çerkez grup( lodos klandan ayrılma sebebi)
-
- Acemi Savaşçı
çerkez grup( lodos klandan ayrılma sebebi)
lodos kardeslerım aranızda beni seven sevmeyenler arkdaslarım var yeri geldı ben suclu oldum kalbınızı kırdım herkezden çok özür dililerek lodos klanından ayrılıyorum...sebebi bazı arkadaslarımız kadım görevi demiş hayır alakası yok kımseyle tartısmamak ıcın kendını tutuyordum bugun kendını bılmeyen bırısı bana emden cıkmamı ve kendı arkadasının gelecegını söyledı arkadslar em ler herkezın hakkı hızlı olan gırer benım bıldıgım bu.her neyse bu ve bunu gıbı bırcok oaly canımı sıkmaya basladı kadım olayına gelınce lodosların hepsı madur ama arz lardan kadım gorevını yapmayan sayıldıır demek ıstedıgım lodoslarda yardımlasma (0).lodoslar sayıca arzlardan çok ama falıyet yok her neyse arkdaslar arkamdan atan arkadaslar olmus onlarında canı sagolsun..herkeze huzurlu oyunlar ÇERKEZOĞLU
- Estergonxreis
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: çerkez grup( lodos klandan ayrılma sebebi)
çerkez ne olduğunu dier carımı kasarken gördüm klandan o arkadaşı kafana takmasaydın o zaten ismi gibi kardeşim salça olmadığı muhalefet yapmadığı konu yok sen rahat ol ne yapmışsan doğru yapmışsındır iyi oyunlar
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim

- kontforum62
- Antrepo Bekçisi
musa em de canını sıkan kimdi hele bi ismini ver.
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
- xDAVUT
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaş Doğru yolu Bulmuş Demek :mrgreen: (ESPRİ)
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
artık sende tedbirli davarnıyon heralda bazı insanlar yüzündenxDAVUT yazdı:Arkadaş Doğru yolu Bulmuş Demek :mrgreen: (ESPRİ)
- Estergonxemre
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
kardesim sen içini ferah tut seni tanıyan tanır bilen bilir gerisi boş sey su zamana kadar buyuğune kücüğüne ayırt etmeden saygında kusur etmemişsin o kişiliksiz insanları kale alma her zaman söylüyorum keyfine bak takılma iyi oyular kardesim