[Öneri] [ Sobee'nin Gazabı İksir]
- BeLmanDo
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Re: [Öneri] [ Sobee'nin Gazabı İksir]
Lonca İle birlikte buda Eklense Mesela Benim Önerdiğim Önerilerden biri Devrede Şu An Klan Değiştirme Bunada Destek verin desteğe gönderin LP ile alalım
viewtopic.php?f=100&t=67984
Ruh duyar orda ölürken bile Türk olduğunu...
Yoğunbakım
Maddex
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Meran
Kardeş evet güzel bir fikir bu olanaksız birşey ancak olabilirmi nedenleri aşağıda yazıyor.
Neden olanaksız?:Çünkü bu iksir olunca oyuncular oyuna daha az girecek.
Neden olabilir?:Çünkü bu iştede çok fazla para kazanılabilir.Yani bu işi akçeye bağlayıp satarlar.
İyi forumlar...
Neden olanaksız?:Çünkü bu iksir olunca oyuncular oyuna daha az girecek.
Neden olabilir?:Çünkü bu iştede çok fazla para kazanılabilir.Yani bu işi akçeye bağlayıp satarlar.
İyi forumlar...
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
- LAstRoManC3
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Tılsım
Güzel Emeğe Saygı Ama Hareket hızı seti M3 Gözlük falan biraz uçuk olur diye dusunuyorum Hareket hızı olarak gözlük ve ayakkabı war zaten daha ne olsunBeLmanDo yazdı:Merhaba arkadaşlar !! IIXxBeLmanDoxXII ‘ nun Size bir önerisi Var
Bu öneri Normalde desteğe yapılır ama sizinle paylaşıp sonra desteğe göndermek istedim…
GB’ lerine Katkıda bulunacak bir Önerim Var Sizlere.
Semiha’nın Ateşi’ne GaFFar’ın Gözlerine Erg ‘in Kudretine meydan okuyacak ,
Neferlerin [tek] umudu !! ‘’Sobee’nin Gazabı GB İksir’’
O dingin şifaların Ashabı Kehf ‘ine katkıda bulunacak Yaşam Formülü
O Çaresiz Tank Ların Gaffar karşısında boynunu bükerek Geri çekilmemesini Naralarının çemberlitaş da Yankılanmasını sağlayacak Gaffar’ın Ölüm sebebi olacak formül
Onlar…
O büyü nün ehli, ustaları Agahın neferleri teşkilat’ın umudu büyü (adamları-kadınları) büyü sanatçıları
Semiha denen bir K…e’ ye çekinmeden etki edebilecekler beklide bu iksir sayesinde…
Onlar da bu savaşın neferleri onlarda bu zamanı bekliyorlardı onlarda oyunlarını oynayacaklar SAVAŞÇILAR savaşçıların Kaderini ayıran Ofansif Savaşçılar Zamanı Geldi Oyunlarını oynayacaklar Işık Hanımdan Aldıkları efsunLa …
Güzel Emeğe Saygı Ama Hareket hızı seti M3 Gözlük falan biraz uçuk olur diye dusunuyorum Hareket hızı olarak gözlük ve ayakkabı war zaten daha ne olsunm2.5 gözlüklerin suyu cıkmadıya onlar yeterli bence ama iksir konusunda arkandayım dostum güzel düşünmüşsün.
‘’Sobee’nin Gazabı GB İksir’’ tek olarak :: VEYA Sınıflara özel
Jandarma Ali nin Neferi GB iksir (Tank) veya Cansiperhane Nefer GB iksir
Işık Hanım ın Neferi GB iksir ( Ofansif ) veya, Semihanın Katili GB iksir
Sarmaşık Kayın GB iksir (Şifacı) veya Mevlananın etkisi GB iksir
Zihinsel Hasar Veren GB iksir ( Büyücü) veya Gaffarın Ölüm Zehiri GB iksir
Fikir Sunmak için ÖNEMSİZ değerler.
TANK savaşçı Lar İçin:
Maximum enerji:1432 = [x4 Nadide Farabi] [Bunun sakınmada 4 kat etkisini düşünürsek 5728]
Savunma:2oo.ooo = [2oo savunma]
Kritik Zırhı: 2o.ooo = [2o ]
Direnç Hepsi: 48o.ooo = [48o direnç]
Ofansif Savaşçılar için:
Maximum Hasar :336o.ooo =[3360 = Şarap iksiri Maxı x 2]
Saldırı :2oo.ooo = [2oo saldırı]
Kritik Vuruş İhtimali = 3o.ooo = [3o.o kritik ]
Şifacılar İçin :
İyileştirme büyüleri : 672.ooo = [672 iyileştirme büyüsü = Parlak Ashabı kehf efsunu]
Büyü Kritik Şansı =: 3o.ooo = [3o.o kritik ]
Kudret rejenerasyonu = 15o.ooo = [15o = Ashabı kehf parlak efsunu x2 lik değeri]
BÜYÜCÜLER için :
Büyü Hasarı (Hepsi ) 896.ooo =[ 896 büyü hasarı = Ejder Asa Parlak değerlerinin 2 katı]
Büyü Kritik Şansı =: 3o.ooo = [3o.o kritik ]
Kudret rejenerasyonu = 15o.ooo = [15o=ejder asa parlak efsunu x 2 lik değeri
İksir değerlerini tahminen olacak şekilde yazdım böyle bir değişiklik olursa Çok iyi olur oyuncular Rahat bir nefes alır .Bu iksirin gerçekleşmesini şu şekilde düşünebilirsiniz. Aktar şevket Gizli havalandırmadan giren birkaç neferden bilgi istedi ve onlara içeride ayakta durmalarını sağlayacak küçük bir armağan olarak Bu reçeteyi Geliştirdi Reçete yi oyuncularımız 1.ooo.oooo liraya alıp işleyebilir olmaları gerekmektedir . Reçetede yüklü miktarlarda bir materyal istenilmez sanırım böyle bir iksir gelirse BU iksir sadece GB lerde kullanılsın ( Er meydanlarıda dahil)
İksirin adı : ŞU ŞEKİLDEDE olabilir yeterki Oyuna Eklensin
Jandarma Ali nin Neferi GB iksir (Tank) veya Cansiperhane Nefer GB iksir veya V2.0 Modeli Saygılı Modeli GB iksir
Işık Hanım ın Neferi GB iksir ( Ofansif ) veya, Semihanın Katili GB iksir veya Balyoz Nazım ın Gücü
Sarmaşık Kayın GB iksir (Şifacı) veya Mevlananın etkisi GB iksir veya Can Havli GB iksir
Zihinsel Hasar Veren GB iksir ( Büyücü) veya Gaffarın Ölüm Zehiri GB iksir veya Nerull ‘un Büyüsü GB İksir
M3 gözlüklerde gelirse oyuna tam bir GB yaparız o zaman 49 seviye gözlükler M3 örnek:
[ M3 Cansiperhane Arzın Çocukları Gözlüğü ]
[M3 IŞIK hanım Arzın Çocukları Gözlüğü] veya [M3 Bıçak Sırtı Arzın Çocukları Gözlüğü]
[[[BUNLARIN YANINDA tüm oyunculara HAREKET HIZI set gelirse oyuncular oyundan daha da zevk alabilirler diye düşünüyorum ÖRN. [Lathander’in Hızı Ceket] ]]] Bu kadarı GB lere az bile Gaffar bile Şu ana kadar ya 3 ya 4 defa Kesildi . İnsanlar oyundan dahada zevk almaları için bence bu eklentiler gerekli diye düşünüyorum.
Böyle bişeyler düşündüm Çaresiz kaldığını düşünen Teşkilat Neferleri için Gerçekleşme ihtimali % 75 olabilir diye düşünüyorum .Önerilerinizi ,yorumlarınızı ,Fikirlerinizi bekliyorum .
SaygılarımLa IIXxBeLmanDoxXII
Zamanı Geldi Bizde Oyunumuzu Oynayacağız !!!
UnuTmaYın Ben Sizin Annelerinizin sokağa Cıkarken Uyardığı Kotu CocuĞum 
IxMaTRaKSioNexI(^Ejder Asa)
KaDeRSiZxHaYLaZ(^Latif)
IxMaTRaKSioNexI(^Ejder Asa)
KaDeRSiZxHaYLaZ(^Latif)
Köşeli parantezi kapatmayı unutmuşsun panpa !Atakanx yazdı:Lan Mal [Adam saten Öylesıne Değerler Demiş sen konuya yorum yap değerlere Değil Yurdum insanı işteMasterlid yazdı:Güzel Fakat Abartılı , Oradaki Direnç İksiriyle Her Türlü Rahatlıkla 1000 Lenir Yani , Parlattığımız Farabi Shen Kou ' Lara Yazık Olur
- BeLmanDo
- FareAdam Düşmanı

Bu İksirlerden Bazıları Arz Lodos Eklentisi İle eklenebilir Tam yazdığım gibi olmasa da 
Yoğunbakım
Maddex
- SikayetVar
- Antrepo Bekçisi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
O iksirler den bir tanesi çt dışında içilirse karşı tarafa katliam olabilir bunu da düşünmeliler 
- BeLmanDo
- FareAdam Düşmanı

Konu kilitBeLmanDo yazdı:Lonca İle birlikte buda Eklense Mesela Benim Önerdiğim Önerilerden biri Devrede Şu An Klan Değiştirme Bunada Destek verin desteğe gönderin LP ile alalımviewtopic.php?f=100&t=67984
Yoğunbakım
Maddex