Merhaba Arkadaşlar,
Meran Şehirde LP kasarken Çantam çok doluyor ve sürekli domuza gitmek zorunda kalıyorum. O kadar yolu kat etmekte zor. Benim Önerim Meran Şehrinde Örsün Oraya 1 tane İsportacı Koyulsun. Böylece Hem Domuza kadar gitmemiş oluruz.
Sizlerde Önerilerinizi Paylaşırsanız Sevinirim.
İyi Forumlar
İsporta Hk.
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Sanki Sene 2008
Re: İsporta Hk.
Merhabalar ;Rivalxmelodi yazdı:Merhaba Arkadaşlar,
Meran Şehirde LP kasarken Çantam çok doluyor ve sürekli domuza gitmek zorunda kalıyorum. O kadar yolu kat etmekte zor. Benim Önerim Meran Şehrinde Örsün Oraya 1 tane İsportacı Koyulsun. Böylece Hem Domuza kadar gitmemiş oluruz.
Sizlerde Önerilerinizi Paylaşırsanız Sevinirim.
İyi Forumlar
Hidra eklentisi geldiği zamanlar çok dile getirmiştim meran'a işborta lazım diye fakat hiç bir çalışma göremedim. Bundan sonra geleceğini sanmam herkesin ayağı alıştı
İnş bi İşborta koyarlar (hiç umudum yok :!: )
İyi Forumlar
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
Sığınak, Migrat, Hidraların Ordaki Örs, Çemberlitaş, Meran ve Daha birçok yere İsporta koyulması artık zorunlu
İkv yönetimini cok zorlayacak bir eklentide değil. Umarım gerçekleşir
İkv yönetimini cok zorlayacak bir eklentide değil. Umarım gerçekleşir
Tabe La Adam Don Atletle Tum yılanları kesıp bombalardan kurtulacak xD
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
9zuhaha yazdı:Tabe La Adam Don Atletle Tum yılanları kesıp bombalardan kurtulacak xD
İnsanların Anlıyacağı Bir Dilden Konusurmusun Arkadaşım ?
Israrcı olunca koyuyorlar adaya isportacı koydurmak için 6 ay uğraşıldı bunada konulurda oraya tek giden bir sekilde geberiyor yaw.
A R Z L O D O S
yönetici arkadaşlardan birisi sadece güvenli bölgelere npc lerin konulduğunu yazmıştı
.e artık meranda da bir güvenli bölge oluşsun değil mi.boşuna mı kesiyoruz bunca zamandır 
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
- Puppetmaster
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
Meranda İşporta olsa çok iyi olurdu ama meran tehlikeli bir yer olduğundan işportanın orada olması imkansız.Koyulursa eğer Merandaki örsün yanına eşya satın alabilecek başka bir NPC koyabilirler onuda koycaklarını sanmam.Yoğun istek olursa belki koyarlar.
Gotteshelfer(49)
- EscapisT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
*Sanmam. Meran yeraltında teşkilattan ayrı bir bölgede ve domuz oranın güvenliği için bizi yolluyordu. Oraya işportacı koymak demek oranın güvenli olduğu anlamına gelir ve oyun hikayesiyle tezat oluşur.
*Kasa erişimi hakkı getirdiler ondan alın diyecekler kasa erişimi olanlar kasalarına yerleştiriyor öldüklerinde gidip satıyorlar topluca.
*Kasa erişimi hakkı getirdiler ondan alın diyecekler kasa erişimi olanlar kasalarına yerleştiriyor öldüklerinde gidip satıyorlar topluca.
- Silahcix
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: İnferno Team
Kolayı var, kasa şifresi yükleyeceksin, dolduracaksın kasanı, artık günde 1 ya da en fazla 2 defa ölüp gidip satarsın kanpençeye kasandakileri