Ben Mustafa Salca Lodvert
Ben Zagamangas... Eskiler, hatırladınız mı?
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Ben Zagamangas... Eskiler, hatırladınız mı?
Bidaha Bu Oyunun Adını Azında Duymucam Kuzenim Ve Burda Asla Online Olup Yorum Yapmıcaksın Tamammı ?
Reel Sana Gelim Durduk Yere Küfür Etmişsin Çokmu Acıttım Canını Senin Senin Gibi Salaklar Sayesinde Zengin Olduk Saolun Neyse Birdaha Foruma Girmek ve Adımın Geçmesini İstemiyorum O yüzden Hiçbirinize Küfür Etmiyicem Sizde Ağır Başlı Olun Adam Olun Hepinize İyi Oyunlar
- Viceroy
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Devgenç
IIxXLoDVeRTXxII yazdı:Bidaha Bu Oyunun Adını Azında Duymucam Kuzenim Ve Burda Asla Online Olup Yorum Yapmıcaksın Tamammı ?
Ben Mustafa Salca LodvertReel Sana Gelim Durduk Yere Küfür Etmişsin Çokmu Acıttım Canını Senin Senin Gibi Salaklar Sayesinde Zengin Olduk Saolun Neyse Birdaha Foruma Girmek ve Adımın Geçmesini İstemiyorum O yüzden Hiçbirinize Küfür Etmiyicem Sizde Ağır Başlı Olun Adam Olun Hepinize İyi Oyunlar
2' le
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.
RELAXEFENDY
mal gıt 40 fırın ekmek ye ondan sonra benım paramı calmaya calıs enayı kımsınkı hırsızım dıe gezınıyonuz sadece #@!? bı bk yaptınızda yok 10 12 yasındakı cocukları kandırmaktan baska bı bk yaptınız yok:DIIxXLoDVeRTXxII yazdı:Bidaha Bu Oyunun Adını Azında Duymucam Kuzenim Ve Burda Asla Online Olup Yorum Yapmıcaksın Tamammı ?
Ben Mustafa Salca LodvertReel Sana Gelim Durduk Yere Küfür Etmişsin Çokmu Acıttım Canını Senin Senin Gibi Salaklar Sayesinde Zengin Olduk Saolun Neyse Birdaha Foruma Girmek ve Adımın Geçmesini İstemiyorum O yüzden Hiçbirinize Küfür Etmiyicem Sizde Ağır Başlı Olun Adam Olun Hepinize İyi Oyunlar
Vardık, varız, varolacağız.
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı
- Lonca: Choosens
Pecoaven yazdı:Evet kardeşim de çok çok eskiyim hatırlayamaman normal
valla ben betadan bu yana oynuyorum en eskilerden biriyim ama cidden hatırlamıyorum öyle bi isim :?
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·
BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944
`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
İçerik Düzenlendi
Hesabınız uyarı amaçlı 1 Gün süre ile uzaklaştırıldı..
PitbuLL
Hesabınız uyarı amaçlı 1 Gün süre ile uzaklaştırıldı..
PitbuLL
HaYaLxXxErMaN
TAKLİTLERİMDEN KAÇININ (HaYaLxKoRaLi)
TAKLİTLERİMDEN KAÇININ (HaYaLxKoRaLi)
Merhaba,
Konu 2. madde uyarınca kilitlenmiştir.
Konu 2. madde uyarınca kilitlenmiştir.