GM LÜTFEN YARDIM!! (HIRSIZLIK)

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
IIKuvvetmiramfII
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

GM LÜTFEN YARDIM!! (HIRSIZLIK)

Mesaj gönderen IIKuvvetmiramfII »

Bu aksam BuMeRaNGeFSaNe denen karakterin sahibi tarafından 3 menekse, 2 meran mücevheri, 2 liderlik, 2 kadim pence çalınmıştır. Oyunda kuzenim oldugundan print screen alamamış , lütfen bu hırsızları artık süresiz banlayın kac kisinin canı yandı benim 1 senelik emegimi caldılar bu 2nci yasadıgım hırsızlık!. Üzüntümü bilemezsiniz ben en az 3-4 kutu aldım su ana kadar her sekilde destek oldum oyununuza ama Sizden ricam ya benim calınan malzemelerimi geri verin yada ben bu hırsızın hakkında işlem istiyorum. Ayrıca bide bu karaktersizi ilan ettim diye beni susturdunuz oyunda benim canım yanmış anlayıs bekliyorum ve acil cevap istiyorum.
Kullanıcı avatarı
OrdeaL
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: GM LÜTFEN YARDIM!! (HIRSIZLIK)

Mesaj gönderen OrdeaL »

Elinde ss olsa bile burada faydası olmaz ;)
okan34
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of AnatoliA

Mesaj gönderen okan34 »

Selam hocam ,

Öncelikle bu tür konu başlığı açmak yanlıştır bakınız forum kuralı 4 ;

4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir.)

Ayrıca forum üzerinden hiçbirşekilde mataryallerinizi kurtarmak söz konusu olamaz ve karakterinizin güvenliği, sorumluluğu kullanan kimselere aittir. Yinede desteğe mail atarak mağduriyetini bildirmenizde fayda var sorununuza yardımcı olabilirler.
  • Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi

Rapismylifee
[/size]
  • Resim

• www.raidersofanatolia.com
    [/color]
IIKuvvetmiramfII
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

okan34 yazdı:Selam hocam ,

Öncelikle bu tür konu başlığı açmak yanlıştır bakınız forum kuralı 4 ;

4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir.)

Ayrıca forum üzerinden hiçbirşekilde mataryallerinizi kurtarmak söz konusu olamaz ve karakterinizin güvenliği, sorumluluğu kullanan kimselere aittir. Yinede desteğe mail atarak mağduriyetini bildirmenizde fayda var sorununuza yardımcı olabilirler.

Bu benim başıma 2nci kez geldi ilkinde ecel malzemeleriyle birlikte çarım komple soyuldu hic bir işlem yapılmadı çarı dımdızlak geri aldım. Şimdi de adamla alısveris yaparken kuzenim saydıgım itemler çalınmış? Çalan kişiyle konusuyorum yeminler ediyo elektrik kesildi düştüm diyo böyle bisey mümkün mü? Bence değil. Ayrıca cok zor degil istedigim 3 menekseyi geri versinler yeter emek bu baska bisey degil.
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Senin carlarına giren çıkan belli değilki bir kuzenin kuzenin yerine onun kuzeni durmadan başka biri nobetleşe maden topluyonuz biride hazırı bulmuş konmuş misali.

Suç kimde acaba.
A R Z L O D O S
IIKuvvetmiramfII
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

ARZLODOS yazdı:Senin carlarına giren çıkan belli değilki bir kuzenin kuzenin yerine onun kuzeni durmadan başka biri nobetleşe maden topluyonuz biride hazırı bulmuş konmuş misali.

Suç kimde acaba.

Sen ne sacmalıyosun kardesim? Madeni toplarım istedigim gibi seni mi gerdi bu? Ne kadar aciz insanlarsızın ki tek basıma ugrasıyorum cekemiyosunuz. Adam dedigim madenleri caldı diyorum en az 150 m? Ama Allah insallah sana da verir aynısını o zaman anlarsın ne demek istedigimi herkes haddini bilsin bu emek hırsızlarına fırsat vermeyin git madene cek cekebiliyosan aptal aptal konusup benim canımı sıkma daha fazla.
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Ben saçmalamıyom diyomki şifreni senden başkası kullanmasın senin emeklerinide çalar başka seylerinide çalanın eline yürüyerek gitmedi ya bu madenler. Benim başıma gelsin diye beduua edecegine kendin artık uyanık ol.

Emeğini çaldıryorsun be seni görüyorum gece gündüz maden topluyon gelip biri emeiğini çalıyor sen başkasına çatıyon simdi sana nasıl biri yardım edecek eğer topladıgın madenleri muhaza etmek için en azından kimsenin ilmediği bir carda sakla maden toplattırmak için kuzenine veya bir başkasına gönül rahatlığı ile bırakablirsin.

Buna sadece sen üzülün bir başkası üzülmez. Bu arada aziz kelimesi iade.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

madene cek cekebiliyosan aptal aptal konusup benim canımı sıkma daha fazla.
Yakışmadı ama neyse önemli değil.
A R Z L O D O S
PitbuLL
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PitbuLL »

Merhaba,

Oyun içerisinde yaşadığınız bu olumsuz durum için öncelikle geçmiş olsun.
Materyal alışverişlerinde ve aktarımlarda tanıdığınız kişilerle yapmanızı daha önce Defalarca bu forum üzerinden duyurduk.
Bu konu hakkında yapılacak herhangi bir moderasyon bulunmamaktadır.

Ayrıca,
Konuyu 2 ve 4. madde gereğince kilitliyorum...
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön