izdirapgrafik yazdı:Oyunun biraz daha doyurucu özel efektlere ihtiyacı olduğuna hemfikirdir çoğunuz.Bunu düşünerek hazırladığım bir projedir.En ufak noktasına,orjinal ekran görüntüsüne kadar bana aiittir.Proje daha da geliştirilecektir.Materyaller başka ortamlarda kullanılamaz.Beğeneceksiniz.
YENİ NESİL SAVAŞCI SKİLLERİ
YENİ NESİL SAVAŞCI SKİLLERİ
Kayserilixbaşqan
Re: YENİ NESİL SAVAŞCI SKİLLERİ
bunu alıntı yaptım arkadaşlar yapan arkadaşınmızın ellerine saglık süper olmuş
Kayserilixbaşqan
Aslında yönetimin oyunu daha sıkı denetlemesi lazım ve oyuna daha cok yenilik getirmeleri lazım
akceyi getirdiler tamam dedik iyidir güzeldir hoştur oyunun bi şekilde geliri olmalıdır dedık ama aldıkları paraların haklarını vermelıdırler bence İKV oyuncuları boş şeylerle oyalamaya calısmasınlar !!!!!
akceyi getirdiler tamam dedik iyidir güzeldir hoştur oyunun bi şekilde geliri olmalıdır dedık ama aldıkları paraların haklarını vermelıdırler bence İKV oyuncuları boş şeylerle oyalamaya calısmasınlar !!!!!
Kayserilixbaşqan
necip yazdı:izdirapgrafik yazdı:Oyunun biraz daha doyurucu özel efektlere ihtiyacı olduğuna hemfikirdir çoğunuz.Bunu düşünerek hazırladığım bir projedir.En ufak noktasına,orjinal ekran görüntüsüne kadar bana aiittir.Proje daha da geliştirilecektir.Materyaller başka ortamlarda kullanılamaz.Beğeneceksiniz.
Savaşcılarada bu skıller gelmiş olsa cemberlitaş daha kolay olur bence ve herkes belirli bir yerlere gelir en azından meraklarını gidermiş olurlar
Kayserilixbaşqan
necip yazdı:izdirapgrafik yazdı:Oyunun biraz daha doyurucu özel efektlere ihtiyacı olduğuna hemfikirdir çoğunuz.Bunu düşünerek hazırladığım bir projedir.En ufak noktasına,orjinal ekran görüntüsüne kadar bana aiittir.Proje daha da geliştirilecektir.Materyaller başka ortamlarda kullanılamaz.Beğeneceksiniz.
![]()
![]()
![]()
![]()
Kayserilixbaşqan
Post kasıp durmasan iyi olur ? Şebeklik yapmanın lüzumu yok :evil:
OrdeaL yazdı:Post kasıp durmasan iyi olur ? Şebeklik yapmanın lüzumu yok :evil:
[içerik Silinmiştir.]OrdeaL yazdı:Post kasıp durmasan iyi olur ? Şebeklik yapmanın lüzumu yok :evil:
Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımı nedeniyle hesabınız 1 gün süreyle yasaklanmıştır.
ProtectorDragon
Kayserilixbaşqan
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Konu kilitlenmiştir.
ProtectorDragon
Konu kilitlenmiştir.
ProtectorDragon
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan