Yeter ama yönetimden birisi baksin
-
cimbomlu2121
- Cin Avcısı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: Yeter ama yönetimden birisi baksin
Bune iş yaw 5 gündür destekten bi cevap bekliyoruz adamların taktığı yok.Yaw bir gün iki gün sabrettikte Allahtan korkun be 5 gün etti.Ne yapacaksınız sanki bi cevap yazacaksınız bu kadarmı zor bir cevap yazmak.
- inciSOZLUK
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
Valla kardeşim dediklerininin hepsine katılıyorum söyleyecek söz bırakmamıssınBuqrahan yazdı:Zaten (BENCE!) hiç uğraştıkları yok, velveleye veriyorlar. Uğraşıyoruz diyorlar, inanmıyorum. VALLAHA BİLLAHA inanmıyorum. Kanıtlasınlar bana uğraştıkları, en azından E-Posta'ya Mail atsınlar. ilgileniyoruz diye, Yalan ya, onların tek bildiği cevap yollamayan Destek'e yönlendirmektir ya da diğer adıyla " Yavaş Destek ". Ama bildiğim bir şey varsa, Hâk elbet yerini bulur... Allahtan ümit kesilmez...inciSOZLUK yazdı:ne kadar konumu kapatırlarsa kapatsinlar beni forumdan uzaklaştırsalarda bu konuyu başka bilgisayarlardan açarım direnmeye devam.
Unutmadan bu sadece Destek Ekibi'nin yarısı. Diğer yarısında forumdan bakarsınız... GM'ler dahil. Toplam 80 Kişi, 1 Mail'e cevap veremiyor... Ha diyeceksiniz, hepsi gönüllü! O zaman şunu açıklayalım:
Eğer gönüllü olduysan bir işe, O işin zorluklarını, Fedakarlıklarını ve Sorumluluklarını iyi bileceksin.
THEMURO DADAŞORHAN byAPACHE
- Respected
- Mebrure'nin Adamı

- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba Buqrahan,Buqrahan yazdı:Zaten (BENCE!) hiç uğraştıkları yok, velveleye veriyorlar. Uğraşıyoruz diyorlar, inanmıyorum. VALLAHA BİLLAHA inanmıyorum. Kanıtlasınlar bana uğraştıkları, en azından E-Posta'ya Mail atsınlar. ilgileniyoruz diye, Yalan ya, onların tek bildiği cevap yollamayan Destek'e yönlendirmektir ya da diğer adıyla " Yavaş Destek ". Ama bildiğim bir şey varsa, Hâk elbet yerini bulur... Allahtan ümit kesilmez...inciSOZLUK yazdı:ne kadar konumu kapatırlarsa kapatsinlar beni forumdan uzaklaştırsalarda bu konuyu başka bilgisayarlardan açarım direnmeye devam.
Unutmadan bu sadece Destek Ekibi'nin yarısı. Diğer yarısında forumdan bakarsınız... GM'ler dahil. Toplam 80 Kişi, 1 Mail'e cevap veremiyor... Ha diyeceksiniz, hepsi gönüllü! O zaman şunu açıklayalım:
Eğer gönüllü olduysan bir işe, O işin zorluklarını, Fedakarlıklarını ve Sorumluluklarını iyi bileceksin.
Destek ekibine dair paylaştığınız ekran alıntısında görünen ekibimiz Denetmen ekibi olduğu gibi bu ekip oyun içi şikayet sisteminin işlemesinde bir rol üstlenmektedir.
Destek ekibimizin her bir ferdi gönüllü olduğu gibi, her gönüllü aynı görevi üstlenmemektedir. İnceleme gerektiren binlerce başvuru her gün bizlerce en iyi şekilde cevaplanmaya çalışılmaktadır.
Bir şikayete ilişkin tek bir başvuruda bulunmanız yeterli olmaktadır. Fazla başvuru, destek ekibinin işlemesini yavaşlatırken sizlere de geç dönüşler yapılmasında büyük etkendir.
Öte yandan destek ekibinin görev dağılımını aşağıdaki bağlantıdan inceleyebilirsiniz.
:idea: :arrow: http://www.istanbuloyun.com/Team.aspx
İyi forumlar.

- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı

- Klan: Arzın Çocukları
13 Kişi Destek Maillerine bakma işi ile görevlendirilmiş saydığıma göre.. 13 Kişi bu adamlara bakamıyorlarsa ciddiyim bıraksınlar görevlerini. "Bıraksınlar görevlerini" yerine daha ağır bişey kullanırdım ya neyse..Respected yazdı:Merhaba Buqrahan,Buqrahan yazdı:Zaten (BENCE!) hiç uğraştıkları yok, velveleye veriyorlar. Uğraşıyoruz diyorlar, inanmıyorum. VALLAHA BİLLAHA inanmıyorum. Kanıtlasınlar bana uğraştıkları, en azından E-Posta'ya Mail atsınlar. ilgileniyoruz diye, Yalan ya, onların tek bildiği cevap yollamayan Destek'e yönlendirmektir ya da diğer adıyla " Yavaş Destek ". Ama bildiğim bir şey varsa, Hâk elbet yerini bulur... Allahtan ümit kesilmez...inciSOZLUK yazdı:ne kadar konumu kapatırlarsa kapatsinlar beni forumdan uzaklaştırsalarda bu konuyu başka bilgisayarlardan açarım direnmeye devam.
Destek ekibine dair paylaştığınız ekran alıntısında görünen ekibimiz Denetmen ekibi olduğu gibi bu ekip oyun içi şikayet sisteminin işlemesinde bir rol üstlenmektedir.
Destek ekibimizin her bir ferdi gönüllü olduğu gibi, her gönüllü aynı görevi üstlenmemektedir. İnceleme gerektiren binlerce başvuru her gün bizlerce en iyi şekilde cevaplanmaya çalışılmaktadır.
Bir şikayete ilişkin tek bir başvuruda bulunmanız yeterli olmaktadır. Fazla başvuru, destek ekibinin işlemesini yavaşlatırken sizlere de geç dönüşler yapılmasında büyük etkendir.
Öte yandan destek ekibinin görev dağılımını aşağıdaki bağlantıdan inceleyebilirsiniz.
:idea: :arrow: http://www.istanbuloyun.com/Team.aspx
İyi forumlar.
PIRASASAPI
- inciSOZLUK
- Sahaf Yardımcısı

ya şimdi sizin baslatmayin denetmen ekibinize cevap verin cevap kaç gündür cevap bekliyorum
THEMURO DADAŞORHAN byAPACHE
- inciSOZLUK
- Sahaf Yardımcısı

Destek ekibinin yaptığı tek iş sadece kendi cezalarını kaldırmak başka bi iş yok
-
cimbomlu2121
- Cin Avcısı

- Sunucu: Tılsım
Gerçek bu işte bizim bi tanıdığımız yokki yardım etsinler.MuMKuNSuZ yazdı:Destek ekibinin yaptığı tek iş sadece kendi cezalarını kaldırmak başka bi iş yok![]()
Gerçekler böyle oyuna Rehber Tagı geldi rehberle bunu görev dışında kullandılar.Alım satımda gbler için eleman toplarken.cimbomlu2121 yazdı:Gerçek bu işte bizim bi tanıdığımız yokki yardım etsinler.MuMKuNSuZ yazdı:Destek ekibinin yaptığı tek iş sadece kendi cezalarını kaldırmak başka bi iş yok![]()