Lonca Sistemi Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SoldierKurt
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Lonca: yok

Lonca Sistemi Hk.

Mesaj gönderen SoldierKurt »

Şuanki lonca sistemini çok saçma buluyorum nedeni ise Lonca açmak veya loncaya katılmak için oyuna para yatırmanız gerekiyor.Bu iki işlem içinde oyuna para vermek kadar saçma birşey daha görmedim ben.Ben oyuna tek başıma başladım çoğu kişi gibi biçok arakdaşım da dalga geçti açıkçası oyun grafik ve kontrol bakımından kötü olduğu için ama salla deyi başladım oyuna.Bi süre sonra arkları cagırdım tekrar klan lonca vb. bişey varsa gelek kurak takımı dediler.Ama loncayı kurmakta loncaya girmekte paralı oldugu icin gelmekten vazgeçtiler oyun çünkü bu kadar para vermeye degecek bi oyun kıvamında deil henüz.Ben para vermedimmi verdim.Aldım cemberlitas kutumu oynuyorum ama öyle herkez kolay kolay para vermez bu oyuna nedeni ise oyunda ne grafik,ne kontrol var ve sık sık olan LAG sorunu şu oyuna para veriyorsak manevi duygular yüzünden veriyoruz işte eminönü,istanbul,tamamen yerli bir oyun olduğu içini filan ama işi bu kadar paraya vurmanında bir anlamı yok.En azından su lonca sistemini açın zaten playerda artacak o zman satarsınız kutularınızı yine kar eden siz olursunuz.Yerli oyun diye biz destek verdikçe sömürmeye çalışıyorsunuz.Gidip Knıght,Silkroad oynamasınıda biliriz ama Yerli oyunuma destek verelim diyoruz.Yanlış mı yapıyoruz acaba ?
Resim
PitbuLL
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: Lonca Sistemi Hk.

Mesaj gönderen PitbuLL »

Merhaba,
Lonca sistemi hakkında görüş ve önerileriniz için ; http://istanbuloyun.com/support.aspx veya
viewtopic.php?f=46&t=83662 Adreslerini kullanınız.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön