizde sığınaktan çıkamaz olduk. Hem kasmanın da bir zorluğu olsun. Sıralamada ilk 2 içerisinde yer alan bir lonca nın lideriyim (RoA). Lonca sistemi geldiğinden beri GAFFAR ın yüzünü göremez olduk. Lütfen bununla ilgilli bir çalışma yapın. Desteğe de gerekli maili gönderdim. İlerlemek istiyoruz artık oyun garip bir hal aldı bu hata yapıyorsunuz. Sığınak, migrat gibi GB lerden gelen LP lerin düşürlürken. Çemberlitaş ınkini hatrı sayılır bir şekilde artırılmasını talep ediyorum.

Güncel...
burayi bilmiyorum ama bizim sunucuda cok yakinda kisisel ayni zamanda lonca Lp si ile turuncu saheser yeni model takilar alinabilecegi söylentileri var.dogrumu degilmi belli degil hemen bugün aciklansa bile 15 m LP karsiligi taki setinin tek parcasi alinabilirmis sözde oda daha cok az kiside var ama bizimkiler cok yakinda onuda cikarir
ilginc :idea:
Resim
BebeRuhii
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen BebeRuhii »

Aslında yıllarca "lonca eklentisi" bir şehir efsanesine dönmüştü.Ha bu sene gelir ha seneye gelir derken gündemimizden bile çıkardığımız bir dönemde geliverdi.Bütün oyuncuların ve benim de kanaatim odur ki ;gelen "lonca eklentisi" tamamen hayal kırıklığı yarattı.
1_"Lonca pasaportu"nun sadece bir karakterle sınırlı olması,her bir karaktere ayrı bir "lonca pasaportu" alınması yerine bir pasaportun tüm hesaptaki karakterleri içermesini beklerdik.Ama, para hırsı ağır basmış belliki...
2_ Bütün loncalar'ın hızlı bir şekilde lp kasabileceği tek yer Sığınak .Bu da oyuncuları ve oyunu geriye götürüyor.Çemberli'deki boss'ların ve diğer yaratıkların verdiği lp puanlarının daha yüksek olması gerekirken bu düşünülmemiş...
3-"Lonca seviyesi kaçta sınırlı olacak?Vaadedilen "loncaya özel item"ler nelerdir ve nezaman ,hangi şartlar oluştuğunda verilecek?" gibi soruların cevabı şimdilik yok....
4-Loncada olmak ,aynı zamanda bir aile ortamında olmaktır.Bu husus bütün loncalar için geçerlidir.Buna dayanarak en azından lonca içersindeki elemanlara "Turuncu itemler"in aktarınımın olmasını beklerdik.Yani daha açık bir ifadeyle sadece loncaya özel parasız olarak "turuncu itemler" aktarılabilmeli.Bunu da özellikle Yöneticilerden bekliyoruz.
Bunlar benim tesbit etiğim olumsuz yada eksik yönler.Bana göre tek olumlu yönü "lonca kanalı".Lonca kanalından herkes çok daha hızlı iletişime geçiyor,muhabbet sohbet ve dostluk daha da bi pekişiyor.Gerisi teferruat zaten.Ama onda da maalesef Plus'u olmayan "lonca kanalı"nı kullanamaz gibi abuk bir madde olmasa...
İyi eğlenceler..
http://f1208.hizliresim.com/10/3/bdq2p.png
BebeRuhi
RoA Genel Yetklisi
Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen WaxWhineRAVYN »

Selamlar,

Belirtilen görüşlerin bazılarına katılmakla beraber ayrı düştüğümüz noktalarda var.
Lonca savaşları, itemler vb. şeyler için biraz erken gibi ki fuarda da bu lonca eklentisinin "beta" olduğu ve gelişeceği söylenmişti. Bence pek acele etmeye gerek yok, bu süreci kurulacak loncaların kendilerini toplaması için bir hazırlık süreci olarak görmek daha iyi olacaktır. Sonuçta direk bir lonca savaşı eklentisi gelmiş olsaydı hazırlıksız yakalanan loncalar için bu pekte olumlu sonuçlar doğurmayacaktı ki herkes bundan da şikayetçi olacaktı. Bence bazı şeylerin yavaş ilerlemesi, aceleye gelip büyük sorunlar doğurmasından daha iyidir.

Lonca savaşları ve lonca itemi eklentisi nasıl olacak ? bunu bekleyip göreceğiz, umarım güzel olur.

LP olayına gelirsek, evet herkesin belirttiği gibi çemberli taş bölgesinden gelen LP beklentilerin altında kaldı, fakat bu bir engel olmamalı. Sığınakta hızlı kasmak yerine çemberli taşta da LP kasılabilir ki iyi organize olmuş gruplar seri şekilde bölgeyi bitirip LPsini hızlıca kasabilir.
Gaffara gidememe konusu ise bu biraz loncanın sorunudur ki biz hem hızlı LP kasıp hemde çemberlitaşa gruplar çıkartabiliyoruz. Dediğim gibi iyi organize olunca herhangi bir sorun olmaz.

Genel olarak eksiklerle dolu olarak görülse de lonca eklentisi en azından geleceğe dönük olumlu bir adımdır ;)

İyiForumlar...
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

“Genel Sohbet” sayfasına dön