Ulan akşam akşam iyi güldüm Lan malmısın ? Ciddi soruyorum malmısın ? Babanlara söyle bir daha denemesinler. Haç diyor kadın vücudu diyor. 12 yaşında felan anca varsın yat uyu ya Lan harbi mal
VaMoSBieN yazdı:Ulan akşam akşam iyi güldüm Lan malmısın ? Ciddi soruyorum malmısın ? Babanlara söyle bir daha denemesinler. Haç diyor kadın vücudu diyor. 12 yaşında felan anca varsın yat uyu ya Lan harbi mal
1. resimdeki haç işaretidir. Gayet açık ve net.
Ozan ATALAY [ ANKA ] İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
Müslümanların simgesi nedir diye kimsede ses yok duvara haç resmi çizyor bu ne simgesi diyor herkes hristiyanların diyor sonra İsraillerin sembolunu ciziyor pek beceremiyor ama yapıyor bu kimin diyor bu kezde kimse bişi demiyor çünkü bilmiypruz.
Sonra bu haç işreti diyor bu yahudilerin kulladığı sembol diyor. Simdi Müslümanların simgesi nedir biz gene bilmiyoruz
Sonra ambulanların üstünde bulunur diyor biri Mvi ısık diyor biri + işareti diyor daha halen hilalin müslüanların sembolü olduğunu bilmiyoruz Bu kez hoca sinirli sinirli soruyor Bizim bayrağımızda da var bu biri ay diyor biri yıldız hocam diyor.
Hoca köpüyor bizde utancımızdan artık kimseden ses çıkmıyor.
Hoca hilal dir hilal esekler felan filan. Simdi suç kimde.
Bunu bize söylemeyn din hocalarındamı yoksa bu haç işareti budur şu sudur şuda sudur diye tahtaya çizmesimidir.
Biz öğrenmeye gelmişiz sen 5 aydır din hocalığı yapıpyor ilk öğretmen gereken bir seyi bize öğretmediğin için sen utan hocam.
Bir subhanekeyi okuyamdık diye beni sınıfta bırakan hoca sennnnn utannnnn.
İslamiyet'in sembolü yoktur, çünkü dinimizde sembolcülük kesin olarak yasaklanmıştır. Ama insanlar mutlaka kendilerine bir görünür simge bulmak için "Hilal"i çıkartmışlardır. Sembol, aslen putperestlikten kalma bir davranıştır. Gerçek bir Müslüman'ın bir sembole ihtiyacı yoktur. Bu kadar basit.
xxxSaRıLaCixxx
maximussss IIxMeCaLSiZxII Canxşifa
Quantumxşifo "...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık "Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi