HAYIRLI OLSUN
Klan Değiştirme Dükkan'da!
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
Re: Klan Değiştirme Dükkan'da!
Bak kardeşim ben ağır bir dille eleştirmiyorum sadece hakkımı arıyorum.Hakkını aramanın sözlük karşılığı ağır bir dille eleştiri yapmaksa eğer evet ağır bir dille eleştiriyorum.gokhan307 yazdı:Gelen yenilikleri ağır bir dille eleştirmeyip,sizler gibi saçma ve gereksiz yorum atmayıp,savunduğum için mi yalaka oluyorum ?Perfectmagician yazdı:İllaha her yerde bir yalaka çıkıyor.:geek:gokhan307 yazdı:Zorla mı kardeşim ? Alma yav alma.Her gelen yeniliğe aynı tepkiyi vermekten sıkılmadınız mı? Dayatmıyolar ki size alın diye keyfi birşey bu.Paran varsa ve istiyosan alırsın olay bu kadar.Artık şu ayakları bırakın.Perfectmagician yazdı:Yinemi para be bi kerede hayır için bişi yapın klan değiştirmek bile 10 lira oldu.
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Merhabalar ;Perfectmagician yazdı:Bak kardeşim ben ağır bir dille eleştirmiyorum sadece hakkımı arıyorum.Hakkını aramanın sözlük karşılığı ağır bir dille eleştiri yapmaksa eğer evet ağır bir dille eleştiriyorum.gokhan307 yazdı:Gelen yenilikleri ağır bir dille eleştirmeyip,sizler gibi saçma ve gereksiz yorum atmayıp,savunduğum için mi yalaka oluyorum ?Perfectmagician yazdı:İllaha her yerde bir yalaka çıkıyor.:geek:gokhan307 yazdı:Zorla mı kardeşim ? Alma yav alma.Her gelen yeniliğe aynı tepkiyi vermekten sıkılmadınız mı? Dayatmıyolar ki size alın diye keyfi birşey bu.Paran varsa ve istiyosan alırsın olay bu kadar.Artık şu ayakları bırakın.Perfectmagician yazdı:Yinemi para be bi kerede hayır için bişi yapın klan değiştirmek bile 10 lira oldu.Tamam sen yalaka değilsin madem sürekli kazık yemek istiyorsun ye o zaman afiyet olsun.
ßu yenilik ''zorunluluk'' taşımıyor keyfiyet işi ister al ister alma
Bu yenilik gerekiyordu özellikle Klan üyeleri az olup bölgerelere giremeyenler için ama bu yenilikten önce
'' Lonca parası ile iksir , lonca itemi vb.'' yenilik gelmesi gerekiyordu, bekleniyordu :!:
Bu yenilikten sonra anladım ki uzun zaman sonra değerlenecek bu Lonca parası (Lp).
İyi Forumlar.
adamlar bize bunu zorla satmıyorlar almaya zorluyorlar.
gelen her yeniliğin para ile olması insanın canını sıkıyor.şu oyuna çemberden sonra gelen parasız tek bir yenilik gösterin ??
bence artık parasız olarak gelmesi gereken 2 yenilik var.
1* pazar sistemi
2* lonca savaşı sistemi
eğer bu iki sistem parasız olarak gelirse oyun hareketlenecektir.
gelen her yeniliğin para ile olması insanın canını sıkıyor.şu oyuna çemberden sonra gelen parasız tek bir yenilik gösterin ??
bence artık parasız olarak gelmesi gereken 2 yenilik var.
1* pazar sistemi
2* lonca savaşı sistemi
eğer bu iki sistem parasız olarak gelirse oyun hareketlenecektir.
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
//Reklam içeriği kaldırıldı.
Merhabalar...
Bu eklenti yuksek klan parasina sahip oyuncularin yalnizca cok gerekli olan ozel durumlarda, varliklarina veda etmeyerek klan degistirebilmeleri opsiyonunu saglamak acisindan yapilmistir.
Klan degistirme, IKV oyun dunyasi goz onune alindiginda, surekli yapilmasi istenilen bir olay degildir. Bu sebeple ucretlidir ki sadece cok gerekli durumlarda uygulanabilsin.
Iyi oyunlar...
Gorgar
Bu eklenti yuksek klan parasina sahip oyuncularin yalnizca cok gerekli olan ozel durumlarda, varliklarina veda etmeyerek klan degistirebilmeleri opsiyonunu saglamak acisindan yapilmistir.
Klan degistirme, IKV oyun dunyasi goz onune alindiginda, surekli yapilmasi istenilen bir olay degildir. Bu sebeple ucretlidir ki sadece cok gerekli durumlarda uygulanabilsin.
Iyi oyunlar...
Gorgar
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak
:arrow:adresbu yazdı:Merhabalar ;
Güzel fakat bundan önce beklediğimiz istek yerine gelse fena olmazdı '' Lonca itemi ve Lonca parası ile alınabilir iksir''
İyi Forumlar
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
Bu cevap banamıydı eğer banaysa bende şunu diyorum bu tamam gerekli ancak daha bir çok sorun var ve o sorunları düzeltmiyorsunuz.Ayrıca madem akçe işini bu getirdiğiniz şeylerin sürekli yapılması istenilen bir olay olmadığı için yapıyorsunuz.Peki neden getiriyorsunuz bu yenilikleri madem istenilmiyor sürekli yapılmak getirmeyin...Gorgar yazdı:Merhabalar...
Iyi oyunlar...
Gorgar
- kabusxpislickjj
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Ben Buraya Hiç bakmadan Okumadan DÜkkandan Direk Klan degiştirme Ürünü Aldım :S Ordada Hiç Bir Bilgi Vermıyordu Ve Ben Yükledim Kullandım Sonra Klan Degiştirdim :S Nihat Abi Bi Yardımcı ol o kadar Emegim gitti :S
PiSLiCk
- LAstRoManC3
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
/katılgokhan307 yazdı:Zorla mı kardeşim ? Alma yav alma.Her gelen yeniliğe aynı tepkiyi vermekten sıkılmadınız mı? Dayatmıyolar ki size alın diye keyfi birşey bu.Paran varsa ve istiyosan alırsın olay bu kadar.Artık şu ayakları bırakın.Perfectmagician yazdı:Yinemi para be bi kerede hayır için bişi yapın klan değiştirmek bile 10 lira oldu.
Ayrıyetten bence cok güzel olmuş düşünsenize yeni bir char aldınız o charda baya kp var rütbe var ama arz deil veya lodos deil sizde arz yada lodos olmak istemiyosunuz niye kp ve rütbeniz boşa gitsin 10liraz cok büyük bir meblağ deil cok gerekli deildi ama bence iyi olmuş iyi forumlar...
UnuTmaYın Ben Sizin Annelerinizin sokağa Cıkarken Uyardığı Kotu CocuĞum 
IxMaTRaKSioNexI(^Ejder Asa)
KaDeRSiZxHaYLaZ(^Latif)
IxMaTRaKSioNexI(^Ejder Asa)
KaDeRSiZxHaYLaZ(^Latif)
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
Düşüncenizi kendinize saklayın size güzel geldiyse.LAstRoManC3 yazdı:/katılgokhan307 yazdı:Zorla mı kardeşim ? Alma yav alma.Her gelen yeniliğe aynı tepkiyi vermekten sıkılmadınız mı? Dayatmıyolar ki size alın diye keyfi birşey bu.Paran varsa ve istiyosan alırsın olay bu kadar.Artık şu ayakları bırakın.Perfectmagician yazdı:Yinemi para be bi kerede hayır için bişi yapın klan değiştirmek bile 10 lira oldu.
Ayrıyetten bence cok güzel olmuş düşünsenize yeni bir char aldınız o charda baya kp var rütbe var ama arz deil veya lodos deil sizde arz yada lodos olmak istemiyosunuz niye kp ve rütbeniz boşa gitsin 10liraz cok büyük bir meblağ deil cok gerekli deildi ama bence iyi olmuş iyi forumlar...