Nadide ve Şaheserler Aktarılsın Diyenlere...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Suikast
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Nadide ve Şaheserler Aktarılsın Diyenlere...

Mesaj gönderen Suikast »

Öncelikle SeLamlar

Junon ve Kenan'ın geldiği günden İtibaren Takılar ve zırhlar için epey bi Uğraşmıştım, Her Ne Kadar Savaşçım Takı Yönünden Şanslı oLsada Büyücüde öyLe olmadı Yaklaşık 7 ay Bi Yüzük için Uğraşmıştım.Savaşçı, Büyücü, Şifacı 3 karakterimi Full dizmem yaklaşık 1 YıL Sürdü.

Şimdi GeLelim bunu Yazmamın Sebebine.

Nadide ve Şaheserler Aktarılsın diyen bi Çok Oyuncu Var.Farzedelim Aktarıldı ve bende Fazla oLan İtemleri eşe Dosta Verdim.Sadece Ben Değil Bunu Herkes Yapsa Ve Oyundaki GÜÇ üstünlüğü Eşitlense, Yani Herkes Maxımum Güçte Olsa Oyunun Ne anLamı Kalıcak ?

veya

Benim 1 YıLda Elde Ettiğimi Adamın Teki GeLip Alış Verişte 2 Dakikada Kazanırsa ' Adalet ' unsuru Ne oLucak ?

Herkes Kısayoldan elde Etmeye Yönelirse Grup Bölgelerine Rağbet Azalmıyacakmı ?

Üstünü Dizen Oyuncu Oyundan Zevk aLmak İçin Savaşmaya Yönelmiyecek mi ?

KüfürLer, Hırsızlıklar, Artmıyacak mı ?

Bunlar Benim Düşüncemdir, Eğer Size Bölgelere giripte İtem düşürmek Zor Geliyosa Unutmayın BİZDE GEÇTİK O YOLLARDAN.

Kod: Tümünü seç

Başarmak zordur, Kolaya kaçarsan sonuç basitleşir.
                          Unutma,
   Yokuş aşağı inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir.
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Re: Nadide ve Şaheserler Aktarılsın Diyenlere...

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Migrat ve sıgınak eskide kaldı cemberli yeni bölüm geldi Bankası saheserle dolan bir adamın halini nasıl anlıacan.

Onu silecegğine yeni başlıyan oyunculara yada grup bulup migrat ve sıgınaklara giremeyenere ne demeli onlar insan değilmi onlar camberlide yeni itemler düşürmek hakları değilmi.

Güç unsuru bir yerden sonra tarf değiştiryor hem eşte dosta dye düşünmende biraz abes ticarati olmuyormu bunun zati sende birtsne varsa satmıyacan 3-5 tane olunca silecenmi silecegine örs parasını çıkar bee.

Nese Aktarılsada olur aktarılmasa olur. Sistem çok adil miş gibi herkese bir item veredin aktarma sorunu olmazdın kimsenin ama bir ayakkabıdan 10 tane olunca işler değişiyor biraqzcık.

Silmeye devam ozaman yakında çemberlideki esyaları silmeye sıra gelince üstünlük bir üst grup bölgesinde olur.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
BAKII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BAKII »

ARZLODOS yazdı:Migrat ve sıgınak eskide kaldı cemberli yeni bölüm geldi Bankası saheserle dolan bir adamın halini nasıl anlıacan.

Onu silecegğine yeni başlıyan oyunculara yada grup bulup migrat ve sıgınaklara giremeyenere ne demeli onlar insan değilmi onlar camberlide yeni itemler düşürmek hakları değilmi.

Güç unsuru bir yerden sonra tarf değiştiryor hem eşte dosta dye düşünmende biraz abes ticarati olmuyormu bunun zati sende birtsne varsa satmıyacan 3-5 tane olunca silecenmi silecegine örs parasını çıkar bee.

Nese Aktarılsada olur aktarılmasa olur. Sistem çok adil miş gibi herkese bir item veredin aktarma sorunu olmazdın kimsenin ama bir ayakkabıdan 10 tane olunca işler değişiyor biraqzcık.

Silmeye devam ozaman yakında çemberlideki esyaları silmeye sıra gelince üstünlük bir üst grup bölgesinde olur.

+10000000000000000000000000 çok haklısın gereken cevabı vermişsin konu sahibine ;) hem emekten bahsetmiş eleştirirken hemde eşe dosta dağıtmaktan söz etmiş çok tezat durum .
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI

BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM

Abdülhamid

EbuDüCaNe
ZHOOM
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Bin Yetmiş Bir

Mesaj gönderen ZHOOM »

Konuyu açan arkadaşımıza katılıyorum ve BAKII arkadaş farzedelim yazmış gözlük camların buhulandı sanırım!
Aklınızı kullanın parası olan adam emek harcamadan (Parayı kazandığı yol girerse araya durum değişir.) alışverişte parayı basıp item çekebilcek ve bölgelere olan ilgi azalacak. Şahsen param var neden gireyim ki bölgeye ? Parayı basarım alırım alışverişte yani anlatmak istediğim nadide ve şaheser aktarılırsa arkadaşın dediği gibi bir güç eşitliği çıkar fakat bu birisi emekle yapmış diğeri parayla almış kavgasına döner.

-Emek verene acırım...
Size avans vermek için biraz vuruluyorum.

Bin Yetmiş Bir ~~ 1071
Kullanıcı avatarı
Notr25
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Mu Be On

Mesaj gönderen Notr25 »

Suikast yazdı:

Benim 1 YıLda Elde Ettiğimi Adamın Teki GeLip Alış Verişte 2 Dakikada Kazanırsa ' Adalet ' unsuru Ne oLucak ?

+1
Kullanıcı avatarı
BAKII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BAKII »

ZHOOM yazdı:Konuyu açan arkadaşımıza katılıyorum ve BAKII arkadaş farzedelim yazmış gözlük camların buhulandı sanırım!
Aklınızı kullanın parası olan adam emek harcamadan (Parayı kazandığı yol girerse araya durum değişir.) alışverişte parayı basıp item çekebilcek ve bölgelere olan ilgi azalacak. Şahsen param var neden gireyim ki bölgeye ? Parayı basarım alırım alışverişte yani anlatmak istediğim nadide ve şaheser aktarılırsa arkadaşın dediği gibi bir güç eşitliği çıkar fakat bu birisi emekle yapmış diğeri parayla almış kavgasına döner.

-Emek verene acırım...

bak işte kendi ağzınla söylüyorsun madem ki emek verenlerin yanındasın o zman emeğin ve adaletin olması için bu aktarımn gelmesi gerektiğini düşünüyorum ve açtıgım konuda 50 ye yakın destekçi mevcut bi bakmanı öneririm aynı itemlerden 4, 5 tane düşüren oyuncuların emeğinin karşılığını alması gerekmez mi en basitinden bunu cevaplarsan sevinirim ;)
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI

BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM

Abdülhamid

EbuDüCaNe
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Görende oyun parası gökten yağıyor zannedecek.
Biri emek vermiş almışta digeri emeksiz almışta oyun parası kesen parayı nirden alıyor acaba sanki belki senin 6 full migrat elbisen var ama cantada 100 m bile yok.

Adamın bir adam gibi itemi yok ama cantasında 500 m si var böylemi anlıyacagız.

Emek nedir sence sen kaç para kesebildin oyunda soram sana
Diyelim benim eştim dostum yok item alabilmek için gece gündüz hayvan kesip isportacıda satıyom. Migrat ve sıgınaklara giremiyom grup bulmak için benim çembeliğe girmeye hakkım yokmu bunu mu demek istiyon.

Cantasında örs parası olmayanın migrat ve sıgınaklarda dizdiği itemleri emek var oyunda madencilik yaaprak gecesini gündüzünü katarak oyun parası yapanın emeği yokmu bunu mu anlıyacağız.

Tİcaretin içine edilmiş zati bağlamalı eşyalarla oyun da 4-5 arkdaşın olsun çevrende tamamdır.

Parayı bastırı alır parayı nerden alıyor oyun parasını babasının verdiği harçlıklarlamı alıyor sana göre.

3-5 kişi bulmuşşunuz sıgınak atın sonra dizin elbiseniz tamamlandı bu kez zevk için girin. sonra emek verdik.

Bir yeni başlıyanda ejder üretecem diye günün 8 saatini akrep felan kessin onlarla madenleri alacagım sonra migrat yaapcam sonra sıgınak sonra çemberli yapacam oz amana kadar sizinkiler çöp item olsun adam tekrar başa dön bu kezde çamberliteki itemleri yapamk için hayvan kes bilmem ne oo işi var gelde oyundan soğutma vatandaşı adil olun canımı yiyin.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
Suikast
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Suikast »

ARZLODOS yazdı:Migrat ve sıgınak eskide kaldı cemberli yeni bölüm geldi Bankası saheserle dolan bir adamın halini nasıl anlıacan.

Çemberlide Elbette İtem Düşürmek Herkesin Hakkıdır Fakat,

Bu Oyun BeLLi bi Sıralama Şekline Göredir. Daha İyi Anlaman İçin Maddeler Halinde Yaziyim.

* Maden Çekmeden veya İtem Kasmadan Para Kazanılmaz.
* Para yoksa [SaRı] efsunlu İtemlerde ALınmaz.
* İtemler aLınmadan Bölgelere girmekte Sorun Yaşanır.
* Kenandan ve Junondan Şaheser Niteliğindeki itemler oLmadan'da Çemberliye Girilmez.

Çemberli Var Diye Oyuna Yeni Başlayan Adam Çemberliden Üstünü Dizmek Zorundamı ? veya Herkes Grup Bölgelerinde 3-5 Hasar Kazanmak İçin Deli Gibi Zaman Harcarken Yerinde Oturup Çabalamadan Kazanan Adam oLur mu ?

Oyun Parası Konusuna Gelince; Bu Gün Baktığımda hiçte Zor Kazanılan bişey Değil;

Adam 10 Car Kasar Karizmasını Satar yolunu Bulur
Veya Bugün yasak oLmasına Rağmen Gayi Meşru Sitelerde Akçe-Plus Satanlara ne DemeLi ?
En Basidi Otur Günde 1 menekşe Çek Ayda 3 Şaheser üretirsin Menekşe ParasıyLa...

Unutma,
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Çemberli Var Diye Oyuna Yeni Başlayan Adam Çemberliden Üstünü Dizmek Zorundamı ? veya Herkes Grup Bölgelerinde 3-5 Hasar Kazanmak İçin Deli Gibi Zaman Harcarken Yerinde Oturup Çabalamadan Kazanan Adam oLur mu ?
ALINTI

Nese eninde sonunda bu nadide eşyalar aktarılacak oyun içinden ticareti olacak sekilde aktarılması oyuna birqz canlılık verecektin Olmadı dükkana akçe sistemi ile değişik bir yömtemdede aktarılacak benim için farketmez.

Oyunda para kazanmak hiçte zor bişi değil diyorsan önce kazan sonra konuş.

10 çar kesecekmişsinde 10 carında alıcısı vardın sanki durmadan yazmışlar foruma 10 carın olsa günde 50 m kazanırsın ayda 1,5 milyar felen filan önce yapın sonra havanızı basın.
En son ARZLODOS tarafından 22 Ara 2011 05:35 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
Suikast
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Suikast »

ARZLODOS yazdı:Çemberli Var Diye Oyuna Yeni Başlayan Adam Çemberliden Üstünü Dizmek Zorundamı ? veya Herkes Grup Bölgelerinde 3-5 Hasar Kazanmak İçin Deli Gibi Zaman Harcarken Yerinde Oturup Çabalamadan Kazanan Adam oLur mu ?

Nese eninde sonunda bu nadide eşyalar aktarılacak oyun içinden ticareti olacak sekilde aktarılması oyuna birqz canlılık verecektin Olmadı dükkana akçe sistemi ile değişik bir yömtemdede aktarılacak benim için farketmez.

Oyunda para kazanmak hiçte zor bişi değil diyorsan önce kazan sonra konuş.

10 çar kesecekmişsinde 10 carında alıcısı vardın sanki durmadan yazmışlar foruma 10 carın olsa günde 50 m kazanırsın ayda 1,5 milyar felen filan önce yapın sonra havanızı basın.
Kusura Bakmada Tek Başıma Maden Çekerek Ayda 900 m Kasıyorum. Zor Bişi Değil İstedin mi oLur Ama Herşeyi yönetimden Bekleyip İşin Kolayına Kaçarsanız daha o tür İtemler Çoook hayaliniz oLur.

Unutma,

“Genel Etkileşim” sayfasına dön