Lonca Puanı ve Yaratıklar

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Exixiz
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Lonca Puanı ve Yaratıklar

Mesaj gönderen Exixiz »

Lonca sistemi geldi iyi hoş elinize sağlık. Fakat aceleye getirildiği apaçık ortada. Bir çok eksiği var. Yaratıkların verdiği lonca puanları insaları sığınağa mahküm etti yahut migrata. Bu herkes için sorun. Sığınaktaki boss lar dan alacak itemi olmayanlar full sığınakta. Bakıyorum şaheseri olmayan aradaşlar çoğu zaman sıra bekliyor(ihtiyacı olanlar) girmek için. Bence çemberlitaş gb sinin verdiği lonca puanları çok yetersiz. Gaffar gibi bir boss un hele ki çok komik. Kalfa, GBM70 ve GBM71 keza oyle. Yönetim umarım bununla ilgili bir çalışma yapıyorsunuzdur. Lonca savaşları falan bunlar bahsetmiyorum bile. En azından Çemberlitaşdan gelecek LP leri artırın ki insaları 1 buçuk yıl öncesine geri döndürdünüz yenilik diye gelen güncelleme gerilemeden başka bişey değil. 2 tane lonca adam gibi uğraş veriyor LP kasmak için. Gaffar kesmek istiyorum sayenizde sığınaktan çıkamaz olduk. Hem kasmanın da bir zorluğu olsun. Sıralamada ilk 2 içerisinde yer alan bir lonca nın lideriyim (RoA). Lonca sistemi geldiğinden beri GAFFAR ın yüzünü göremez olduk. Lütfen bununla ilgilli bir çalışma yapın. Desteğe de gerekli maili gönderdim. İlerlemek istiyoruz artık oyun garip bir hal aldı bu hata yapıyorsunuz. Sığınak, migrat gibi GB lerden gelen LP lerin düşürlürken. Çemberlitaş ınkini hatrı sayılır bir şekilde artırılmasını talep ediyorum.
Kullanıcı avatarı
kerim73
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Lonca Puanı ve Yaratıklar

Mesaj gönderen kerim73 »

Exixiz yazdı:Lonca sistemi geldi iyi hoş elinize sağlık. Fakat aceleye getirildiği apaçık ortada. Bir çok eksiği var. Yaratıkların verdiği lonca puanları insaları sığınağa mahküm etti yahut migrata. Bu herkes için sorun. Sığınaktaki boss lar dan alacak itemi olmayanlar full sığınakta. Bakıyorum şaheseri olmayan aradaşlar çoğu zaman sıra bekliyor(ihtiyacı olanlar) girmek için. Bence çemberlitaş gb sinin verdiği lonca puanları çok yetersiz. Gaffar gibi bir boss un hele ki çok komik. Kalfa, GBM70 ve GBM71 keza oyle. Yönetim umarım bununla ilgili bir çalışma yapıyorsunuzdur. Lonca savaşları falan bunlar bahsetmiyorum bile. En azından Çemberlitaşdan gelecek LP leri artırın ki insaları 1 buçuk yıl öncesine geri döndürdünüz yenilik diye gelen güncelleme gerilemeden başka bişey değil. 2 tane lonca adam gibi uğraş veriyor LP kasmak için. Gaffar kesmek istiyorum sayenizde sığınaktan çıkamaz olduk. Hem kasmanın da bir zorluğu olsun. Sıralamada ilk 2 içerisinde yer alan bir lonca nın lideriyim (RoA). Lonca sistemi geldiğinden beri GAFFAR ın yüzünü göremez olduk. Lütfen bununla ilgilli bir çalışma yapın. Desteğe de gerekli maili gönderdim. İlerlemek istiyoruz artık oyun garip bir hal aldı bu hata yapıyorsunuz. Sığınak, migrat gibi GB lerden gelen LP lerin düşürlürken. Çemberlitaş ınkini hatrı sayılır bir şekilde artırılmasını talep ediyorum.
+1111111111111 ,İNŞ GEREKEN YAPILIR. :twisted:
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

+1
IRuNSaI
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen IRuNSaI »

Canı Gönülden Katılıyorm Sana Abi. Oyun İlerliyceğine Geriliyo 1 bucuk Sene Önce Gelen Sığınaklara Miğratlara Mahkum Olduk. Yenilik Geliyosa Yanında Yenilikleriyle Gelmeli. Yönetim Kısa Zamanda İsteğimizi Yerine Getirir İnşallah.

+1
! Ace of Spades [AS] !

RuNSa (^)Ecel Getiren
RuNSaII (^) Ashab-ı Keyf
siLüeT (^) Ejder Asa

Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAKVA »

Yaklaşık 1 haftadır yakındığım konuyu dile getirdiğin için teşekkürler öncelikle .
Biz bu önerileri Destek sayfasının öneri havuzuna yolladık , ekledik bilgisi olmayan veya sığınak ve miğratta asıl iteme ihtiyacı olan kişiler çok büyük toplulukların ezilişini izlemekten başka birşey yapamıyorlar .

Ne kadar bilinçli arkadaşlar ihtiyacı olan kişileri gerektiğinde birlikte grup bölgesine alıp onada item düşmesini istediği olsada daha çok öneri yapılıp destek ekibi tarafından dikkate alınıp uygulanması gereken özelliklerdir.

Benim nacizane örneğim : Çemberlitaş bölgesinden daha çok lp gelmesi ve Oyunun en büyük Boss'u Gaffar Bey'in şimdi verdiğinden 2.3 kat daha fazla lp vermesi gerektiğidir. Çünkü hem kesilmesi zor ve uzun zaman alıyor vede çemberlitaş bölgesi lonca puanlarından dolayı cıvıl cıvıl olacağı kanaatindeyim .

Teşekkürler ..
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

Kullanıcı avatarı
Ahixqirdap
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: eSki bir AHİ...

Mesaj gönderen Ahixqirdap »

Exixiz yazdı:Lonca sistemi geldi iyi hoş elinize sağlık. Fakat aceleye getirildiği apaçık ortada. Bir çok eksiği var. Yaratıkların verdiği lonca puanları insaları sığınağa mahküm etti yahut migrata. Bu herkes için sorun. Sığınaktaki boss lar dan alacak itemi olmayanlar full sığınakta. Bakıyorum şaheseri olmayan aradaşlar çoğu zaman sıra bekliyor(ihtiyacı olanlar) girmek için. Bence çemberlitaş gb sinin verdiği lonca puanları çok yetersiz. Gaffar gibi bir boss un hele ki çok komik. Kalfa, GBM70 ve GBM71 keza oyle. Yönetim umarım bununla ilgili bir çalışma yapıyorsunuzdur. Lonca savaşları falan bunlar bahsetmiyorum bile. En azından Çemberlitaşdan gelecek LP leri artırın ki insaları 1 buçuk yıl öncesine geri döndürdünüz yenilik diye gelen güncelleme gerilemeden başka bişey değil. 2 tane lonca adam gibi uğraş veriyor LP kasmak için. Gaffar kesmek istiyorum sayenizde sığınaktan çıkamaz olduk. Hem kasmanın da bir zorluğu olsun. Sıralamada ilk 2 içerisinde yer alan bir lonca nın lideriyim (RoA). Lonca sistemi geldiğinden beri GAFFAR ın yüzünü göremez olduk. Lütfen bununla ilgilli bir çalışma yapın. Desteğe de gerekli maili gönderdim. İlerlemek istiyoruz artık oyun garip bir hal aldı bu hata yapıyorsunuz. Sığınak, migrat gibi GB lerden gelen LP lerin düşürlürken. Çemberlitaş ınkini hatrı sayılır bir şekilde artırılmasını talep ediyorum.
+1
SeniNn aDını aNmamaK ßiR $aRtıDıR DoStLuqumuNn...

Eski Bir AHİ neferiydi --->>
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
XxRoAxX
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: RoA

Mesaj gönderen XxRoAxX »

Bu konuda çoğu oyuncular hemfikir yönetimin veya AR GE ekibinin bir çalışmasını bekliyoruz. RoA oLarak bizde üstümüze düşen görevleri yerine getirdik yani gereken yerlere maiLimizi attık.
İyi formLar.
Chatlaqs---FaceBoys---Chatlags

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
STRAZBOURG
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen STRAZBOURG »

:)

Erolçigdem /The Lodos of ottoman
Özgürlük kazanilmaz Hak edelir..ve Alinir; Bana gülüyorsunuz çunku Farkliyim ; Bende size gülüyorum çünkü hepiniz aynisiniz !

TLOO Erolçigdem
Kullanıcı avatarı
YasinKocamanca
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Klan: Lodos
Lonca: Life And Death

Mesaj gönderen YasinKocamanca »

Loncaların Sırf LP için sığınaklara girmesi bana garip geliyor bu yarış nereye kadar sürecek bunu bi düşünün arkadaşlar biz TLOO olarak başta sığınak ve miğrat attık loncamızdaki item eksikliği tamamlandı ve şu anda çemberli grupları kuruyoruz unutmayın arkadaşlar Lp ile orada birinci olmak birşey ifade etmiyor bu yüzden kafaya takılacak bir konu değil diye düşünüyorum

EffairGenclik
Yasin KOCAMANCA

Video Adresiniz www.ikvvideo.web.tv HİZMETİNİZDE !

http://ikvvideo.web.tv/
Kullanıcı avatarı
xBaTMaNx
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen xBaTMaNx »

Yönetim tarafindan degerlendirilmesi gereken oyun acisindan önemli bir konu.
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön