PC Kapandı Açılmıyor

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Re: PC Kapandı Açılmıyor

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Öyle yağma yok Bilgisyarcıda 100 tl bizde sadece 20 tl köntürde olablir :D :D :D :D :D :D :D :D

Geçmiş olsun ne diyelim 100 tl kazandın güle güle harca demek düşer bizede.

O kasayı fazla oynatma öyle kalsın bir 5 yıl dokunma 5 yıl çalışır. :D
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ozaerdenn »

Eyvallah. :)
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

Geçmiş olsun Ozan :)

Bize o zaman 1oo Tl girdi ha :D :D
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen ozaerdenn »

adresbu yazdı:Geçmiş olsun Ozan :)

Valla adam kandırmış. :)

Bi parça yandı diye çok düşündüm ama Power Supply yansa zaten patlıyor ufak çapta. Daha önce yaşadım :D O yüzden yanması söz konusu değil. RAM ve Ekran Kartı hasar gördüyse de temizlerken görmemiştir bence temassızlık oldu ben oynattım diye. O tozlarıyla mutluydu bozdum. :D Ama şimdi çok iyi oldu. Çıkartabilsem İntel İşlemci Fanını da çıkartıcaktım nedense. :D

http://image5.sahibinden.com/photos/33/ ... 583f2y.jpg

Fotodaki tarzda bi fan var eskimiş. PC açılırken 1 dk gürültü yapıyor kendisini ısıtmak için. Değiştirsem sorun çözülecek sanırım ama ne kadar fiyatı? :D

Ve AntiVirüs yükleyemiyorum PC kasıyor. 512 Ram var 256 Ekran Kartı var. 512 lik Ram alıp taksam işe yarar mı? İşe yarar diyosanız satış sitelerinden güvenilir, benim bilgisayara uygun bulabilir misiniz? :)
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
Kronik35
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen Kronik35 »

Aga daha fazla hasar olmadan birikmiş paranla tamirciye git.
Revenge of Nobility

KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

Resim
Kullanıcı avatarı
YusufATMACA
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen YusufATMACA »

ozaerdenn yazdı:

Bi parça yandı diye çok düşündüm ama Power Supply yansa zaten patlıyor ufak çapta. Daha önce yaşadım :D O yüzden yanması söz konusu değil. RAM ve Ekran Kartı hasar gördüyse de temizlerken görmemiştir bence temassızlık oldu ben oynattım diye. O tozlarıyla mutluydu bozdum. :D Ama şimdi çok iyi oldu. Çıkartabilsem İntel İşlemci Fanını da çıkartıcaktım nedense. :D

Fotodaki tarzda bi fan var eskimiş. PC açılırken 1 dk gürültü yapıyor kendisini ısıtmak için. Değiştirsem sorun çözülecek sanırım ama ne kadar fiyatı? :D

Ve AntiVirüs yükleyemiyorum PC kasıyor. 512 Ram var 256 Ekran Kartı var. 512 lik Ram alıp taksam işe yarar mı? İşe yarar diyosanız satış sitelerinden güvenilir, benim bilgisayara uygun bulabilir misiniz? :)

Makineler eskidikçe illaki sorunlar oluşuyor. 512 RAM ve 256 MB ekran kartı oyun için minimum özellikler. + Oyun dışında arka planda fazla program çalıştırıyorsan makina kitlenebilir. Sana ilk tavsiyem en azından 1 gb RAM, 512 MB ekran kartı alman. Ama bütçen biraz daha iyiyse yeni bir kasa alabilirsin. Satış sitesi demişsin hiç uğraşma derim. Çevrenizde bulunan bilgisayarcılar (güvenilir) daha cazip bir fiyata yapabilir.

Kolay gelsin.
PASLIBIÇAK - xCENTERx
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

ozaerdenn yazdı:

Ozan

internet siteleriyle uğraşma çünkü bilgisayar özellikleri hakkında bilgi sahibi değilsin . Sana göre olmayan Ram'i gönderir adam elinde patlar en doğrusu götür bilgisayarcıya yada o akraban baksın işte DDR kaçmış hızı ne kadarmış Ram'ın diye sonra ona göre alırsınız :) Ram girişi 2 taneyse 512 512 azda olsa faydası olur ama en ideal'i 2 Gb Ram 1 Gb ekran kartı :D
Fazla yüksek Ram işe yaramıyor Ekran kartıda yüksek olması lazım mesela benim pc 3 Gb Ram 512 mb Ekran kartı hiç yoktan güzel ama bazen bi sinir ediyo bi bilsen :)

Neyse Ozan İnternetten alışverişle uğrasma bana göre.

İyi Forumlar.
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen ARZLODOS »

O işlemci fanını çıkartayım deme geri takarken turnaklarını kırarsın. En nefret ettiğim soğutuculartan bir tanesi tak kullan diye yapmışlar ama adi firmalar işi biliyor çıkartırken bu yüzde yüz tırnaklardan birini kıracak sora gelip aynısını alacak diye yapmışlar.

Üflemeli bir alet ile üflet al tozunu ben 3 tane sogutucu eskittim temizlerken zamanla o yırnaklar kalıplasıyor en ufak oynamada kırılıyor. Kimseyede tırnaklı fan önermiyom vidalı olanlar en güzelidir.
10 tl fazla verin vidalı alın.
A R Z L O D O S

“Genel Etkileşim” sayfasına dön