Sobe telefonla yeni şifre

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Orhann
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Sobe telefonla yeni şifre

Mesaj gönderen Orhann »

Öncelikle Merhaba;

Ben oyuna bir süre ara vermiştim geri dönmeyi düşünüyorum sobe şifremi unuttum msn yide hangisine yaptığımı unuttum ama telefonda güvenliğe almıştım sms ile üyeliğimi yeni şifre istemek için ne yazıp kaç'a göndericem ? teşekkürler..
Bir zamanlar bir tablo kadar güzel İstanbul'da sen bu savaşın neresindesin?
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Re: Sobe telefonla yeni şifre

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Orhann yazdı:Öncelikle Merhaba;

Ben oyuna bir süre ara vermiştim geri dönmeyi düşünüyorum sobe şifremi unuttum msn yide hangisine yaptığımı unuttum ama telefonda güvenliğe almıştım sms ile üyeliğimi yeni şifre istemek için ne yazıp kaç'a göndericem ? teşekkürler..

Bulunduğun msn veya hotmail adrsinde sifremi unuttum değin yerde 3 secenek çıkar bunlardan bir tanesi cep telfonu olandır.

ONA TIKLAYIP İŞLEMİNİ GERÇEKLEŞTİREBLİRSİNDE bir sorun var çalışmıyor geri dönmüyor.

Msn adresine ulaştığında sobee bolümünden şifremi unuttum deyip mail adresine gönderiyor.

Bu arada herhangi bir yere sms göndermiyorsun secenekte telfon kadıdını xxxxx olarak belirtiyor ona gönder dedimmi gönderiyor ama çalışmıyor bana gelmedi şifre. Kaydettiğirken onay şifresi geliyor şifreyi isteyince göndrmiyor orasıda entrasan.
A R Z L O D O S

“Genel Etkileşim” sayfasına dön